Banlamayla İlgili Daha Fazla Konu Açanlar Gözüme Görünmesin.
-
hoja benide banlayın a.q ne bu yaa dün akşamdan beri cok şey deigşti tbtde nete girdiginiz yok burda laf demeyin
-
beyinciği küçük olan adam büyük olana adama göre daha zeki değilmi yaws
beyincik büyüklüğü zeka geriliğine yol açıyodu bu kanıtlandı bile...
-
ya ben yeni sayılırım afedersiniz ama 8mm. admin .mod. filan mı . site sahibi gibi konuştuda : )
-
Ne değişti? 1 hafta sonra banının kalkacağını bildiği halde, küfrettiği bildiği halde ve o sebebten banlandığnı bilen arkadaşların yaygara yapmak için birdünya konu açmasından başka?
-
Yaa ayrım yapmayın işte banlayıncada bişi deişmez,o bu adamın düşüncesidir,benim düşüncemde bu;
1)Böyle milliyetçi duygularını kaybetmemiş kişilerin arasında mutlu oldum.
2)Ban hakkında yorum yapmak istemiyorum,tartışma,isyanda yaratmak istemiyorum,ben bu foruma üye olmayı bilgi için istedim,uzun süre uğraştım.Ne diyim daha,bu kavgalara bölücülük deniyo ve ben bu kavgaları hiç sevmiyorum. -
Demin burada root555 in yazısı vardı ne oldu.
ooooooooooooo artık yazılarda siliniyor a.q -
--RudeBoy--,
Bu kavgalara bölücülük deniyo ve ben bu kavgaları hiç sevmiyorum.
Bu sözün herşeyi açıklıyor. Bölücülük! Yani nedir forumda kirlilik.Yani nedir? Yandaş toplayarak aradan sıyrılma..
Bu arkadaşlarımız bunun yerine o arkadaşa pm atsaydı ne değişirdi? -
Yazımı niye siliyorsunuzki? aykırı bir yazı deil..
anafor@hotmail.com (criminal'ın mail) hacklenmiştir. Ekleyin nicki görün.. -
Banlanan : alanzo
Sebep : düşüncelerini ifade etme özgürlüğünü kullandığı ama bu diğer müritler tarafından arasında yanlış anlaşıldığı; bir sürü küfür yediği ama küfürsüz cevap verdiği; sorusuna cevap vermek yerine ona hakaret edenlere medenice davrandığı; hiç görmediğim hiç tanımadığım bir insan olduğu halde bu forumda eski bir çok kişiden daha doğru hareket ettiği için onu tebrik ederek sonsuza dek banlıyorum. (Criminal @ 7/31/2006 8:24:00 PM)
İstediğiniz oldu mu?
-
criminal biz kimsenin banlanmasını istemedik
meselenin o konunun içinde bitmesi herkes için en iyisi olurdu
hakaret etmedi ama kanımıza dokunan laflar söyledi
arkadaşlar dayanamadı hakaret etti mesele bu...
Toplam Hit: 8192 Toplam Mesaj: 47