Banlamayla İlgili Daha Fazla Konu Açanlar Gözüme Görünmesin.
-
yok hoca ban durmuyo
-
Senin admin listesinde olman kimseye birşey katmaz.
Birkere konuşmayı, hitab etmeyi bilmiyorsun.
"O admın banı niye duruyor orada!"
Sen alkollümüsün hojam? Kafanmı kıyak!
Yeter artık sokma kendini yerin dibine daha fazla.. Azıcık efendi ol, azıcık adam ol. Ben senin banlanma sebeplerini,adminlerin konuşmasını banlamasını falan anlamam! Ben eğer forumda gereksiz yere yaygara yapan saçma sapan konuşan ve egosunu tatmin etmek isteyen senin gibi arkadaşlara izin verirsem tahribatlı olmam, felsefesine hiç sahip olmam. Sende o felsefesin "F" si bile yok. -
iyi adamsan bize de öğret. hitabı şuyu buyu herşeyi iyi beceriyorsun.. yalakalığı da.. bize de öğret
-
ne zamandır hakkını aramak yerin dibine girmek hoca
alonzo ban sebebi? -
$eriatin Kestigi Parmak Acimaz :)
-
Hayır neden gaza geliyorsunuz ben anlamadım criminal benide banladı ( hataylada olsa ) kendisine arkadaş yoluyla pm atarak ulaştım nedeni sordum sonunda hatalı olarak banlandığım ortaya çıktı ama bunca hır gür içinde vaayyy şerefsiz admin vayyy vatan düşmanı diye anırsaydım forumda eksi konuma geçecektim banlanma yüzünden ( ki bir hafta ) millete yalaka diye laf atmanız iyi birşeymi ?
-
konuların ciddiyetini kawramayan ark lar ortalıkta gözükmesin
-
evet, anafor@hotmail.com hacklenmiştir,
Banları yeniden kimin açtığını bilmiyorum, ama şunu unutmayın.
Forumda bir insana defalarca küfrettikten sonra elinizi kolunuzu sallaya sallaya yazabileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Kaldı ki bir admin olarak bana edilen hakaretler var.
Birileri işleri görülmeyince ne tutarsızlıklar sergiliyor, anlamış oldu bu vesileyle.
O kadar insanı banlamaktan hoşnut değildim ben de.
Ama vicdanım bunu öngörüyordu.
8mm, canım kardeşim daha fazla muhatap olmana gerek yok.
Gereken yapılacaktır. -
cezeryeye katılıyorum.önce biraz irdeleyip olaylara mantıklı yaklaşırsak daha iyi olur
-
Walla hocam gereksiz yere gerginlik cıkarmıssınız..Birincisi kendi fikrim 8mm nin actıgı konuda haklı olsada hitap edis tarzi biraz yannıs gibime geldi...ama arkasından lycra nin verdigi cevap direk gerginlik yaratan bi mesaj oldu ve olaylar intikal etti...okudugum mesajlarda yok efendim sunun mailini ekledim yok artık ben burda deilim diyen arkadaslara gule gule diorum..Bu hareketinizle zaten kisiliginizi ortaya koydunuz ve tahribat ortamina alısamadıgınızı millete gostermis oldunuz die dusunuorm...Umarım en kısa zamanda olay tatlıya baglanır..Ayrılıkcı arkadaslara hayatta basarılar dilerim :zen ....
Toplam Hit: 8196 Toplam Mesaj: 47