Banlanan Kullanıcılar Hakkında (Bir Yöneticinin Yakınması)
-
fenerist benimde içimden geçenleri yazmış
tbt in farkı kişisel olmadıkça küfür edilebilmesiydi
zaten tutupta bizler birbirimize ben a.q sen ne bilmemne adamsın adi hede hödö şeklinde tartışmayız(bizler dedim bizden olanlar kendini bilir) böyle tartışmayız zaten
beni buraya çeken şeyde zaten farklı ve gerçek ortamıyı
hiçbi forumda kılda yünde burdaki arkadaşlık ortamı da yok
tabi yöneticilerin kararına saygılıyım ancak fazla abartı oldu
-
Bunun adı Sıkıyönetim'dir, bu forumda nadiren de olsa ihtiyaç duyulmuştur buna.
Ben faydalı olduğunu gördüm hep, bir nevi yapay seleksiyon, resesif olanları yok ediyoruz forumdan.
Tuğrul, kabus bana aynı nedenden ötürü Alman Polisi dediğinde gülüyordun, senide zıvanadan çıkarttılar, gördün mü :)))
Admin toplantısı yapıldıktan sonra kararlardan haberdar edilmek istiyorum :)
Fistan sen alınma üstüne hemen :) -
küfür yasak,
küfür yasak,
küfür yasak,
küfür yasak,
Bencede Küfür Yasak Olmalı...
/kafam karıştı a.k yazacam yazamıyorum / -
çıldırttılar hacı bildiğin gibi değil yani özelden anlatırım sonra sana hadiseyi..
-
Kutluorum,gözlerinizden mucukluyorum.
-
Tartışmalar'ın ayrı bir yeri olmalı bence..
Küfürsüz,olaysız,lafsız,gerçekçi,bilimsel olmalı ama tartışma olmalı..
Şimdiye kadar gelen küfürler de tartışma yüzünden ve o kullanıcının karşındakinin fikrine saygısız davranması yüzünden..
İyi bir iş olmuş tebrikler. -
Gözlerim İlk zamanlarki tahribatı görüyor 2002-2003ler felan forum cok ama cok düzgündü..herkes bilgi paylasırdı küfür cok ama cok azdı herkes mütevaziydi süperdi yani ya inş o zamanlara dönüyoruz bi insana tahribat büyük cok büyük hack team dersin tahribat.com diye bi girer son baslıklara bakar ve direk cıkar..! benim düşüncem bu.. ne hackle ne bilgiyle alakamız kaldı nede adam gibi adamlarla eskiler ortalık coluk cocuk doldu diye gelmiyor siteye toplu bi ban lazım galiba :S
-
İnsan olan adamın ne admine nede moda a ihtiyacı var adam olduktan sonra.Ufak kız çocukları gibi başlık açan adamı kimse uyarmak zorunda değil zira burası kreş değil.Herkes yetişkin herkes kendi alanında yada genel anlam da birşeyler biliyor,en azından akli bir idareye sahip o bakımdan ben milletin peşinde koşmak zorunda değilim , extra durumlar hariç uyarmak durumda da değilim.
Şuraya her mürid alışımızda yaşadığımız bilmem kaçınçı problem bu yeni bir olay değil ki? Bu şekilde yadırgamanında hiçbir önemi yok.
Admin toplantısı yapılmasına bile gerek yok bence.Orada kurallar var ve o kurallar uygulanıyor.
Adam olan kurallara zaten uyar.
Eywallah.
Toplam Hit: 2726 Toplam Mesaj: 19