folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Bant Sistemi Yapımı ( Fabrikadakiler Gibi )

Bant Sistemi Yapımı ( Fabrikadakiler Gibi )

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Clickanddie bunu yazdı:
    -----------------------------

Değerli Tahribat

Bizim bir küçük fabrikamız var. Fabrikamızda yaklaşık 10x10 cm büyüklüğünde dikdörtgenimsi ürünler çıkmaktadır ( Misal sabun gibi ) Biz bu ürünleri bant sistemiyle fabrikadan çıkışını sağlamak istiyoruz. Yani istediğim böyle bir bant sistemi satılır mı yoksa kendimiz mi yapmalıyız?

Yardımlarınızı bekliyorum

iyi günler diliyorum sağlıcakla kal tahribat.

-----------------------------

msn e ekle yardımcı olayım, makine imalatı yapan bir yerin hisselerine sahiptim kısa süre öncesine kadar... velhasıl yardımcı oluruz.   ... zaten kafayı dağıtacak bir şeylere ihtiyacım var bu aralar...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

aramızda acaba bir makina mühendisi bulunur mu?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alexfarrow
    alexfarrow's avatar
    Erkek

illede kendiniz muhendislik şart deil diyorsanız

inşaat firmalarının çatı örtmede kullandıgı membran kumaşı var bbantta kullanabilirsiniz.illede orjinal olsun derseniiz tonla para bayılırsınız.

konveyör bandını yapan fabrikalar var mesela izmir sarnıcta eksaş var.makina firmaları gelir.olçu verir bu adamlarda tamamlar verir.kaucuktur maddesi zaten

gelelim motora onuda tesviyye makina tamiri yapan kucuk tesviye,torna dukkanları olur sanayi sitelerinde kac beygır gucunde yada watta motora ihtiyac var diye sorarsınız

ama buyuk tavsiyesi derseniz.kendınız ugrasmayın.o bandların dondugu millerin bile hesabı var.yağcagınız iş derme catma olur

mademki türksün systeme göster ürksün
Toplam Hit: 3245 Toplam Mesaj: 14