Banyoda Islak Zemının Kaymamasını Saglayacak Ne Yapılabılır ?
-
Zamanında bilmedigim ıcın banyoya kaygan zemınden fayans yaptırmıştım sımdı su oldugu zaman cok tehlıkelı oluyor malum evdekı ınsanlar yaslı dusup bırsey olcak dıye korkuyorum.. boyle seyler ıcın yapılabılıcek ne var ? butun fayanslar sökülüp yerıne yenısımı yapılcak yoksa baska bıldıgınız bır cozum varmı
-
Abi duş aldıktan sonrakı meseleyi diyorsun sanırım küvet varsa duşakabin yaptır olmadı , terlik giyebilirler o mavi olanlar kaydırmıyor
-
zemine döşenen halı gibi fakat kristal yapılı bir şey vardı gördüm de adı aklıma gelmiyor ser ama muhtemelen işini görür
Foxxxxxx tarafından 07/Tem/14 02:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Merhaba hocam
http://kaydirmazlik.com adlı site ürünleri var hocam orada kaydırmaz zemin için gerekli şeyler var 15 tl gibi bir fiyat ile.Daha iyi solüsyon ürünlerde var hocam ama onlar 200 tl civarı inceleyin derim.
-
tolgastain bunu yazdı
Abi duş aldıktan sonrakı meseleyi diyorsun sanırım küvet varsa duşakabin yaptır olmadı , terlik giyebilirler o mavi olanlar kaydırmıyor
Duşa kabin varda yerler bir şekilde ıslanınca cok kaygan oluyor. Ben bile terlık gıymıyorum elimi yuzumu yıkamaya gırerken :D acıkcası zor gelıyor baska bı cozum bulmam lazım.
-
Hocam yürüme yolu fayansları üzerine avuç içi taşlama ile uzun şeritler çizebilirsin.
-
h2run bunu yazdıtolgastain bunu yazdı
Duşa kabin varda yerler bir şekilde ıslanınca cok kaygan oluyor. Ben bile terlık gıymıyorum elimi yuzumu yıkamaya gırerken :D acıkcası zor gelıyor baska bı cozum bulmam lazım.
küvetler için plastik vantuzlu zeminler oluyor, onlardan alsan bikaç tane ve kabinden kapıya patika yapsan ?
-
burhan808 bunu yazdı
Hocam yürüme yolu fayansları üzerine avuç içi taşlama ile uzun şeritler çizebilirsin.
o nasıl oluyor hocam ilk defa duydum
-
Not bunu yazdı
Merhaba hocam
http://kaydirmazlik.com adlı site ürünleri var hocam orada kaydırmaz zemin için gerekli şeyler var 15 tl gibi bir fiyat ile.Daha iyi solüsyon ürünlerde var hocam ama onlar 200 tl civarı inceleyin derim.
hocam sagolda bu iş bantla felan olcak bısı degil ya suyu yesede bırsey olmayacak sert plastık tarzda veya daha baska kalıcı bırsey bulmak ıstıyorum.
-
ıslanınca etki yapmayan böyle plastik gibi maddeden banyo takımları var hocam (halı-kilim tarzı) onlardan al ser yere duşa kadar olan bi yol klozete kadar olan bi parça falan. ıslanırsa ıslansın 2-3 takım al ıslanırsa değiştirirsin. en ucuz en iyi çözüm bence
-
Bunlardan al topragım yap boz şeklinde istediğin kadar döşe