folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banyoda Islak Zemının Kaymamasını Saglayacak Ne Yapılabılır ?

Banyoda Islak Zemının Kaymamasını Saglayacak Ne Yapılabılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Zamanında bilmedigim ıcın banyoya kaygan zemınden fayans yaptırmıştım sımdı su oldugu zaman cok tehlıkelı oluyor malum evdekı ınsanlar yaslı dusup bırsey olcak dıye korkuyorum.. boyle seyler ıcın yapılabılıcek ne var ? butun fayanslar sökülüp yerıne yenısımı yapılcak yoksa baska bıldıgınız bır cozum varmı

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Abi duş aldıktan sonrakı meseleyi diyorsun sanırım küvet varsa duşakabin yaptır olmadı , terlik giyebilirler o mavi olanlar kaydırmıyor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

zemine döşenen halı gibi fakat kristal yapılı bir şey vardı gördüm de adı aklıma gelmiyor ser ama muhtemelen işini görür

Foxxxxxx tarafından 07/Tem/14 02:21 tarihinde düzenlenmiştir

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Merhaba hocam

http://kaydirmazlik.com adlı site ürünleri var hocam orada kaydırmaz zemin için gerekli şeyler var 15 tl gibi bir fiyat ile.Daha iyi solüsyon ürünlerde var hocam ama onlar 200 tl civarı inceleyin derim.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tolgastain bunu yazdı

Abi duş aldıktan sonrakı meseleyi diyorsun sanırım küvet varsa duşakabin yaptır olmadı , terlik giyebilirler o mavi olanlar kaydırmıyor 

Duşa kabin varda yerler bir şekilde ıslanınca cok kaygan oluyor. Ben bile terlık gıymıyorum elimi yuzumu yıkamaya gırerken :D acıkcası zor gelıyor baska bı cozum bulmam lazım.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    burhan808
    burhan808's avatar
    Erkek

Hocam yürüme yolu fayansları üzerine avuç içi taşlama ile uzun şeritler çizebilirsin.

"O da Senden Razi Dön Rabbine"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    tolgastain bunu yazdı

Duşa kabin varda yerler bir şekilde ıslanınca cok kaygan oluyor. Ben bile terlık gıymıyorum elimi yuzumu yıkamaya gırerken :D acıkcası zor gelıyor baska bı cozum bulmam lazım.

küvetler için plastik vantuzlu zeminler oluyor, onlardan alsan bikaç tane ve kabinden kapıya patika yapsan ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    burhan808 bunu yazdı

Hocam yürüme yolu fayansları üzerine avuç içi taşlama ile uzun şeritler çizebilirsin.

o nasıl oluyor hocam ilk defa duydum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Not bunu yazdı

Merhaba hocam

http://kaydirmazlik.com adlı site ürünleri var hocam orada kaydırmaz zemin için gerekli şeyler var 15 tl gibi bir fiyat ile.Daha iyi solüsyon ürünlerde var hocam ama onlar 200 tl civarı inceleyin derim.

hocam sagolda bu iş bantla felan olcak bısı degil ya suyu yesede bırsey olmayacak sert plastık tarzda veya daha baska kalıcı bırsey bulmak ıstıyorum.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

ıslanınca etki yapmayan böyle plastik gibi maddeden banyo takımları var hocam (halı-kilim tarzı) onlardan al ser yere duşa kadar olan bi yol klozete kadar olan bi parça falan. ıslanırsa ıslansın 2-3 takım al ıslanırsa değiştirirsin. en ucuz en iyi çözüm bence

Avukat/Hukukçu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Bunlardan al topragım yap boz şeklinde istediğin kadar döşe

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 4454 Toplam Mesaj: 14