Barış Özcanın Son Videosu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam bende merak ettim. Davetiye talebinde bulundum da süreçler nasıl takip edilebilir belki farklı bakış acıları elde ederiz. Ama bunu anlamak için Quantum Fiziğini bilmek gerekir. Animasyonu izledim şu 3. ihtimal gözlemci demiş ya düşündüğüm gibi. 3. ihtimal de programcı bu durumda 

Adamların yapmak istediği şey. Bilgisayarı Kendi istediğimize göre programlayabilmek sanırım. Yani kendimizi programlayabiliriz gibi bişe . Çok merak ettim cidden bu Tıp 'da çok yararlı olur. Çünkü En çok ihtimal Tıpta.

Takip edelim bakalım..

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

bizim nomral şifrelerimiz kuantum pc lerde sn ler içinde çözülebilecğeinden bir ülkede bir firma kurulmuştu kuantum a göre şifreleme işlemleri yapılabilmesi için.

bu gibi farklı işlerd eçıkıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hocam bu bilgilere nerden erişiyordunuz ? ve Şifreleme algoritması hakkında bilgi varmı hiç ? Yani nerden öğrenebilirim Quantum şifrelemeyi ? 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Kuantum bilgisayar denince aklınıza gelen kuantum bilgisayarları daha uzuuuun süreler kullanamayacağız.

Siz zannediyor musunuz muazzam hızda bir süper bilgisayarı normal insanların eline versinler. İşte kırpacaklar, yontacaklar, yavaşlatacaklar kuantum diye kakalayacaklar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

barış özcan kanalına abone olun ve tüm videolarını izleyin adam TR ye fazla ,  geçen shiftdelete ile reportaj yaptilar nasil yaptilar bende bilemedim denk gelmişler 

Kuantum bilgisayar Kuantum bilgisayarı. Klasik bilgisayarlar bitlerden oluşan hafıza yapısına sahiptir. Her bit 1 veya 0 değerini alabilir. Kuantum bilgisayarları ise kübit (qubit)lerden oluşan seriler içerir. Tek bir qubit 1, 0 veya bu ikisi arasındaki (kuantum çakışması) bir değeri alabilir. Bir kübit (qubit) çifti 4 kuantum çakışması durumunun herhangi birinde, üç kübit (qubit) ise 8 kuantum çakışması durumunun herhangi birinde olabilir. Genel olarak n kübit sahibi bir kuantum bilgisayarı aynı anda 2^n çakışmanın herhangi birinde olabilir. (Normal bilgisayarlar 2^n durumun sadece birinde olurken, bir kuantum bilgisayarı bu durumların hepsinde ya da bir kısmında bulunabilir.) Kuantum bilgisayarları kübitleri (qubit) belirli kuantum mantık kapıları ile düzenleyebilir. Uygulanan bu kapı serilerine kuantum algoritması adı verilir. Kuantum bilgisayarının olası farkı hakkında; alışıla gelmiş klasik transistörlü elektriksel devre akımı ile işlem yapma esnasında çeşitli veri gecikme süreçleri olduğu için bu bekleme süreci transistör sayısı artıkça ilk elektriksel yapı bir noktadan sonra tekrar yenilenmesi gerekir bu yüzden işlem süreci haliyle uzamaktadır fiber optik bağlantılardaki gibi Kuantum bilgisayarı tüm işlemi ışık hızı sınırında tamamlayabilmesi olasıdır.

Aşağıdaki videoda nomal bilgisayar ile quantum arasındaki farkı anlayabilirsiniz , normal bir bilgisayar aynı anda tek bir iş yapabilirken ne kadar hızlı olursa olsun 2. bir iş yükünü o anda yapamıyor 

ancak quantum bilgisayarı aynı anda çok fazla neredeyse sınırsız sayıda işi aynı anda yapabiliyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=LCMZNuzrYXU

PanxeR tarafından 08/May/16 17:45 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

Hocam bu bilgilere nerden erişiyordunuz ? ve Şifreleme algoritması hakkında bilgi varmı hiç ? Yani nerden öğrenebilirim Quantum şifrelemeyi ? 

valla teknoseyirde okumuştum.

ama hangi ülke filan hatırlamıyoum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kim bu adam

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 2475 Toplam Mesaj: 20
kuantum