folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Barış"In Heykeli Dikilecek

Barış"In Heykeli Dikilecek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cho-cuk
    cho-cuk's avatar
    Erkek
    Valla ne güsel her il ilçe kendi ünlüsünün heykelinii diksın o zaman karsdeşimm.Bırakın çocuk rahat uyusun daha kırkı cıkmadı ustunden en menfatı saglamaya calısıyorlar ya

***dam üstünde saksağan vur beline kazmayı***
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    çok abartmışlar zeki mürenler barış mançolar cem karacalarınki ne güne duruyor.. yakın zaten tankut öktem kumla'da gidip kulagını çekeyim :P

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yok ebesinin a*ı ali sami.. Hayatını sanata adamış ne başarılı sanatçılar gördük onların bile heykeli yok.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Yazık diyorum. Ne adamlar kaybettik, ne heykelleri yapıldı ne de bu kadar basında yer aldı. İki gün sonra herkes unuttu, yazık ...

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    başka bi konu açılmıştı hatırlarsanız barışı kaybettik die orda sorcerer çok güzel bi post atmıştı onu okusanız bi derim.. Bu kadar polemiğe ne gerek var, olumsuz tavırlara ??
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIRBACH
    KIRBACH's avatar
    Erkek
    abi neyi temsil ediyo barış. heykeller sürekli bişeyler temsil ederler snrm ama bu çok sıçık bi heykel olur bence

İrademin boynunda yağlı bir halat, trabzonu dinliyorum orhanveliye inat
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Kaza yaptığı güne kadar 50 bin satmı$  albüm kaza yaptığı hafta 150 bin satmı$ alla alal çok ilginç:D kaza günü o adam öldü,ama ölmedi vs cart dediler bi hafta bo$una beklettiler can çektirdiler ne için PARA için !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    amasraya heykelini dikecekmis ne var bunda buyutulecek.kucuk bir yer amasra belkide oradan cikan tek unlu kisi baris.sanki ankaranin gobegine heykelini dikeceklermis gibi tepki vermissiniz.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leyla
    Leyla's avatar
    Dişi
    Nedir bu baris kimdir?? Uyduruktan yarismada birinci olmus iki sarki soylemis dandik bir dizide oynamis diye basimiza cikarttiniz.Ondan 40 kat buyuk sanatcilarla bir tutuyorsunuz.Daha duna kadar bir Allahin kulu bilmezken bugun basimiza barisci kesildi.Sirf reklam kardesim sirf reklam! Kaset satislarida onu gosteriyor.Daha dune kadr birsey degilken bugun gelip basimizin etini yemeyin.Daha dune kadar hatirlamazken gelipte fanatiklik yapmayin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bella_ciaa
    bella_ciaa's avatar
    Erkek

Yyavvvvvvvvvvv adam ölmüş tamam. ölemn admadamı rahat yok.

illa reklam isterseniz

aaaahaa Şehrazatın heykelini yapın. hha merak edio

Rüyamda Ben Ve hazreti Fethullah hoca abey efendi aynı Keranedeydik. İkimizde Aynı Kaşarı Zükmek İstedik. Ben Qarıyı Ona Vermeyince Fışfışla Fışfışlaya Ağlamaya Ve Vaaz vermeye Başladı. "Evladım Dünya Geçicidir (fışfışpırrt) Paylaşamadığınız bişey Varsa; Önce Arkadaşına İkram Et. Sonra Sen Yap... :D
Toplam Hit: 7426 Toplam Mesaj: 62