Baro"Yu Tanıyalım
-
http://www.gencsiviller.net/haber.php?haber_id=209
ne oluyor memleketime ? hukuk ta mı elden gidiyor...
-
Kim yazdıysa takdir-i şayan...
-
kızılı yeşili soysuzu ümmetçisi yobazettini bir arada bulunan ABD yanlısı ça$ıtlar= Genç itler
-
baro hukuksuzluk yapıyomuş - peh !
bırakıcan bu ayakları arkadaşım , bu memlekette hukuk mu kaldı ki dincisikomonitikürdü elele vurun Türk devletine nede olsa hepsi ergenokon teröristi
bu bir savaşsa herkes tarafını seçecek. Baroda Türk devletini seçmiş zorunuza mı gitti ??
-
akp karşına kim çıkarsa onu sindirmeye çalışıyor. şimdide sıra baroda. taksimde ki yürüyüşleride büyük bi binaya cuntacı baro diye pankart asılarak sabote edildi.
genç sivillerinde neye hizmet ettiği fazlasıyla belli oluyo zaten.
-
Ben böyle saçma yazı görmedim. Baro yürümemiş miş.. Baro'nun görevi ota boka yürümek mi? Baro neye isterse, neye karar verirse onun için yürür. Baro, yargıya yapılan saldırılar için yürümüş, tepkilerini dile getirmiştir. Baro hiçbir sosyal olay için yürümek zorunda değildir ama bu doğrudan kendilerini ilgilendiren bir olaydır.
Düzeltme : Genç sivilleri de birşey bilen insanlar sınıfa koyardım. Bu son olaylardan sonra aralarında birkaç tane sağlam grafikerden başka birşey olmadığını da görmüş olduk. Heyecanlı gençler, bizler de geçtik o yollardan ama aptalca şeyler yapmadık. Ayrıca bunların kanundan nizamdan korkuları yok mu? Niye içeri girmiyorlar bunlar, yaptıkları bir Türk Kamu kuruluşuna saldırı değil mi?
-
akepenin sözcüsü genç siviller
-
Çok doğru şeyler yazmışlar, tebrik ediyorum. (Üstelik Ben de bir hukukçuyum)
-
Sayfadaki yorum:
Genç sivillere duyurulur.enseyi karartmayın. Onlar belki baro adına kurumsal kimlikle yürüdüler ama çok azımızı temsil ediyorlar. 55bin avukatız bu ülkede bakmayın seslerinin çok çıktığına,bu azgın azınlık, yüzde birimiz bile değil.aslında dedikleri gibi, onlar avukattan ziyade "asker".
-
T-Bag bunu yazdı:
-----------------------------
Sayfadaki yorum:
Genç sivillere duyurulur.enseyi karartmayın. Onlar belki baro adına kurumsal kimlikle yürüdüler ama çok azımızı temsil ediyorlar. 55bin avukatız bu ülkede bakmayın seslerinin çok çıktığına,bu azgın azınlık, yüzde birimiz bile değil.aslında dedikleri gibi, onlar avukattan ziyade "asker".
-----------------------------Tek tek her şey başka bir şeyin parçası; oyun içinde oyun, psikolojik savaş... temsili birden cirit atıyor.
Eğer Nutuk' u henüz okumayan varsa bir an evvel okuyup anlamaya başlasın; daha önce okuyanlar akıl sağlını korumak için bi' daha okusun.
Sonumuz selamet olsun.
EK:
http://whois.domaintools.com/gencsiviller.net -> Domain'in kayıtlı olduğu isim için bknz. http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turgay+ogur --> 17. madde
İleri, geri, sağ'da, sol'da bir düşünceye sahip olmadan olayları dikkatle incelemekte fayda var.
-
GokYeleliBozkurt bunu yazdı:
-----------------------------
kızılı yeşili soysuzu ümmetçisi yobazettini bir arada bulunan ABD yanlısı ça$ıtlar= Genç itler
-----------------------------siteleri karıştırdın galiba. seni turkcu.net e alalım.