Baro"Yu Tanıyalım
-
RockZs bunu yazdı:
-----------------------------Ben böyle saçma yazı görmedim. Baro yürümemiş miş.. Baro'nun görevi ota boka yürümek mi? Baro neye isterse, neye karar verirse onun için yürür. Baro, yargıya yapılan saldırılar için yürümüş, tepkilerini dile getirmiştir. Baro hiçbir sosyal olay için yürümek zorunda değildir ama bu doğrudan kendilerini ilgilendiren bir olaydır.
Düzeltme : Genç sivilleri de birşey bilen insanlar sınıfa koyardım. Bu son olaylardan sonra aralarında birkaç tane sağlam grafikerden başka birşey olmadığını da görmüş olduk. Heyecanlı gençler, bizler de geçtik o yollardan ama aptalca şeyler yapmadık. Ayrıca bunların kanundan nizamdan korkuları yok mu? Niye içeri girmiyorlar bunlar, yaptıkları bir Türk Kamu kuruluşuna saldırı değil mi?
-----------------------------çok merak ettim geçtiğin yolları ve yaptıklarını uzun uzun dinlemek isterim.
-
Özelden sorsan anlatırdım Nowalgin.
-
Yeşil burjuva,yeşil tekel,yeşil medya şu ülkede kök salıp budaklanıyorken bu liberal-sosyalist genç konversli arkadaşların nedense nutku tutuluyor.Farı yemiş tavşan gibi kalakalıyorlar ortada.Sonra biz ne yapıyoruz lan diyip,terör saldırısına karşı başlatılan haklı operasyonları kapitalist bir devletin sömürü savaşına benzetip salakca bir hümanizmle prim topluyolar.Yaptıkları ve savundukları her kavramı pazarlayışları altan abilerine çok benzer.İkiside hükümet ile dirsek temasındadır.Kurucuları ile taraf gazetesinin yazar takımı içli dışlıdır.İkiside demokratik olmayı,hükümetin menzili içinde olan muhalif kesimlere karşıtlığa endeksler.Cemaatlerin siyasal ilişkileri,edindikleri güçler ve onlara bağlı sermayenin ne kadar büyüdüğü umurlarında değildir.Tek söz söylemezler bu konuda.Adam gibi eleştirmezler.Eleştiri üslübları siyasal islamın getirdiği kojoktür içinde,olması gereken muhalif yapının içinde yer alarak var olur.Onların gözünde herkes potansiyel faşisttir.Sokaktan geçen adam,camda babasının işten dönmesini bekleyen küçük bir kız çocuğu dahi faşist,otoriter bir devlet yanlısı,darbe şakşakcısıdır.