Baş Ağrısına Tavsiye...
-
Hocalar bi söz var güneş doğarken ve batarken uyumak iyi değilmiş diye. Bugun nedense 4 de yattım 8 de kalktım kafamın arka tarafları fena şekilde ağrıyor. Ağrı kesici bi durum yok dışarı çıktım dolaştım iyi gelmedi hafiften su döktüm elime ovdum gene iyi gelmedi ölücek gibiyim :S bi dahada ztn güneş batıma yakın veya batımında daha yatmam çok ender yaptığın birşeydir ve ne zaman güneş batıma yakın yatsam bu rahatsızlığı yaşıyorum :s
-
bence kafanı salla salla yada bi yerlere vur baş ağrısı geçer o zaman da başka bir ağrı olur ama sonucta o ağrı geçer acı acıyı unutturur.. :|
-
kenzül havas taki büyüyü sakın yapma :|
-
ztn töbe bi daha o saatlerde uyumam lakin kafamın arkasına zamanında bi darbe yemiştim o yüzdenmidir acaba
-
akşama kadar sabret geçer.. :)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
akşama kadar sabret geçer.. :)
-----------------------------Hep öyle diyorsun aldığın paranın hakkını ver :D zuhahaytXD
-
bi dahada ztn güneş batıma yakın veya batımında daha yatmam
sapıkmısın sen lae ne alakaya darı mancarı bende o sattlerde yatıp sabah 9.3o da ayakda oluyorum iş gereği bı bokda olmuyo :|
-
ikindi ile akşam arasında uyumak doğru değildir..
bilhassa kerahat vakti dediğimiz akşam namazına 45 dk kala kesinlikle uyuma...
hatta bununla ilgili hadis-i şeriflerde mevcut...
baş ağrına gelince bir tane aspirin içmek sana iyi gelecektir..
geçmiş olsun kardeşim...
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------bi dahada ztn güneş batıma yakın veya batımında daha yatmam
sapıkmısın sen lae ne alakaya darı mancarı bende o sattlerde yatıp sabah 9.3o da ayakda oluyorum iş gereği bı bokda olmuyo :|
-----------------------------sen her gün yaptıgından o işi alışık senin bünye
ama ilk tecrübesi sanırım o yüzden baş ağrısı yapmış :P
-
meyve ye yat dinlen osbir çek
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------ikindi ile akşam arasında uyumak doğru değildir..
bilhassa kerahat vakti dediğimiz akşam namazına 45 dk kala kesinlikle uyuma...
hatta bununla ilgili hadis-i şeriflerde mevcut...
baş ağrına gelince bir tane aspirin içmek sana iyi gelecektir..
geçmiş olsun kardeşim...
-----------------------------aha bı sapık daha :D :D