Baş Ağrısına Tavsiye...
-
en iyisi beyin ve sinir hastalıkları uzmanına görünmek ve doktor tavsiyesine göre hareket etmek daha uygundur..
-
doğal istiyosan bol su yok ilaç diyosan alıyosun bi majezik atıyosun max yarım saat :)
-
Yasam stilini bilmiyorum ama bas agrilari boynundan da kaynaklanir.. Yattigin yataktan yastigindan oturdugun koltuk sandelye den bilgisayar basinda durusundan vs. Basini saga veya sola cevirdigin zaman cenen omuzlarina degiyor mu? Eger degmiyorsa Bi fizik tedaviye gidip boynunu omuzlarini ve belini kutlettirisen iyi gelir.. Turkiyede varmi bilmiyorum ama Chriopractor bulabilirsen 1 aya eklemlerini eski haline getirirler..
-
yaş kaç ?
-
eskiler o saatlerde uyumanın pek iyi olmayacagını söyler :/
-
Fincan bunu yazdı:
-----------------------------
Yasam stilini bilmiyorum ama bas agrilari boynundan da kaynaklanir.. Yattigin yataktan yastigindan oturdugun koltuk sandelye den bilgisayar basinda durusundan vs. Basini saga veya sola cevirdigin zaman cenen omuzlarina degiyor mu? Eger degmiyorsa Bi fizik tedaviye gidip boynunu omuzlarini ve belini kutlettirisen iyi gelir.. Turkiyede varmi bilmiyorum ama Chriopractor bulabilirsen 1 aya eklemlerini eski haline getirirler..
-----------------------------hocam çok şükür şimdi denedim çenem omuzlarıma deyiyor herhangi bir ağrı vs hissetmiyorum o olayı yaparken. PC başında geçerken (laptop) olduğu için kambur şekildeyim sürekli onada bi çare bulmam gerekli birde laptop sürekli dizlerimde kısır olurmuyum aceb :S
Kreyzi Bunu Yazdı:
-------------------------
yaş kaç ?
------------------------
19 hocam