folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baş Ağrısına Tavsiye...

Baş Ağrısına Tavsiye...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

en iyisi beyin ve sinir hastalıkları uzmanına görünmek ve doktor tavsiyesine göre hareket etmek daha uygundur..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    doğal istiyosan bol su yok ilaç diyosan alıyosun bi majezik atıyosun max yarım saat :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fincan
    Fincan's avatar
    Erkek
    Yasam stilini bilmiyorum ama bas agrilari boynundan da kaynaklanir.. Yattigin yataktan yastigindan oturdugun koltuk sandelye den bilgisayar basinda durusundan vs. Basini saga veya sola cevirdigin zaman cenen omuzlarina degiyor mu? Eger degmiyorsa Bi fizik tedaviye gidip boynunu omuzlarini ve belini kutlettirisen iyi gelir.. Turkiyede varmi bilmiyorum ama Chriopractor bulabilirsen 1 aya eklemlerini eski haline getirirler..

ULKUMUZ GOKLERDE DALGALANAN SANCAK;BIZ ALLAH"IN ONUNDE EGILIRIZ ANCAK.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    yaş kaç ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tyler_Dayi
    Tyler_Dayi's avatar
    Erkek
    eskiler o saatlerde uyumanın pek iyi olmayacagını söyler :/

all this pain is an illusion...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Fincan bunu yazdı:
    -----------------------------
    Yasam stilini bilmiyorum ama bas agrilari boynundan da kaynaklanir.. Yattigin yataktan yastigindan oturdugun koltuk sandelye den bilgisayar basinda durusundan vs. Basini saga veya sola cevirdigin zaman cenen omuzlarina degiyor mu? Eger degmiyorsa Bi fizik tedaviye gidip boynunu omuzlarini ve belini kutlettirisen iyi gelir.. Turkiyede varmi bilmiyorum ama Chriopractor bulabilirsen 1 aya eklemlerini eski haline getirirler..
    -----------------------------

hocam çok şükür şimdi denedim çenem omuzlarıma deyiyor herhangi bir ağrı vs hissetmiyorum o olayı yaparken. PC başında geçerken (laptop) olduğu  için kambur şekildeyim sürekli onada bi çare bulmam gerekli birde laptop sürekli dizlerimde kısır olurmuyum aceb :S  

Kreyzi Bunu Yazdı:

-------------------------

yaş kaç ?

------------------------

19 hocam

Toplam Hit: 2838 Toplam Mesaj: 27