folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Baş Belası Seçim Otobüsleri!

Baş Belası Seçim Otobüsleri!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler malum seçim dönemi bütün partiler propoganda peşindeler, ama;

Şu seçim için bangır bangır müzik çalan mal mal bişeyler söyleyen otobüsler yokmu onlar canıma tak etti artık...Öğrenci adamız bir de ikinci öğretimim ve zaten az uyuma fırsatımız oluyor..Mesela dün sabah seçim otobüsünün aptal bir rap parçasını partisine uyarlamış haliyle uyandım ve emin olun hiç hoş bir uyandırılma değil...

Sadede gelecek olursak;

Şu yazıyı buraya yazarken bile bişeyler anons eden bilmem ne bilmem ne diye bağıran DP adayının seçim propogandası otobüsü dahil bu seçim otobüslerini şikayet edebilecek bir merci varmı? Çünkü fiziksel olarak yorgun düşüyoruz uyuyamadığımız için + Ses ders çalışmamıza bile engel oluyor..ne yapabilirim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

ne yapalım adı üstünde seçim artı propaganda

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Merdini
    Merdini's avatar
    Erkek
    alalal Bizde  daha başlamadı Niee:D

İmza Tine
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    aynı dertten bende muzdaribim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Bu yüzden intihar edebilirim bir annemin sabahın köründe tv açması bir de bu seçim otobüsleri intihar sebebim olacak :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebter
    ebter's avatar
    Erkek
    ben yola mayın döşedim kesin çözüm.

//www.radyosu.org\\//Gerçek Yeraltı\\
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek
    amk 2 gündür dtp arabası geciyo burda bangır bangır kürtce müzik calıo. gerilla flan gecio sözlerde ne dio bi sikte anlamıoruz :| insan evinde dahi rahat oturamıcaksa nerde oturcak biri bana izah etsin ya :|

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    24 gün kaldı dayanın :) bizim  burda günde bi kere geçiyor :)

Merhabaaaaa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

valla bizim muhtar adayı bir pick-up araç kiralamış.. ceza'dan fark var parçasından tut mustafa yıldızdoğana kadar bağırta bağırta dolanıyor.. arkasından gelen.. memlekette kadar kolon varsa üstüne döşenmiş 403 otobüsüde cabasıı.. adamlara laf atacan karşı partiden sanacaklar zaten seçim otobüsleri full geziyorlar bir otobüs dolusu adam inicek.. linç edilecen yedigin dayak yanına kar kalacak.. diyecem o ki katlanmaktan başka çare yok..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    Zaten hocam bu lanet olası yırtılana kadar bağırırcasına açılan şarkılar ve her sokak mahalle ve duvarlara asılan pankartlar sayesinde oy patlaması yaşayan bir parti oldumu bilmiyorum. yani ben aha şu parti bizim buraya pankart asmış ahanda hadi lan asılın basın oyları bende veriyorum. Diye bir  düşünceye hiç kapılmadım. Özellikle duvarlara o suratına bakılmıcak mahalle muhtar adaylarının fotolarını koyuyorlar. Oy vereceğim varsada vazgeçiyorum. Özellikle şu partiler artık şu lanet afiş ve öküz gibi ses çıkaran arabalarla oy toplama olaylarından vazgeçse çok güzel olacak
Toplam Hit: 4247 Toplam Mesaj: 18