Baş Belası Seçim Otobüsleri!
-
hakkaten ya niye bu kadar gürültülü bu olay hem öğrencisi hem dikkat gerektiren işlerde çalışanlar gece çalışıp gündüz uyuyanlar bu işkenceyi çekmek zorunda mı bilmem kaç desibel üstü ses için şikayette bulunabiliyomuşsun ama seçim dolayısıyla böyle bi imkan var mıdır + hangi birini şikayet edicen nefret ediyorum gürültüden
-
bizimde okulun önünden her ders geçiyolar sonra sınıfta parti tartışması başlıyo okul bitene kadar millet birbirini yiyiyo bi kavga çıkmadığı kalıyo.Seslerinide sonuna kadar açmışlar resmen rahatsızlıktan başka bişi vermiyolar zannediyolarki reklam yapıyolar ama her geçişte bi ton küfür yiyiyolar.
-
hocam normalde gürültü yaptıklarından dolayı belediyeye şikayet edersen yasal işlem başlatılır ama sonucu için birşey diyemem benim hocamın çok güzel bir sözü var devlet daireleri için ananı s*ken kadı kimi kime şikayet edeceksin...
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------
veryansın amk :/ -
sizinki iyi bizim dükkanın 50metre yukarısı akparti seçim yeri 50metre aşağısı dtp secim yeri 10dk bi araç geçiyor a.q
-
Özel telefonuma bile tecavüz ediyolar. Her gün en az bi msj geliyo :)
-
değerli müridler , biz genel olarak çevresine saygılı olabilen bir millet değiliz , yani bunu yapıyorum ama kimse rahatsız olurmuyu geç , sonucu ne oluru bile düşünmeyiz. seçim otobülerinin allah belasını versin tabi de normal zamanda sesini sonuna kadar açıp yollarda kovboyluk yapan, askere adam gönderiyom diye ortalığı yıkan, maç kazandık diye elalemin kapısını penceresini indiren (hatta çoluk çocuk öldüren) , düğün yapçam diye binlerce kişinin kullandığı yolu tıkayan, tezgah aççam diye yayaların kaldığımını kapatan ... millet böyle olduktan sonra içinden çıkan siyasi partilerde "insanların huzuruna saygı" gibi bir değer olmasını bekleyemeyiz bence.diyecen bu olaylar dağ başındamı oluyor , yooo gayet istanbulun (yani avrupa kültür başkenti diyoruz) göbeğinde
Ben bunların hiçbirini yapmam, ama böyle bir toplumda yaşıyorum son derece madurum , nereye şikayet edebilirim ki , hadi neyse diyip oturuyoz yerimize.