Bas Gitar?
-
ucuz bi bass gitar ( başlangıç için ) fiyatı nedir acaba.. bilgisi olan warmı..?
elektro için bi arkadaşım 300 ytl dedi en düşük fiyat olarak doğrumudur..?
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------ucuz bi bass gitar ( başlangıç için ) fiyatı nedir acaba.. bilgisi olan warmı..?
-----------------------------çok temiz bir elektroyu sana 250 e veririm gayet temiz...pazarlıkta yaparım =)
markası da washburn...
neyse soruna gelirsek başlangıç için bass istiyorsan; basçı lar için kariyer boyunca pek gitar değiştirilmez...
onun için ilk başta 300-400 arası bir bass almanı tavsiye ederim bu seni bayağı idare eder...
sonra yamaha, fender gidersin istersen...
aşşağıda biri demiş ibanez diye ama sadece markası var diye söylemiş olduğunu düşünüyorum...
ibanez basslar pek iyi değildir...
-
bass çalmak kolaydır ve gitaristlere göre basscılar daha azdır ülkemizde o bakımdan avantajlı olursunuz. ayrıca bass lada çalınan çok çok güzel şarkılar vardır.
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------ucuz bi bass gitar ( başlangıç için ) fiyatı nedir acaba.. bilgisi olan warmı..?
-----------------------------100$ hemde avrupa yakasında :) washburn bass başlangıç için hiç de fena değil
ama yinede ikinci ele fazla güven olmaz almayı düşünürsen yanında bilen biriyle git
biraz kurcuklasın gitarı beğenirse alırsın =)
istanbulda 2. el bass satan çok oluyo rahatlıkla bulabilirsin uygun bişey
http://www.sahibinden.com/100_washburn_bassWQQaXQQ4478774WQQpXQQdisplayitem
-
tuncaxxz bunu yazdı:
-----------------------------100$ hemde avrupa yakasında :) washburn bass başlangıç için hiç de fena değil
ama yinede ikinci ele fazla güven olmaz almayı düşünürsen yanında bilen biriyle git
biraz kurcuklasın gitarı beğenirse alırsın =)
istanbulda 2. el bass satan çok oluyo rahatlıkla bulabilirsin uygun bişey
http://www.sahibinden.com/100_washburn_bassWQQaXQQ4478774WQQpXQQdisplayitem
-----------------------------ekmeğimle oynama şimdi bırakın bass ı ben acemi-webci ye elektro satayım :P =)
valla tertemiz lan :|
-
ben acepro die uyduruk bi markayla başlamayı denicem 140 lira.anfiyle 280 e filan geliyo.Örenemessem 140 boşa gider ki başlanguç için bana yeter haa baktım çok ii çalmaya başladım gitar yetmiyo daha phalı bişi alırım snde böle yap bnce.
-
bas gitarın grupta pek bi aktifligi yok diye dusunuyodum onceleri cunku sadece batery nin kick sesini yumusatmak için kullanıldıgını dusunuyodum
bas gitar sololu sarkılar introlar...
belki bilirsiniz seether fade away sarkısının girisini dinleyene kadar:D
buyrun buda linki guzelde bi sarkıdır :D
http://www.ztunnel.com/index.php/1010110A/4f40a77143248fa5012e40911214449659568871a4bc72df58765ddb08646e3fc20351e9fffd71d116026
-
aga bas alcaksan biraz iyi bişey al sonra amfi alırsın bas alırken Cort ve İbaneze bak derim. ha bu arada bas çalmak zaaip zor bişey hayvan gibi güçlü olmalı o parmakların onları güçlendirmek için GripMaster kullanabilirsin...vs... enstrumanın hakkını vererek çalcaksan başla yoksa bir hevesse hhiç başlama üstad; kuzenimden biliyorum aldı şimdi çalamaıyo mal gibi bakıyo bence ilk önce klasik gitardan başla yada akustik bas al:P ya da klavyeden başla etrafta pek klavyeci yok dehşeT:P
-
salla bass ı al bi elektro netten bul michael angelo vidyolarını zaten 3 ay sonra tanrılaşıyosun grupta falan ;)
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------
ben acepro die uyduruk bi markayla başlamayı denicem 140 lira.anfiyle 280 e filan geliyo.Örenemessem 140 boşa gider ki başlanguç için bana yeter haa baktım çok ii çalmaya başladım gitar yetmiyo daha phalı bişi alırım snde böle yap bnce.
-----------------------------
daha zor öğrenirsin onla çünkü tonu kötü bide sap ayarı hep yamuluyo acepronun