Bas Gitar?
-
bende elektro alıcam ama ıbanez in 4 gitarı arasında kararsız kaldım
Ibanez GRX70
Ibanez GAX30
Ibanez GSA6J (bunu almayı dusunuyorum)
Ibanez GRG170DX
bunların içinden alınabilecek en iyi gitar hangisi önerebileceginiz bitanesi varmı?
ben baya bi arastırdım gsa6j hem fiyat olarak hem kalite olarak bana uygun geldi ama birde burda sorıyım dedim
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------bende elektro alıcam ama ıbanez in 4 gitarı arasında kararsız kaldım
Ibanez GRX70
Ibanez GAX30
Ibanez GSA6J (bunu almayı dusunuyorum)
Ibanez GRG170DX
bunların içinden alınabilecek en iyi gitar hangisi önerebileceginiz bitanesi varmı?
ben baya bi arastırdım gsa6j hem fiyat olarak hem kalite olarak bana uygun geldi ama birde burda sorıyım dedim
-----------------------------ed: grg iyidir al grg bak keyfine floyd yoksa tabe
-
grg'yi almayı düsünmüyorum daha cok Ibanez GSA6J bunu almayı dusunuyorum bunun hakkında bilgisi olan kullanmıs birisi varsa nasıl alet önerirmisiniz ? çalmaya yeni baslıcak sayılırım
-
çok sağolun hocalar.ya bide illa parmakların uzun olması falan şartmı yoksa sadece kolaylıkmı?
-
yok şart değil bilader 4 tel var gerçi 5 telli olanlarda var ama parmakların ilk başta saten kapalı olur zmanla açılıosun daha fazla genişlio el arası perdeler.
RaAmLis
o gitarların içinde GRG170dx olanını al şimdilik zaten ileride değişeceğin için fazla para ödeme ilk gitarına.