Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil
-
http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=112616645444935&comments
Arkadaşlar daha yeni görüyorum bu haberi hemen sizlerle paylaşma isteği oluştu içimde yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten...
10 Kasım Tüm Türk Milleti İçin Bir Yas Günü Değilmidir...!
Bayrakları neden yarıya indiriyoruz...Böyle saçma bir açıklama görmedim içimde bir nefret oluştu resmen izlediğimde ve çok büyük üzüntü duydum...
-
siktirsin gitsin
-
Kendisinin ölüm yıl dönümlerinin davul,zurnayla kutlanacağına şüphe yok.
-
Eski bir haber bu aslında da röportajın tamamın elinde olan var mı cümleyi nasıl devam ettirmiş acaba?
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Eski bir haber bu aslında da röportajın tamamın elinde olan var mı cümleyi nasıl devam ettirmiş acaba?
-----------------------------Bende onu merak ediyorum aslında...
-
cümlenin devamını neden kesmişlerkiorada 10 kasım yas günü değildir Atatürk ölüm döşeğinde bile bu vatan için çalışmıştır bizde çalışacağız demek istediği apaçık ortada
-
cnt bunu yazdı:
-----------------------------
cümlenin devamını neden kesmişlerkiorada 10 kasım yas günü değildir Atatürk ölüm döşeğinde bile bu vatan için çalışmıştır bizde çalışacağız demek istediği apaçık ortada
-----------------------------valla bende aynen öyle anladım tüm diğer 70 milyon gibi , tayyipten büyük, samimi Atatürkçü gelmemiştir gelemezde zaten, aynısı valla (!)
http://www.videofaz.com/obama-ile-tayyip-hava-atma-fikra-d-d.html
-
bayram günümüymüş a.q ama haklı tabi onun gibi şerefsizlere gün doğuyo Atatürk hayatta olsa ülkeyi satabilirlermiydi...
-
bu konuyu ben açmıştım hacım.
10 kasımada laf ettiniz diye arama yaparsan. BUNLAR 10 KASIM ATATÜRKÜMÜZÜ bi kere daha öldürdüler bu sene pkk açılımı yaparak. BEN körü körüne akp li olanın içinde bir gram Atatürk sevgisi olduğuna inanmadım inanmayacağımda. sebebini yazsammı yazmasammı.
o değil birde 10 Kasımda Atatürk ve Türk bayrağı asmadılar akp ve dtp partileri.
ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1218168222538&ref=mf
-
''Demokratik Açılım'' sürecinin TBMM'de 10 Kasım tarihinde görüşülecek olmasına ilişkin Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:
“Niçin 10 Kasım. Buna tabi ki özenerek, bezenerek bir şey düşünmedik. Biz bunu ilk 15 gün içerisinde bitirelim istedik. Tabi ilk 15 gün derken, arkadaşlarımızın şöyle bir kanaati oldu. 10 Kasım bir yas günü değil. Bir defa bunu halkımızla paylaşmamız lazım. İkincisi Atatürk'ün 'yurtta sulh, cihanda sulh' ifadesine en uygun gün bu gündür.
'Benim naciz vücudum bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ebediyen payidar kalacaktır'. Buna oturan bir çalışma olacaktır. Olaya buradan bakalım, ama bunu sağa sola çekmeye çalışanlar oldu.''
-
Bukadar sasırcak ne var? Adam utanmasa adının anılmasını yasaklayacak ulkenın durumu malum bır bolumu pkk lıların elınde istedıklerı at kostursun beyfendı demokratık ozgurlukdesın bırı cıkıpda kendını elestırınce zorune gıtsın. bır bolumu cubbelılerın dokunanı yakıyor. zatı bu gıdısle kalanın yarısını ermednılere hedıye edecek normallesme ıcın. Adam bayram ılan etmesınde kım etsın benmı. Bır kınası eksık. Devamını merak eden arkadaslar fazla merak etmeyın psınde maksat soyledıgı yutulsun dıye bır cay kasıgı bal var maksat ben oyle demek ıstemedım.