folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil

Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

http://www.facebook.com/home.php?#!/video/video.php?v=112616645444935&comments

Arkadaşlar daha yeni görüyorum bu haberi hemen sizlerle paylaşma isteği oluştu içimde yorumlarınızı merak ediyorum gerçekten...

10 Kasım Tüm Türk Milleti İçin Bir Yas Günü Değilmidir...!

Bayrakları neden yarıya indiriyoruz...Böyle saçma bir açıklama görmedim içimde bir nefret oluştu resmen izlediğimde ve çok büyük üzüntü duydum...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

siktirsin gitsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Kendisinin ölüm yıl dönümlerinin davul,zurnayla kutlanacağına şüphe yok.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eski bir haber bu aslında da röportajın tamamın elinde olan var mı cümleyi nasıl devam ettirmiş acaba?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    -----------------------------

Eski bir haber bu aslında da röportajın tamamın elinde olan var mı cümleyi nasıl devam ettirmiş acaba?

Bende onu merak ediyorum aslında...

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

cümlenin devamını neden kesmişlerkiorada 10 kasım yas günü değildir Atatürk ölüm döşeğinde bile bu vatan için çalışmıştır bizde çalışacağız demek istediği apaçık ortada

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

cnt bunu yazdı:

cümlenin devamını neden kesmişlerkiorada 10 kasım yas günü değildir Atatürk ölüm döşeğinde bile bu vatan için çalışmıştır bizde çalışacağız demek istediği apaçık ortada

valla bende aynen öyle anladım tüm diğer 70 milyon gibi , tayyipten büyük, samimi Atatürkçü gelmemiştir gelemezde zaten, aynısı valla (!)

http://www.videofaz.com/obama-ile-tayyip-hava-atma-fikra-d-d.html

herşeyin bir şeyi vardır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bayram günümüymüş a.q ama haklı tabi onun gibi şerefsizlere gün doğuyo Atatürk hayatta olsa ülkeyi satabilirlermiydi...

dewdim dewrildim geldim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu konuyu ben açmıştım hacım.

10 kasımada laf ettiniz diye arama yaparsan. BUNLAR 10 KASIM ATATÜRKÜMÜZÜ bi kere daha öldürdüler bu sene pkk açılımı yaparak. BEN körü körüne akp li olanın içinde bir gram Atatürk sevgisi olduğuna inanmadım inanmayacağımda. sebebini yazsammı yazmasammı.

o değil birde 10 Kasımda Atatürk ve Türk bayrağı asmadılar akp ve dtp partileri.

ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1218168222538&ref=mf

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

''Demokratik Açılım'' sürecinin TBMM'de 10 Kasım tarihinde görüşülecek olmasına ilişkin Başbakan Erdoğan, şunları söyledi:

“Niçin 10 Kasım. Buna tabi ki özenerek, bezenerek bir şey düşünmedik. Biz bunu ilk 15 gün içerisinde bitirelim istedik. Tabi ilk 15 gün derken, arkadaşlarımızın şöyle bir kanaati oldu. 10 Kasım bir yas günü değil. Bir defa bunu halkımızla paylaşmamız lazım. İkincisi Atatürk'ün 'yurtta sulh, cihanda sulh' ifadesine en uygun gün bu gündür.

'Benim naciz vücudum bir gün toprak olacaktır, ama Türkiye Cumhuriyeti ebediyen payidar kalacaktır'. Buna oturan bir çalışma olacaktır. Olaya buradan bakalım, ama bunu sağa sola çekmeye çalışanlar oldu.''

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Bukadar sasırcak ne var? Adam utanmasa adının anılmasını yasaklayacak ulkenın durumu malum bır bolumu pkk lıların elınde istedıklerı at kostursun beyfendı demokratık ozgurlukdesın bırı cıkıpda kendını elestırınce zorune gıtsın. bır bolumu cubbelılerın dokunanı yakıyor. zatı bu gıdısle kalanın yarısını ermednılere hedıye edecek normallesme ıcın. Adam bayram ılan etmesınde kım etsın benmı. Bır kınası eksık. Devamını merak eden arkadaslar fazla merak etmeyın psınde maksat soyledıgı yutulsun dıye bır cay kasıgı bal var maksat ben oyle demek ıstemedım.

Toplam Hit: 6184 Toplam Mesaj: 34