folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil

Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

ShockStun bunu yazdı:
    -----------------------------

“Niçin 10 Kasım. Buna tabi ki özenerek, bezenerek bir şey düşünmedik. Biz bunu ilk 15 gün içerisinde bitirelim istedik. Tabi ilk 15 gün derken, arkadaşlarımızın şöyle bir kanaati oldu. 10 Kasım bir yas günü değil. Bir defa bunu halkımızla paylaşmamız lazım. İkincisi Atatürk'ün 'yurtta sulh, cihanda sulh' ifadesine en uygun gün bu gündür.

kaynak: ntvmsnbc

Senin yüce divana çıktığın günü sabırsızlıkla bekliyorum sümüklü kankanla beraber

ülkemizde bu kadar kandırılmaya musaıt cahıl ınsan oldugu surece bu adamı yuce dıvanda zor gorursun zatı bu gıdısle yuce dıvan dıye bırsey kalamyacak oda ayrı....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Adamların içinde Atatürk'e sevgi, saygı olmadığı gerçek. Bunları, artık yerlerini sağlamlaştırdıkça ortaya dökmeye başladılar. Cümlenin başında sonunda ne gelirse gelsin biraz saygısı olan insan böyle şeyler demez. Ne diyelim. Elden oy vermek dışında birşey gelmiyor. Bunları konuşturanlar utansın. Baykal, Bahçeli gibi koltuk sevdalıları utansın, İlker paşa utansın. Emekli olamadı gitti. Bunca soysuz ortadayken, pkklılar, ermeniler Taksim'in göbeğinde eylem yaparken amele tipi askerlik paketi hazırlasın. Yeterince insanı memlekete küstürdüler zaten. Ellerindekileri de kaybetmek için çaba sarfediyorlar. Boş beleş işler. Makam sahipleri düşünmüyorsa biz ne yapalım? En fazla yazar yazar sileriz.

λ
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

ben daha oncede duymustum boyle birsey. peki eger bayram degilse neden davullarla yada diger aletlerle 10 kasim da okulla yuruyus duenliyor ? benim bildigim davul zurna dugunde yada bayramda olur. ilk mesajda biri yazmis erdogan davul zurna calar diye. tayyip hic sevmem savunmam ama bende bayram diye biliyorum milli bayram. daha oncede de bayram oldugu soylentileri cikmisti bi yerlerde duymustum. bunu simdi tayyip soyleyince mi sorun oldu onu anlamadim

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

ben daha oncede duymustum boyle birsey. peki eger bayram degilse neden davullarla yada diger aletlerle 10 kasim da okulla yuruyus duenliyor ? benim bildigim davul zurna dugunde yada bayramda olur. ilk mesajda biri yazmis erdogan davul zurna calar diye. tayyip hic sevmem savunmam ama bende bayram diye biliyorum milli bayram. daha oncede de bayram oldugu soylentileri cikmisti bi yerlerde duymustum. bunu simdi tayyip soyleyince mi sorun oldu onu anlamadim

10 KASIM TÜRK MİLLETİNİN KURTARICISI OLAN ATATÜRKÜN VEFAT YILDÖNÜMÜ OLDUĞUNDAN HER SENE ATAMIZI SAYGIYLA ANARIZ. illa bilmeniz için yazalım mı?

ne davulu ne zurnası neyi saçmalıyorsun. nerde gördün davulla zurnayla 10 kasımda yürüyüş yapıldığını. hangi aptal insanlardan böyle şeyler öğreniyorsunuz.. cehaletin bu kadarına pes..siz kimsiniz kimin vatanına mensubsunuz ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek

gece gece başbakan denen denyoya sövmek istemiyorum

erdoğan bi sie...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

“Niçin 10 Kasım. Buna tabi ki özenerek, bezenerek bir şey düşünmedik. Biz bunu ilk 15 gün içerisinde bitirelim istedik. Tabi ilk 15 gün derken, arkadaşlarımızın şöyle bir kanaati oldu. 10 Kasım bir yas günü değil. Bir defa bunu halkımızla paylaşmamız lazım. İkincisi Atatürk'ün 'yurtta sulh, cihanda sulh' ifadesine en uygun gün bu gündür."

bu cümlelerden mi çıkartıyorsunuz adamların içindeki Atatürk düşmanlığını ?

Demek ki sizler cidden dünya üstü yaratıklarsınızki benim anlayamadığım şeyi anlayabiliyor,insanların kalplerinden geçeni bilebiliyorsunuz ki ilahlık makamına has bir özelliktir bu (yine benim naçiz 86 model beynime göre)..

Yahu bir adamı sevmiyorsanız bunu er meydanında dile getirin bari şimdi mecburen şunuda açıklama gereği duyuyorum yoksa godozlama önyargı ile bakılıp anlaşılmak istenmeyeceğim düşüncesi hasıl oldu yazılanları okuduktan sonra..

Parti tutmuyorum,önceden,çok çok önceden akpyi ama artık hiçbir parti yok..Parti kurmak gibi bir imkanım olsa Türkiye Anarşizm Partisi kurardım çünkü o zaman muhalefetim olamazdı muhalefeti neden istemezdim peki ? İşte bu yüzden..eleştirmek yerine godozlama kendi ideolojilerini aşılamaya çalışan beyinler yüzünden..

Bakış açısı tabi..herkes baktığını görüyor o yüzden haliyle kimseye ulan bunun neresini anlamadın be yarram diyemediğim gibi suçu kendimde arıyor yukarıdada belirttiğim gibi 86model beynimde sorun osla gerek diyorum..

İkincisi Atatürk'ün 'yurtta sulh, cihanda sulh' ifadesine en uygun gün bu gündür. gibi bir ifadede var fakat 10 Kasım bir yas günü değildir'e takılmış durumda herkes.Hocam biriniz çıksın desin ki 10 Kasım günü o 24 saat bitene kadar ben yas tutuyorum ben insanlıktan istifa edicem.Saygı duruşumuzu yapıyor,Ata'mızı anıyoruz sonrası ne ? akşam halı sahada maç yapmıyor muyuz ? Yahut kız arkadaşımızla buluşmuyor muyuz ? İşimize gücümüze bakmıyor muyuz ? Herkes tatil mi yapıyor 10 Kasım'da yada tatil demeyelim de 10 Kasım resmi yas günü mü yani gün bitene kadar mı çalıyor sirenler 10 Kasım'da ?

O halde neden 10 Kasım'da meclisin çalışması bu kadar yadırganıyor ? Hee sözü edilen tarih için yapılan açılım çok mu mühim birşey dersen amenna gereksiz ve luzumsuz birşey kardeşlik açılımı zart-zurt..bunlara artık inanlar varsa bıraksın abi zaten gündem,siyaset falan takip etmesin..

Şimdi bu neye benziyor biliyor musunuz ? Tıpkı yuakrıda yazdığım onca şey arasından birisinin "10 Kasım resmi yas günü mü" kısmını alıp o cümleye abanmasına benziyor oysa ya resmin tamamını göremeyecek kadar aptal birisidir bu ya da sadece fesat biri..Haber gereği zaten bu gibi şeyler hep yapılır bunu bu yaşınıza geldinizde yeni fark ediyor olamazsınız.Belli bir konuşmadan can alıcı nokta alınır sadece o söylenmiş gibi gösterilir ee rtük değiliz ya amq her tv programının kaydını yapan aletlerimiz olsun sonradan acaba bu adam ne demiş diye araştırabilme şansımız olsun..Tabi ki bahsettiğim bunun aslını bulma şansımız olmaması değil en nihayetinde illaki videonun tamamı bir şekilde halka ulaşır benim asıl söylemek isteidğim nokta o videoyu bize ulaştıran eller olmasa bizim şimdi başbakana sövmememiz için hiç bir nedenimiz olmazdı,ulaştığı halde de sövebilirsiniz elbet ama en azından bu kadar basit haber tuzaklarına kanıp sövmeyin ki birileri ne kadar derin düşünebildiğinizi görsün..Taraflılar zaten görmeyecektir tıpkı benim anlattıklarımı görmediği gibi ama en azından tarafsızlara ne kadar kaliteli olduğunuzu ispatlayabilirsiniz ya da benim ilahlık makamı özellikleri taşıdığını düşündüğüm insanalra ne kadar antika bir beyin olduğumu gösterdiğim gibi,çünkü onlar onu görecektir,şüphesiz ki onlar kalplerde olanı hakkıyla bilenlerdir (:

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

adamlar magazin gibi cımbızla cümle çekip haber yapmışlar sizde burda vay efendim nasl bunu der? gibisinden zırvalamşsınız.

az idrak edin bazı şeylere. neyi niye düşündüğünün farkında olmayan tipler sıkça görülür oldu burda :|

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Hybris bunu yazdı:

adamlar magazin gibi cımbızla cümle çekip haber yapmışlar sizde burda vay efendim nasl bunu der? gibisinden zırvalamşsınız.

az idrak edin bazı şeylere. neyi niye düşündüğünün farkında olmayan tipler sıkça görülür oldu burda :|

Valla senın o cımbızla cekılmıs dedgın cumlenın devamını (mılletın agzına bıl damla bal baska bır sey degıl)  o cumleyı kuranın hangı gomleyı gıydıgını , kımlerın dızlerının dıbınde yetıstıgını , hocasını ve son olarak mantıgını da bıldıngımız ıcın yapılan yorumlarda pek bır yanlıslık yok...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

bişey yazmıcam.

bişey yazmıcam.

bişey yazmıcam.

fak..

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

SysTeMeRRoR bunu yazdı:

Saçmaladın biraz.

Nerde görülmüş 10 Kasım'da davul zurna ?

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 6208 Toplam Mesaj: 34