Basbakana Atılan Mail
-
http://www.milliyet.com.tr/resmi-plakali-intikam-/guncel/haberdetay/11.07.2010/1261957/default.htm
direk baskanın mailine bu haberi ve düşünceleri ilettim sizlerdende destek bekliyorum bizdemi daga cıkalım
-
resmi araç lan o :S pek sevgili hükümet nerde?
-
bdp li belediyeler hükümeti dokundurtmuyorlar birşeye.doğudaki tüm belediyelere ak parti girmezse olacağı bu.
-
kürtlerle eşit haklar istiyorum bir türk olarak...
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Ankara'da bi yerlerde
-
habermi vahim yoksa yorumlarmı.. yoksa her ikisidemi... hem başbakana görüşlerini belirtsen ne olacak. 23 nisanda 7 yaşındaki çocukla bir oldu inatlaştı.. seni mi tınlayacak.. ve senin mailini okyacakmı sanıyorsun.. diğelim ki okudu ve seni dinedi, açılımdan vazmı geececek sanıyorsun sen. Bunlar apoyu da çıkartır be.. habur 'u unuttukmu, %100 artan şehit sayısını görmüyormuyuz biz.sen hala görüşlerini iletir durursun.Santıkta ileteceksin ne ileteceksen... emin olun aps ile gider sandık günü.
-
CyberAngel bunu yazdı:
habermi vahim yoksa yorumlarmı.. yoksa her ikisidemi... hem başbakana görüşlerini belirtsen ne olacak. 23 nisanda 7 yaşındaki çocukla bir oldu inatlaştı.. seni mi tınlayacak.. ve senin mailini okyacakmı sanıyorsun.. diğelim ki okudu ve seni dinedi, açılımdan vazmı geececek sanıyorsun sen. Bunlar apoyu da çıkartır be.. habur 'u unuttukmu, %100 artan şehit sayısını görmüyormuyuz biz.sen hala görüşlerini iletir durursun.Santıkta ileteceksin ne ileteceksen... emin olun aps ile gider sandık günü.
-----------------------------katiliyorum sana
+ olarak baskadan okumazda hani olurda okursa
tamam sen daga cik derse sasirma
-
bundan 10 sene önce apo posterini açanı ortalıkta s***yorlardı artık böyle alışacağız napalım..
-
bırakın kardeşim kendi aranızda tartışmayı, baksanıza adam güzel bi konuya değinmiş şikayet etmiş sizde kalkmış kendi aranızda laf si..tirip duruyosunuz.
uz-i kardeşim sen hangi adrese şikayetini ilettiysen onuda yaz buraya. bende şikayet edeceğim...
-
lalada bunu yazdı:
kürtlerle eşit haklar istiyorum bir türk olarak...
-----------------------------kımlıgınde ayyıldız olan herkez esıt hocam kafanı yorma kımsenın kımseyı aa sen kürtsun sen lazsın alevısın dıye yadırgadıgı yok ama bunu yapan ıbnenn evlatlarınıda kürt olması hiç sasırtıcı degıl
-
sezoo bunu yazdı:
-----------------------------Ankarada diye biliyoruz.tayyibim de tatilde.Muharrem İnce nin yalancısıyım ..