Basbakana Atılan Mail
-
Bi insan hem kürt hem alevi olamaz mı ?
-
Bunların analarını bir güzel elden geçiricen.
İçimden çok güzel nameler geçiriyorum şuan. Ama neyse..
-
bu ülkede ne acılım nede asker gücü yer arkdas!
çünkü bu ülkenin kaderini yazan güçler coktan yazmıştır meraklanmayın..
-
CyberAngel bunu yazdı:
-----------------------------
habermi vahim yoksa yorumlarmı.. yoksa her ikisidemi... hem başbakana görüşlerini belirtsen ne olacak. 23 nisanda 7 yaşındaki çocukla bir oldu inatlaştı.. seni mi tınlayacak.. ve senin mailini okyacakmı sanıyorsun.. diğelim ki okudu ve seni dinedi, açılımdan vazmı geececek sanıyorsun sen. Bunlar apoyu da çıkartır be.. habur 'u unuttukmu, %100 artan şehit sayısını görmüyormuyuz biz.sen hala görüşlerini iletir durursun.Santıkta ileteceksin ne ileteceksen... emin olun aps ile gider sandık günü.
-----------------------------ben senin gibi düşünmüyorum yanlış anlama sana kucuk basit bir ornek devlet yunanistanda sacma bir zam yaptı tüm halk ayaklandı sen tak massan ben takmassam kim takacak böyle düşün
-
Sanal_Zeka bunu yazdı:
bırakın kardeşim kendi aranızda tartışmayı, baksanıza adam güzel bi konuya değinmiş şikayet etmiş sizde kalkmış kendi aranızda laf si..tirip duruyosunuz.
uz-i kardeşim sen hangi adrese şikayetini ilettiysen onuda yaz buraya. bende şikayet edeceğim...
-----------------------------saol buyur
bimer@basbakanlik.gov.tr adres bu
-
bu nasil bi rezalet abicim nasil bi cesarettir bu! dusman icimizde oldugu surece, bu kalenin duvarlari gunden gune yipranmaya devam edicektir, bir devlet icin en tehlikelisi de budur zaten! Yokki basimizda Hitler gibi diktator bi baskan, alsin kessin bicsin! Ne hukumetlere kaldik iste... Vuralim basimizi duvarlara hadi, ne geliyor ki elden??
-
lalada bunu yazdı:
kürtlerle eşit haklar istiyorum bir türk olarak...
-----------------------------Aynen Kardeşim Kendi Toprağımızda yabancı olur olduk
Çok saçma bir olay Nefretim gittikçe artıyor hayırlısı
-
-
ya nere gidiyoruz arkadaş biz bu DeVsol zamanındaki devrimciler arasında böyle kansızlar mevcutdu ama hiçbir zaman devrimci olamadılar solun gerilemesine neden bunlardır.
Bakın Tarihten kısa bir satır.
Yavuz Sultan Selim'in Ridaniye seferine giderken
hayrat olarak Muş'ta yaptırdığı çeşmenin üzerinde bulunan bir şiir.
Sultan Selim giderken yaptırdığı çeşmeyi dönüşte harap
vaziyette bulmuş; bunun üzerine de aşağıdaki mısraları kendisi...
kaleme aldırarak çeşmenin üzerine yazdırmıştır.
Şiirin anlamı 1999'da Hasan Pulur'un bir yazısında dile
getirilince çeşmenin üstündeki kitabe silinmiştir.
Kürde fırsat verme Ya Rab
Dehre sultan olmasın
Ayağını çarık sıksın
Karnı bile doymasın
Vur sopayı al haracı
Asla iflah olmasın
Ol bu çeşmeden gavur içsin
Rum içsin
Kürde nasip olmasın
Vasiyetim oldur kim,
Kürd bin kere yalvarsın.
İnanma, kanma.
Yakana bit, kapına Kürd dadandırma
.
.
.NOT:Ayrıca bir rivayete göre sultan selim sefer sırasında muş'ta bu bölgeye geldi askerin su ihtiyacını gidermek için lakin su vermedi aşiret.sultan selim o aşiret reisini asmak istedi ama islamı hukuka göre bu olay neticesinde asmaya hüküm yoktu.bunun üzerine oraya bir çeşme yaptırdıktan sonra sefere gitti.sefer sonrası dönüşte o çeşmeden suyunu içen sultan selim çeşmeye o yazıların yazılmasını emretti...Yani burayı özetliycek olursak nekadar verirsen özgürlük okadar sıçarlar tepenize tarih diyor bunu -
Akp geldi boyle oldu. 10 sene olce bu adamlar yokken kurtler laf edemezlerdi. Bakalim ne olucak eminim bir sekilde buda yoluna girer.
asil bombayi bu cenaze toreninin ortasina koyucaksinki millet rahatlasin.