Başbakandan Ağlatan Tarihi Konuşma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Eylül/2007
    Erkek

    ABD'nin ıraktan çekilip terör örgütüne desteği büyük ölçüde bölgesel olarak kesilince kuyruklarını bacaklarının arasına sıkıştırıp "Ayrılıkçı devlet,toprak vs amacımız gerilerde kalmıştır" açıklaması yaparlar tabi.Şimdi çıkıp istatiksel olarak şu yıllarda aktif terörist sayısı şu kadardı şimdi bu kadar,bakın politikalar nasıl etkili oluyor diyerek kimse kimseyi kandırmasın.Irak kürtlerinin üzerinde başta Türkiye olmak üzere iran gibi bir çok ülkenin baskısı var.ABD'de bölgeden çekilince tabiri caize göt gibi açıkta kaldılar.Ekonomik anlamda Türkiyeden başka alternatif fazla yolları kalmadı çünkü,diğer topraklardan fazla gelir elde edemiyecekler.Avrupaya,rusyaya ve asyaya açılan büyük bir kapı konumundadır Türkiye şuan ırak kürtleri açısından.Bunu bildiklerinden ötürü bizleri karşılarına alıcak büzükleri olmadığından göz kırpmaya kuyruk sallamaya başladılar.Yoksa bunun,"savaşa hayır,kan akmasın böhöhöhöh" diyerek salya sümük vaziyette duygusal bir reaksyon olduğunu sananlar anca tayyip amcalarının konuşmlarına bakar bakar ağlarlar.Tabi siyasal açıdan büyük bir nema kapısı,şu ülkenin otuz yıldan beri gündeminde olan konusu üzerine oltayı atarsın halka terör faliyetlerini bitirdik intibası bırakır bir daha ki şeçimlerde de o koltukda kalmayı garantilersin.Ama bu talabaninin,barzanin siyasal bir dansöz olduğunu değiştirmez.İşte kürt açılımı,bu reaksyonun eseridir.ABD defolup gidince bunların süngüsü düşmüş,terör destekçileri ile hükümetin,kürt oylarını almak için gerekli karşılık diaolog zeminini açmıştır.Yoksa,alenen ülke bütünlüğüne saldırıda bulunanlar ile aynı masa etrafıda koşturmak,terör yardakçılarına ırak adresli "az boyun ey" emrinin geldiği bu ortam olmasa hükümete diğer tarafın oylarını da kaybettirecekti.Sonuç olarak ABD Iraktan çekilmeseydi kürt açılımı falan olmazdı.Bu yüzden bu konuşma bana inandırıcı gelmediğinden zerre etkilenmedim.Klasik hamaset masalı,iki yardakçı ağlamış.Zaten bunda şaşıracak ne var ? Yağcıların ağlamadığı nerde görülmüş ?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mayıs/2007
    Erkek

    tanımasak kanıcaz anasını satiim.

    daha dün şehitlerimizi "kelle" diye nitelendirmedi mi bu...

    önce olay "kürt sorunu" oldu.Baktı millet yemiyor "kürt açılımı" oldu.baktı destek bulamıyor, damardan girmeye başlayacak tabi...

    türk kürt kardeştir.bozmaya çalışan kalleştir!. 

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Mart/2008
    Erkek

    mendili olan varmı 8(

    :P


    adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Eylül/2005
    Erkek

    Helal olsun başbakana çokda doğru söylemiş ,güzel söylemiş ne diyor ? cemaat aynı kıbleye dönüyorsa , aynı evlat için fatiha yasin okunuyorsa ortada çok büyük bir yanlışlık var diyor kesinlikle doğru ortada çok büyük yanlış var.

    anlayana sivrisinek saz ,anlamayana davul zurna az.

    eğri oturup doğru konuşmayı bilsek herşey dahada güzel olacak ama dur bakalım bir siyaset muhalefetliği almış başını gidiyor beyaz olsada birşey kara diyoruz...

    kişisel görüşüm kimse katılmak zorunda değil.


    DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Kayıt Tarihi: 30/Ağustos/2005
    Erkek

    işte tr nin hali.. adamı icraatleriyle değil konusmalarıyla tanıyoruz..

     

    öyleyse apo daha büük adam.. resmen özgürlük savascısı! (konusmasına bakın)


    NesTo | same shit diffirent asshole
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aybey
    Aybey's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2007
    Erkek

    İnsanlar nasıl bir tabloyla karşılaştıklarının farkında değiller.Yarın Apo denen kalleş açıklama yapacak , bütün Türkiye onun ağzına bakıyor.Terörle mücadelede geldiğimiz nokta tam olarak budur.Ve toplum orospu olmul , omurgasız , kemiksiz olmuştur.Ekonomik krizle boynu bükülmüş , karın tokluğuna vatan-millet meselelerini gözardı eder olmuştur.Toplumun milli harekat mekanizmaları Ergenekon tertibiyle içeri alınmış , ordunun anayasal olarak müdahele hakkı sanki meşru değilmiş gibi gösterilmiş ve millet başsız kalmıştır.Tek güvencemiz Türk Milletinin karakteri olmuştur hani son nefeste bir refleks gösterip yeniden dirilmişiz ya tarih boyunca işte öyle bir karakter.

    Ayrıca şuanki toplumun karakteri Türk toplumunu değil Arap toplumunun karakteridir.Millet olma bilincini unutmuş bir toplum.Irak'ın işgalini Amerikan bayraklarıyla selamlayanlar, bugün Türkiye ihanetini Tayyip Erdoğanlara ağlayarak gösteriyor.


    El etek öpmeyi hiç tanımadı Zindanlar,sürgünler hiç yıldırmadı Kurşunlar yağdı da hiç aldırmadı Ocağı Türk, çeliği Türk, suyu Türk!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mayıs/2006
    Erkek
    çıkıp konuşmak o kadar kolay ki. bende konuşurum bu şekilde hadi ağlayın benim için.

    Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Eylül/2007
    Erkek
    Bu adam ülkemi perişan etti, Allah ona evlat acısı, dertsiz hastalık ve bir delikte inleyerek acı içinde ölmeyi nasip etsin amin. Hoja Ramazana yaklaştıkça dindarlaşıyorum.

    ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2008
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

    zaman selahaddin eyyübi zamanı değil. ülke uçuruma gidiyor farkında değilmisiniz.

    Cumhuriyeti kuran biz değilmiyiz derken yalan söylüyor bana göre. cumhuriyet rejimine karşı irticadan anayasa mahkemesinden ceza almış parti olarak damgalanmıştır. şivan perver pkkya yakınlığıyla bilinir. Teröristin annesiyle yiğit Türk mehmetçiğinin annesini aynı kefede görüyor. ve diyarbakırda şehit anneleri buluştu diyor. teröristin anneside şehit oluyor vay bea :)Annenin sağı solu ideolojisi yoktur diyor. triska. evet annelerinde ideolojisi vardır.Türk bayrağına tabutla gelen şehidine karşı o teröristleri sevindirmeyeceğim der. başı dik durur vatan sağolsun der. elleriniz kırılsın der.buda vatan sevgisidir. 

    2006da diyarbakıra gidip burda kürt sorunu vardır demiştir. 2007 yazına kadar hiçbişey yapmadınız çünkü seçimlerde yenilgi alacağınızdan korktunuz. 2007 seçimlerinden sonrada 2 yıl sonra bu girişimi yapmaya kalkışıyorsunuz. bakın 6 yıldır terörün ne kadar azdığını görmezden gelemezsiniz. ne yapıldı peki? 6 yıl içerisinde terör bittimi ? hayır. ilk iktidara geldiklerinde neden girişilmedi bu soruna diye sormak gerek?6 yıldır neden anaların yüreği yandı diye sormak gerek? şimdi tutturmuşlar bir yol haritası çiziyoruz diye pkk nın siyasi uzantısı dtpyle görüşüyorlar. aponun avukatlarıyla görüşülüyor.davostaki van münüt delikanlılığını teröristlere karşı şöyle bir cümle neden kullanamıyor: siz dağ eşkiyasısınız hepiniz ya teslim olacaksınız yada öleceksiniz deyip gözdağı verdi mi? peki ya size sormak gerek neden sen ne mutlu türküm diyene dersen o da ne mutlu kürtüm der cümlesi kullandınız? 

    resmen duygu sömürüsü yapılıyor. azıcık okumayan düşünmeyen beyinlerde inanıyor bu sömürüye. yani biz burda yazsak nolacak halk ne yapıldığını görüyor anlıyor. pkk 15 ağustosa kadar devlete meydan okumuşta sanki 15 ağustosu zafer ilan ettiklerini sanacak üç beş çapulcu bunu dedirtecekler başka bi cacık olmayacak. aradan zaman geçecek kürt sorunu hafızalardan unutulacak tıpkı türban gibi :) bu ülkenin başka sorunu yok tek sorun kürt sorunu. kürt sorunuda triska asıl pkk sorunudur halka doğruları anlatmaktan kaçınırlar gibi...ayrıca bu konuşmayı kendisi mi yapıyor sanki? danışmanları hazırlamıştır  oda okumuştur :)


    -----------------------------

    De Get Yalan Dünya...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    Tayyipin söylediklerinde samimi olmadigini cogumuz bilmekteyiz.
    Ancak acik sözlü olmak lagzim. Yigidi öldür ama hakkini yeme derler.
    Söyledikleri somut olarak güzel sözler.
    Bu cümleleri bizlere güven veren adam akilli birisi söyleseydi gercekten tarihi bir konusma olurdu tbmmde.
    Sirf tayyip söylüyor diye mesajin güzelligini karalamak dogru olmaz.
    Niyeti gercekten söyledikleri dogrultusundami degilmi, bu tabiikide görecelidir.


    Bitimsiz bir ko$udur ya$am
Toplam Hit: 7903 Toplam Mesaj: 44