Başbakandan Ağlatan Tarihi Konuşma

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 20/Ocak/2003
    Erkek

    aslinda konusma guzel bir konusma olmus ama;

    vatanin butun kamu mallarini yunanlisina ermenisine yahudisine amerikalisina satan kiralayan birinin cikip kurtulus savasindan, vatanin dusmandan kurtulusundan vs bahsetmesi biraz garip kacmis.

    canakkalede bal gibi yenildik diye bir bakani olan bir basbakanin cikip canakkale zaferini ovmesi biraz garip kacmis,

    Turkluk bilinci ile ilgili hicbir adim atmayan birinin Kurtulus savasindan gazilerden bahsetmesi biraz garip kacmis,

     

    apo ya sayin diyen, sehid e kelle diyen askerligin yan gelip yatma yeri degil diyen, dtp gibi pkk nin siyasi kurulusu oldugunu artik ilkokul cocugunun bile bildigi partilerle oturup siyasi uzlasma adi altinda gorusmeler yapan birinin cikip sehit ailesi ile ilgili anektodlar anlatarak gozlerinin dolmasini saglamaya calismak, yurekleri burkmaya calismasi tamamen garip kacmis, 

    annenin sagi solu vardir. sehit dusen asker anasi bu terore ne kadar lanet ediyorsa, olen pkk linin annesi de T.C. devletine askerine o derece lanet okudugunu gormekteyiz. 

    oldu olacak madem  annenin sag i solu yok, sehit dusen asker anasiyla pkk li annesi esit, pkk li anneyi de taziyeye git o zaman.

    nasil olsa sehit askerlerin cenazesine katilmiyor artik. madem ikiside esit pkk li anneyi de taziyeye git. 

     

    sonuc olarak kardeslik adina soylenmis guzel cumleler var fakat arada ince fakat derin anlamlar tasiyan yanlis cumlelerin de oldugunu dusunuyorum. 

     


    pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    terörün hedefi genellikle ülkeyi yok etmek değildir , terör silahına başvuranlar halk arasında sonunda bezginlik bitkinlik yaratarak toplumdan birşeyler koparacaklarını umarlar. Burada terör örgütünün amacına ulaştığını görüyoruz, toplum daha fazla kan akmasın istiyormuşmuş ... toplumun istediklerini nezamandan beri takıyor bu şahıs onu merak ettim birden. Herneyse terör amacına ulaşmıştır, teröristin istediği her ne ise  devletten dolayısıyla toplumdan bunu koparacaktır . Koparılan şeyler yaşamlarımıza , cebimize, psikolojimize de yansıyacak asıl ozaman ağlayacaksınız bugün başbakan denen kuklayı alkışlayanlar. Yenilgiyi kabul edip teröristten medet umduğunun farkındamısın, bunu ağlak cümlelere döküp binbir tane demogoji ile süsleyip topluma yutturuyor sadece herif , sonra iyi konuşmuş diyorsunuz.

    LAN !  madem şivan pervermidir ne allaanbelasıysa bunun gibilerin dediklerini kabul etçektik binlerce mehmeti neden ölüme gönderdiniz , bunun hesabını kim verecek. Tamam Türk milleti olarak andavalız öküzüz sikseler sesimizi çıkarmıyoz da , ortada bir kan gölü var ve bu bizim kanımız!! bunu yok sayıpta şivanla reşoyla ben nasıl barış yapacam? Sen istediğin kadar ağla mk ama topraklarında başka bir bayrak dalgalandığında da dökecek  gözyaşın kalsın, artık Türkiye diye bir ülke kalmayıp rahmetli yugoslavya gibi parçalandığında da dökecek göz yaşın kalsın. Atalarının topraklarını başkasıyla paylaşmak hatta burdan sürülmek durumunda kaldığında - ki yapılan yolun sonu buraya çıkar - ozaman oturup ağlarsın , çocuklarının yüzüne bakacak kadar namusun kaldıysa tabi.

    Çıkıpda bu lavuğu dediklerini fln savunmayın çok pis sövesim var , atarlarsa da atsınlar forumdan bu konuda sövmicemde nerde sövcem mk !!! 


    herşeyin bir şeyi vardır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Haziran/2003
    Erkek

    IRET bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu adam ülkemi perişan etti, Allah ona evlat acısı, dertsiz hastalık ve bir delikte inleyerek acı içinde ölmeyi nasip etsin amin. Hoja Ramazana yaklaştıkça dindarlaşıyorum.
    -----------------------------

    Allah o herife dediklerini versin, imana gelip günde 5 vakit namaz kılmazsam...  


    herşeyin bir şeyi vardır
Toplam Hit: 7902 Toplam Mesaj: 44