Başbakan’Dan Uyarı: Aman Hoca Dikkat!
-
HolySeclorum. Biz Hristiyanın, Musevinin, Budistin hatta senin gibi hiçbirşeye inanmayanında inancına saygı gösteririz. Amma velakin
Bizim inancımıza, örfümüze, adetimize, değerlerimize saygısızlık edip aşağılayanın Kralı gelse o kralın kafasına sıkarız...
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum. Biz Hristiyanın, Musevinin, Budistin hatta senin gibi hiçbirşeye inanmayanında inancına saygı gösteririz. Amma velakin
Bizim inancımıza, örfümüze, adetimize, değerlerimize saygısızlık edip aşağılayanın Kralı gelse o kralın kafasına sıkarız...
-----------------------------
Göstereceksiniz tabii,göstermek zorundasınız..Sizin dininize bişey diyen yok,dine sokmaya çalıştığınız, dinin gereğiymiş gibi göstermeye çalıştıınız bez parçasına laf diyen var...Ayrıca kafasına sıkarız falan,bişey yapamazsınız.. -
HolySeclorum bunu yazdı:
inSanDeiL bunu yazdı:
-----------------------------Ulan sen dinsiz deilmisin ? Evet! Daha ne ! Sen benim dinimi benden iyi nasıl bilebilirsin bre gafil!Kendini ne
zannediyorsun ? Barbar herif önce saygı göster , sonra bi şey biliyorsan söyle ! Hakaretten ötesini hak ediyorsun ama burası bir sanal ortam o yüzden rahatsın . İstediğin gibi konuşabiliyorsun hakaretler savuru küçük düşürmeye çalışıyorsun .
Ama nafile koçum nafile ! Sen kendini ezip büzüyor kendi cahilliğine kendini kurban ediyorsun ! İsten Kuranda yazsın İster yazmasın. Ota boka tapanlara bi şey diyecek cesaretin yok gelmişin baş örtüsüne türbana dil uzatıyorsun ! Bide pişkin
pişkin diyorsun " ejdadımızınki gelenek görenekti" . Kıt beyninle özgürlük kelimesinin anlamını çözmeni bekleyemem.
Sonra burası Türkiye özgürlükler ve demokrasi ülkesi dersin sen!Az karakterin olsaydı kendi milletine dil uzatmazdın.Adam yerine koyup seni, sana cevap veriyoruzya bununla bile gurur
duy! Hakeza hepimizin yerli yersiz kullandığı bir ata sözü vardır. "İt ürür , kervan yürür!" Başka diyeceğim yok.-----------------------------
Ateist olmam kendimi geliştirmeme engel değil.Ama demekki senin müslüman olman kendini geliştirmene büyük engel..Önce gideceksin hacının hocanın etkisine gireceksi,sonra başına çaput takacaksın ondan sonra geleceksin özgürlük diyeceksin..Sana diyeceğim şudur boş konuşacağına bir an önce git müslümanlığı öğren ondan sonra müslümanlıktan bahset..Benim gözümde müslüman falan değildin çünkü..Kendini müslüman zanneden,dini biliyorum zanneden birisin :D Benimde başka diyeceğim yok..
Sen müslümanlığı bilsen zaten dinsiz olmazdın çocuk! Uzatmanın bi manası yok ne sen nede ben fikrimizi değiştiririz.Ama bildiğim ve seni uyarma ihtiyacı hissettiğim bir konu çaput konusu.Budistlerin Buda'sına git bi taş parçası de bakalım
ne yapıyorlar seni. Unutmaki İslam hoş görü dinidir. Hoş görümüzden yaşıyorsun eğer sokaktada bunları söyleyecek kadar cesaretliysen.Bide senin gözünde isterse bi bok olayım cok ta tın.Önemli olan yaradanın nezlinde ne olduğumdur benim için.
Haksızmıyım herşeyi çok çok çok iyi bilen ulu arkadaşım ? -
holyseclerum salakmısın sen !!!
-
HolySeclorum bunu yazdı:
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------HolySeclorum. Biz Hristiyanın, Musevinin, Budistin hatta senin gibi hiçbirşeye inanmayanında inancına saygı gösteririz. Amma velakin
Göstereceksiniz tabii,göstermek zorundasınız..Sizin dininize bişey diyen yok,dine sokmaya çalıştığınız, dinin gereğiymiş gibi göstermeye çalıştıınız bez parçasına laf diyen var...Ayrıca kafasına sıkarız falan,bişey yapamazsınız..
----------------------------O yazdıklarımın birine bile laf söyleyene sıkarım heleki senle aynı ortamda bulunalım bak bakalım ozaman görürsün bişey yapıp yapamadığımı. Ama sen o kadar yüreklisinki çıkıp söyleyemezsin dinsiz olduğunu kimseye. Ancak eş dost tanıdık oda belki. Yoksa insanların o senin çaput dediğin alay ettiğin şeye gösterdikleri hassasiyeti benden daha iyi bilirsin. Ama merak eğer sen gerçekten yürekli olarak bunu real hayatında da savunup hakaret edebiliyosan (ki sanmıyorum) fazla yaşamazsın.
-
Devamlı küfür ederek birbirinize bişileri kanıtlamaya calışıyorsunuz,
Dinsizide var, Ateistide var, Şeriatcısıda var, Solcusuda Sağcısıda var...
Bu birbirinize hakaret edeceğiniz manasına gelmez, hakarete devam eden ilk kişiye bayram tatili hediyesi verecez..
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Devamlı küfür ederek birbirinize bişileri kanıtlamaya calışıyorsunuz,
Dinsizide var, Ateistide var, Şeriatcısıda var, Solcusuda Sağcısıda var...
Bu birbirinize hakaret edeceğiniz manasına gelmez, hakarete devam eden ilk kişiye bayram tatili hediyesi verecez..
hacı tatil gidiş gelişmi :) tek yönlümü :P
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------Ne kadar komiksiniz yav :D Koskoca dini çaputa bağlıyosunuz ondan sonra dinden bahsediyosunuz :D İşte bu yüzden asla istediklerinizi alamayacaksınız...Bide Allah'ın emriymiş gibi gösteriyosunuz ya en komiğide o..Dine değil çaputa değer veriyo adamlar ya işe bakın :D Ecdat sizin gibimi takıyodu o örtüyü,onlarınki dini simge değil gelenek görenekti ama sizinkisi çaput...
Kendinizi yormayın,o üç kuruşla gidin bez alın yarısıyla çaput yapıp başınıza takın yarısıylada kıçınıza don yapın...
-----------------------------merak etme biz baş örtüsü olmadan islam dini olmaz demiyoruz sadece dinin gereği oldğnu biliyoruz ve bunu uygulama
gereiği duyuyoruruz... baş örtüsü allahın emridir... 1400 yıldır takılmıştır takılacaktırda... ama sen ve senin gibi yok evrim
yok devrim gibi saçmalık salaklıklar altında bişey arayan adamlar asıl bi şey alamayacaklar bide kalkmışsın kendini
geliştirmek felan filan ulan kendini geliştirme ayağna öğrene öğrene baş örtüsünüe küfür etmeyimi öğrendin =) eğer
kabul etmediğine küfür etme kendini geliştirmekse çin çine git bir sürü kendini geliştirmiş adam var orda onlarla takıl
sen... ayrıca bide senin gibi davarlar çıktı bu ara dini kendi kafasına göre yorumlayanlar... ohh ne güzel la sana sorsak
hiç bişey haram değildir dinde... özgür olacazya sözde... o zaman o dinmi oluyor ki ne güzelmiş herkesin kafasına
yaşadığı göre din... bide sende bi 17 16 yaş edalarıyla öğren gel tavırları var onu sezdim... forumda 2 de bi ben şöleyim
böleyim dionda daha çocuksun aslında kendini marjinal felan sanıyon böle farklı takılarak sezebiliom şükür...
ateistmişin ya bi anlat ya bize nedir ateizm islam neden insanın kendini geliştirmesine engeldir hani kendini hep
geliştiriyonya sözde o kadarcık şeyi öğrenmişindir heralde=) ha bide demişsinki hacı hocaya inan sonra git geliş öle
olmazmış sana göre... ne alaka demek istiyorum burdan ona;hacı hoca bize öğrenme yapma gelişme araştırma
demiyorki git dini vecibelerini yerine getir seni kurtuluşa bu erdirir diyor ister yapar ister yapmazsın... sen galiba
müslümanlara silah zoruyla ibadet yapıldğnı felan sanıyon =) çok komiksin varya hoca attğn her mesajda az daha yere
batıyon komik duruma düşüyon kendi dediklerinde tutarlılık yok... hadi zoo ya git sen atalarınına çekirdek felan at
evrimcisinya o açıdan hahahhahaha gülünç elimde olsaydıda seni yılın safı seçebilip bütün türkiyede sokak sokak
gezdirebilseydim