Başbakanım
-
vatandaşın Başbakan a mektubu.
BAŞBAKANIMA
Bismillahirrahmanirrahim.
Tunus`un Bin Ali`si Mısır`ın Mübarak`ı Libya`nın Kaddafi`si Iraq`ın Saddam`ı
İSTANBUL BEYOĞLU`nun Belediye Başkan yardımcısı İLHAN TURAN`ı. Evet öncekiler devrildi sıra İLHAN TURAN`damı ?
Sayın Başbakanım bende bu ülkenin kimliğini taşıyan diğer vatandaşlar gibi eşit hak ve hukuklara sahibim. Yasaların verdiği ölçüde işlerimi yapıyor vermediği olaylardan ise uzak duruyorum. Ben de diğer vatan evlatları gibi vatani görevimi yaptım ve çatışmalara girdim. Bu ülke için gerekirse ölüp öldürmeyi, başka hiçbir ülkede olmayan sadece bu ANADOLU`ya ait hissiyatı vatan-namus kavramını içine yerleştirmiş sıradan bir Müslüman vatandaşım.
Sayın başbakanım ben kimseden ne bir torpil ne de bir ayrıcalık talep etmedim şimdiye kadar. Çünkü bu Allah indinde HARAM olduğunu bildiğim içindir. Kimseye rüşvet vermedim çünkü rüşvet de HARAMDIR, verende alanda birdir. Elbette koca Türkiye`miz de rüşvet olmuyor mu oluyor, adaletsizlik olmuyor mu oluyor.
ADALET (AKP)
Sayın başbakanım ben sıradan bir vatandaşım ne dikili bir ağacım ne de kapalı bir evim var. Buna da şükür. Fakat etrafımda olan bitene de bana ne beni ilgilendirmez demeyecek kadar DİLSİZ ŞEYTAN değilim.
Şöyle bir Belediye başkan yardımcısı düşünün Adı İlhan Turan. İstanbul Beyoğlu belediye başkan yardımcısı. Bu NA-muhterem başkan yardımcısı Beyoğlu esnafına kan kusturuyor dahası birkaç esnafın bana gelip bunu köşende yaz, bak gidelim benden rüşvet istiyor bunu gizli kamerayla çek diyenlerden dolayı kan kusturma kelimesini kullanıyorum. ALLAH aşkına bu adamın katili olacağım diyen onlarca esnafın ağzından çıkan kelimeler bunlar. Bu insanları durdurun ya da haksızlık yapmasın kendi adamlarını koruyor Ak partili olanlara özellikle bir kasıt olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu adam aykırı ülke için sıra dışı olan olaylara evet diyen ülkenin NAMUS kavramına uyanlara özellikle ceza kestiren bir yapıya sahip.
Daha önce emniyete gelen maili ve şikayet dilekçesini ben biliyorum siz o mailden sonra soruşturma başlattınız onu da biliyorum ama bir şeyler değişmedi. İlhan Turan`ın adamı olan yine yerinde kaldı olmayan ise haklı olduğu halde maalesef masaları kaldırıldı elindeki ekmeği alındı yazıktır insanları AK partiden soğutmaya bu adamın hakkı yoktur, Kaldı ki biz bize torpilli davransın ayrıcalık yapılsın diye bir düşüncemiz yoktur sadece istenilen şey eşit ve adaletli davranılmasını istiyoruz, diyen birkaç esnafın dili budur Sayın başbakanım.
Sayın başbakanım, Ateş olmayan yerde duman çıkmaz atasözü her ne kadar %1 lik kısmı yalanda olsa geride %99 gibi büyük bir olasılık kalıyor. İlhan Turan`ın istiklal caddesinde Demirören`e ait yeni yapılan bir bina için yapı izni vermesinden doğan milyonlarca TL`nin alındığını gazeteler yazdı çizdi. Fakat bu ödenen paranın da akıbeti belli değil.
Sayın başbakanım,
Rüşvetin belgesi.Şimdi bu İlhan Turan`ın yaptıklarını belgeleyin diyeceksiniz bu yıllar önce İSKİ`de dönen rüşvet olayındaki sözü hatırlattı bana, Rüşvetin Belgesi Olmaz.
Saygılarımla VATANDAŞ
-
Ayaküstü namaz kılmışsın hocam :D
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
Ayaküstü namaz kılmışsın hocam :D
-----------------------------haha, aynen :D
-
Hırsızdan meslektaşının kellesini istemek gibi birşey :)
-
adam nasıl yazmıs yazıyı, ortaklardan neler beklenıyor :)
-
Güzel mektup :)
-
Mektuba bak besmele ile başlıyor..Güleriz ağlanacak halimize..
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------Neyle başlanacak beyfendi, Allahın kelamıyla başlarız biz müslüman olarak.Yüzdelik kısmın çoğunluğu müslüman olan bir ülkede, neye şaşırcağınımı şaşırdın?
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------bunu okursan niye besmele ile başladığını belki anlarsın, dinlemişliğin varmıdır bilmem..
Tevhid Bahri
Allah âdın zikredelim evvelâ
Vâcib oldur cümle işde her kulâ
Allah âdın her kim ol evvel anâ
Her işi âsân ider Allah anâ
Allah âdı olsa her işin önü
Hergiz ebter olmaya ânın sonu
Her nefesde Allah âdın de müdâm
Allah âdıyle olur her iş temâm
Bir kez Allah dese aşk ile lisân
Dökülür cümle günah misl-i hazân
İsm-i pâkin pâk olur zikr eyleyen
Her murâda erişür Allah diyen
Aşk ile gel imdi Allah diyelim
Dert ile göz yaş ile âh îdelim
Ola kim rahmet kıla ol pâdişah
Ol kerîm-ü ol rahîm-ü ol ilâh
Birdir olbirli ine şek yokdürür
Gerçi yanlış söyleyenler çokdürür
Cümle-âlem yo iken ol var idi
Yaradılmışdan ganî cebbâr idi
Vâr iken olyok idi ins-ü melek
Arş-ü ferş-ü ay-ü gün hem nüh felek
Sun' ile bunlârı olvâr eyledi
Birli ine cümle ikrâr eyledi
Kudretin izhâr edüp hem ol celîl
Birli ine bunları kıldı delîl
"Ol" dedi bir kerre vâr oldu cihân
"Olma" dersemahv olur ol dem hemân
Bâri ne hâcet kılavuz sözü çok
Birdir Allâh andan artık Tanrı yok
Haşredek ger denilirse bu kelâm
Nîce haşr olabû olmaya temâm
Pes Muhammeddir bur varli a sebeb
Sıdk ile ânın rızasın kıl taleb
Ey azizler; işte başlarız söze
Bir vasıyyet kılarız illâ size
Ol vasıyyet ki derim her kim tuta
Misk gibi kokûs canlardâ tüte
Hak-Teâlâ rahmet eyleye anâ
Kim beni ol bir dua ile anâ
Her ki diler bir düâda buluna
Fâtiha ihsân ede ben kûluna. -
Esconda bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------Neyle başlanacak beyfendi, Allahın kelamıyla başlarız biz müslüman olarak.Yüzdelik kısmın çoğunluğu müslüman olan bir ülkede, neye şaşırcağınımı şaşırdın?
-----------------------------Başbakan'a yazılıyor mektup beyefendi! mahalle bakkalına, eşine yada dostuna yazılmıyor. Resmi bir kuruma resmi bir dilde yazılmalı. Belirli hitap şekilleriyle yani! olayı hemen müslümanlığa çekmeye ne kadar meraklısın arkadaşım yazık... Bende müslümanım!
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------bunu okursan niye besmele ile başladığını belki anlarsın, dinlemişliğin varmıdır bilmem..
Tevhid Bahri
Allah âdın zikredelim evvelâ
Vâcib oldur cümle işde her kulâ
Allah âdın her kim ol evvel anâ
Her işi âsân ider Allah anâ
Allah âdı olsa her işin önü
Hergiz ebter olmaya ânın sonu
Her nefesde Allah âdın de müdâm
Allah âdıyle olur her iş temâm
Bir kez Allah dese aşk ile lisân
Dökülür cümle günah misl-i hazân
İsm-i pâkin pâk olur zikr eyleyen
Her murâda erişür Allah diyen
Aşk ile gel imdi Allah diyelim
Dert ile göz yaş ile âh îdelim
Ola kim rahmet kıla ol pâdişah
Ol kerîm-ü ol rahîm-ü ol ilâh
Birdir olbirli ine şek yokdürür
Gerçi yanlış söyleyenler çokdürür
Cümle-âlem yo iken ol var idi
Yaradılmışdan ganî cebbâr idi
Vâr iken olyok idi ins-ü melek
Arş-ü ferş-ü ay-ü gün hem nüh felek
Sun' ile bunlârı olvâr eyledi
Birli ine cümle ikrâr eyledi
Kudretin izhâr edüp hem ol celîl
Birli ine bunları kıldı delîl
"Ol" dedi bir kerre vâr oldu cihân
"Olma" dersemahv olur ol dem hemân
Bâri ne hâcet kılavuz sözü çok
Birdir Allâh andan artık Tanrı yok
Haşredek ger denilirse bu kelâm
Nîce haşr olabû olmaya temâm
Pes Muhammeddir bur varli a sebeb
Sıdk ile ânın rızasın kıl taleb
Ey azizler; işte başlarız söze
Bir vasıyyet kılarız illâ size
Ol vasıyyet ki derim her kim tuta
Misk gibi kokûs canlardâ tüte
Hak-Teâlâ rahmet eyleye anâ
Kim beni ol bir dua ile anâ
Her ki diler bir düâda buluna
Fâtiha ihsân ede ben kûluna.
Hocam bem hristiyan değilim biliyorum zaten neden öyle başlanıldıgını demek istedğim bu resmi bir kuruma yazılıyor yani resmi dilde yazılmalı demek istiyorum