Başbakanım
-
Basbakana yazi yaziyosun hocam , dua veya sure okumusun burda . Resmi bi kuruma yazi yazarken atiyorum basbakna yaziyorsan sayin basbakanim diye hitap edersin . Hersey yerinde ve zamaninda guzeldir buradaki biraz yagcilik birazda abartili olmus bana hos gelmedi.
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------
Basbakana yazi yaziyosun hocam , dua veya sure okumusun burda . Resmi bi kuruma yazi yazarken atiyorum basbakna yaziyorsan sayin basbakanim diye hitap edersin . Hersey yerinde ve zamaninda guzeldir buradaki biraz yagcilik birazda abartili olmus bana hos gelmedi.
aynen katılıyorum+ -
Bisses bunu yazdı:
Esconda bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
Mektuba bak besmele ile başlıyor..Güleriz ağlanacak halimize..
-----------------------------Neyle başlanacak beyfendi, Allahın kelamıyla başlarız biz müslüman olarak.Yüzdelik kısmın çoğunluğu müslüman olan bir ülkede, neye şaşırcağınımı şaşırdın?
-----------------------------Başbakan'a yazılıyor mektup beyefendi! mahalle bakkalına, eşine yada dostuna yazılmıyor. Resmi bir kuruma resmi bir dilde yazılmalı. Belirli hitap şekilleriyle yani! olayı hemen müslümanlığa çekmeye ne kadar meraklısın arkadaşım yazık... Bende müslümanım!
-----------------------------Adam nereye çekecek ki? Müslümanım diyorsun, senin dünyaya geliş amacın ne ki, hemen müslümanlığa çekmeye ne kadar meraklısın arkadaşım yazık... Diyebiliyorsun. Bi de ben de Müslümanım diye yazmışsın yaa iyi mi :)
-
Bisses bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
aynen katılıyorum+
-----------------------------http://www.enfal.de/otarih46.htm Al sana Devlet yazışması.
-
Fcuk bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
aynen katılıyorum+
-----------------------------http://www.enfal.de/otarih46.htm Al sana Devlet yazışması.
Bişe demiycem :) gülüyorum sadece:) -
dilekce yazmıyorki, adı üstünde Mektup, siz birine mektup yazarken "sayın" cümlesiylemi başlıyorsunuz.
vatandaş, başbakana gayet samimi hislerle yazdığı mektubuna besmeleyle başlaması kadar daha doğal ne ola bilir..
Atatürke yazılan mektuplara hatta o günlerdeki meclis tutanaklarında, konuşmacının konuşmalarına besmeleyle başladığına dair onlarcakez rastladığım tutanaklar da oldu..
garipsenecek bi yanı yok
-
subanallah ibretlik bir mektup olmuş
-
Bisses bunu yazdı:
Fcuk bunu yazdı:
Bisses bunu yazdı:
JackDaniels bunu yazdı:
aynen katılıyorum+
Bişe demiycem :) gülüyorum sadece:)
-----------------------------Kendi haline gülersin.
-
Başbakanın yanıtı:
Vatandaşıma,
Bismillahirahmanirahim
SübhânekeAllâhümme ve bihamdik(e) ve tebarekesmük(e) ve teâlâ ceddük(e) Ve celle senâük(e) ve la ilâhe ğayrük(e).
Babalar gibi satıyoruz. Tamam. En az üç isteriz. Tamam. Sandığa bekliyoruz. Tamam.
Elhamdü lillâhi rabbil'alemin. Errahmânir'rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na'budü ve iyyâke neste'în, İhdinessırâtel müstakîm. Sırâtellezine en'amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn.
Selam ve dua ile. (Y)
-
Kim olursa olsun başbakan koltuğunda oturan bir insana bu şekilde mektupmu yollanır la :S
Savcılığa dilekçe verirkende besmele çekiyormu bunu yazan :D