folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Başbakanın Hologram Konuşması , Fiyatı Vs

Başbakanın Hologram Konuşması , Fiyatı Vs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

2. video efsane. ama tayyipinki pek olmamış.

2. ci bilgisayar yapımı ama taayip malesef gerçek. bence bundan kaynaklı bir fark olabilir.

birini pixel pixel yapiyosun diğerini video çekip koyuyosun oynatıyorsun.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

o Teknolojideki asıl olay camın mâliyeti. Çok acayip bir cam kullanılıyordu ve bildiğim kadarıyla aşırı derecede pahalı bir cam. Türkiye'de üretilmiyordu.. O cama 1 veya, senkron 2 adet TERS PROJECJTION ile yayın yapılıyor. Sistem basit yani.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

benzine niye zam geldiği belli oldu boşbakan seçimde hologramlanacak.

http://www.trthaber.com/haber/gundem/hazine-yardimi-alan-siyasi-partilerin-kasasi-dolacak-114819.html 

yeterli cevaptır sanırım

sendemi be brütüs

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/171372/hologram-recep-tayyip-erdogan-gorada

:D

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

böyle yorumlara çok gülüyorum arkadaş atın su at gözlüğünü :D adam siyasetle alakasız bir konu paylaşmış hemen benzne zam yok tayyip açız, yok ülke battı , ekonomi iflas etti, marmaray yolda kaldı, izmiri su bastı, sarıgul topbaşı öptü.. 

Asıl adam at gözlükleriyle bakıyor olsaydı belirttiğin bunca şeye kayıtsız kalıp sadece olayı hologram olarak görürdü öyle bakmadığı için böyle yorum yapmış bence rolleri karıştırmışsın at gölüğüyle bakan bana göre sensin 

bazı arkadaşlarda herkes siyasetçi olmuş yazmış olay siyaset değil memleketteki bozuk çarka sessiz kalmama farkında olma olayıdır he bunun adı siyaset yapmaktsa mevcut hükümet sayesinde bu halk 10 numara siyaset yapar oldu :)

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    glaurung
    glaurung's avatar
    Erkek

klasik akparti seçmeni, gurur duyduğu ekonomiden yana tavır alırken, şimdi ödeyemeyeceği krediler için panikleyip yine aynı taraftan tavır alıyor, gariban davranışı anlayacağınız, akp giderse açlıktan batağa düşeceklerini bildiklerinden dört kolla sarılıyorlar. Sorun şuki akp bigün gidecek ne kadar ertelerlerse o kadar batağa sürüklenecekler. Ben mi? ben 175.000tl kredi çektim sonra tlden kaçırdım çeşitli enstrümanlara ehehehe, 3 ekmek borç aldım enflasyondan ve devalue'den 1 ekmek ödeyeceğim herkese tavsiye ederim =D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Bu haber dünya basınında büyük ilgi gördü. Başta Guardian, Bussiness Insider, Daily Mail ve Huffington Post olmak üzere birçok yayın organında yer bulan haber, The Atlantic dergisinin sitesinde en popüler ilk 10 haber arasında üçüncü oldu.
    aattıkları başlık "21'inci yüzyıl siyasetine hoş geldiniz" :)  "Türk başbakanı büyük etki oluşturmayı biliyor"  manşetleri ile verdi.

Artık obama bile hologramla konuşma yaparsa şaşırmayın.

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

http://www.trthaber.com/haber/gundem/hazine-yardimi-alan-siyasi-partilerin-kasasi-dolacak-114819.html 

yeterli cevaptır sanırım

sendemi be brütüs

Hocam biraz mantık zaten hazine yardım yapmış düz dünya 15bin 50 bin paramı :)

petrolün fiyatı dolar yüzünden arttı dolar kimin yüzünden arttı

sonuç olarak seçimlerde ne chp ne akp ne mhp kendi parasını harcıyor sonuç olarak hazinenin parasını harcıyor dolaylı yoldan benim senin paranı harcıyor

bütün seçimlerde bu böyle 

siz asıl noktayı kaçırıyorsunuz döviz artıyor dövizin artması = tl nin değer kaybetmesi siktir et hologrammış 15 binmiş bilmem neymiş adamlar süper gündem değişiyor

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

yeterli cevaptır sanırım

sendemi be brütüs

Hocam biraz mantık zaten hazine yardım yapmış düz dünya 15bin 50 bin paramı :)

petrolün fiyatı dolar yüzünden arttı dolar kimin yüzünden arttı

sonuç olarak seçimlerde ne chp ne akp ne mhp kendi parasını harcıyor sonuç olarak hazinenin parasını harcıyor dolaylı yoldan benim senin paranı harcıyor

bütün seçimlerde bu böyle 

siz asıl noktayı kaçırıyorsunuz döviz artıyor dövizin artması = tl nin değer kaybetmesi siktir et hologrammış 15 binmiş bilmem neymiş adamlar süper gündem değişiyor

burada katılıyorum gündem değiştirme gayet başarılı 2 gün önce daha 115 savcı ve Hakimin yeri değişti başka ülkede ıolsa ye. Yerinden oynardı al hologram ayağına yok oldu gitti

SeRDaR tarafından 30/Oca/14 14:08 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 6288 Toplam Mesaj: 49