folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakanın Meslek Lisesileryle Alakalı Konuşması

Başbakanın Meslek Lisesileryle Alakalı Konuşması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
    -----------------------------

Tayyip Erdoğan = İmam Hatip Meslek Lisesi

Bu tarz ( sözde ) müslümanlar işlerini geleni yaparlar / ederler / duyarlar / söylerler

Meslek liselerine imkan sağlansa sen çocuğunu imamhatipte mi okuturdun yoksa başka bir meslek lisesinde mi abi?

İmamhatipte okutmazdım diyorsan o zaman niye bu kadar bağırıyorsunuz? Anlamak güç.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

olivetti bunu yazdı:

aklı olan insan biraz düşünür tekel işçilerini umursamayan adam meslek lisesini niye umursasın ki? cevap belli imam hatip liseler... eğer meslek liselileri çok düşünürsa desin "hiç olmazsa meslek lisesi üzerinden katsayı yı kaldırın?" diyemez g*tü yiyemez bunu demeye.

tekel olayını bi araştır, adamlar kaç para maaş alıyolar ve nasıl çalışıyolar ya da nasıl çalışmıyolar :)

senden iyi bildigim kesin senin gündemi takip ettigin gazeteler ile Türkiye cennetlik.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

YaSevYaTerkEt bunu yazdı:

Tayyip Erdoğan = İmam Hatip Meslek Lisesi

Bu tarz ( sözde ) müslümanlar işlerini geleni yaparlar / ederler / duyarlar / söylerler

Meslek liselerine imkan sağlansa sen çocuğunu imamhatipte mi okuturdun yoksa başka bir meslek lisesinde mi abi?

İmamhatipte okutmazdım diyorsan o zaman niye bu kadar bağırıyorsunuz? Anlamak güç.

Kardeşim,

İmam Hatipler bu ülkede ikilem yaratan kurumlardır.

İnsanları siz-biz olarak ayırmaktadır.

İlk kuruluş amaçlarından sapmışlardır.

Türban gibi siyasi rant kapısı haline gelmişlerdir.

Birilerinin güdümüne girmişlerdir.

Üniversitelerin ilahiyat bölümleri varken eğitim hayatını sürdürmeleri ülkemizin hayrına değildir.

Dikkatini çekerim İMAM HATİPLER'in bu ülkede temelini atan siyasi kurum MHP'dir.

Tayyip ve hocaları İMAM HATİP'ler açıldığında İMAM HATİPLER'in en büyük düşmanları idiler.

Özellikle kızlarını bu okullara göndermemişlerdir.

Ama şuan en büyük savunucuları olmuşlardır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bir de aklıma gelmişken söyleyeyim

imam hatip liseleri hakkında belli bakış açıları var

buralar çocuğunu gönderen aileler şöyle düşünüyor : oğlum-kızım dinini öğrensin müslüman olsun

aynı mantık buralarda okumayanları dinsiz olarak görüyor açık ifade edemiyorlar belki ama öyle

amaç çocuğu imam yapmak değil yani

oysa bunun altında yatan esas sebep demek ki aile dini eğitimi veremiyor beceremiyor bu işi

hâl böyle olunca bu liseler beyin yıkama merkezi haline de gelebiliyor

çünkü buradan imam yetişmiyorsa ne yetişiyor? belli kalıpta vatandaşlar yetişiyor 

sonra o vatandaşlar "diğerlerini" gavur olarak görüyor

akp başta olmak üzere saadet partisi vesaire seçmene sorarsanız hep şunu der "başımızda müslüman adamlar olsun"

televizyonda izlediğim bir röportaj abdullah gül'ün cumhurbaşkanlığı hakkındaydı

televizyoncu abimiz soruyor sokaktaki vatandaşa ne diyorsunuz diye vatandaşımız da diyor ki

"ne güzel işte müslüman bi cumhurbaşkanımız oldu"

yani bu işi layıkıyla yapar mı ona sual yok müslüman olsun yeter

hem sanki diğerleri müslüman değil hem olmasa ne olur?

ben bi ateistin "müslümanları ezelim dövelim" dediğini duymadım hiç

ama müslümanı olsun hristiyanı olsun (özde değil sözde) bi ateiste onu geçtim başka dinden birine

hadi onu da geçtim önemli kısmı kendi dininden ama başka mezhep/cemaat üyesine bile düşman gözüyle bakıyor

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

bu tür siyasi konulardan artık uzak durmaya ve boş vakit kaybından başka birşey olmadığını söylemenin zamanı geldi.

ben meslek lisesinde makina plc programlama gördüm tamam mı? üniversitede de adı üstünde yüksek öğretim görme denen yere kendini mühendis seviyesine çıkartmak için gidiyorsun tamam mı ? lisede din + ingilizce dışında bilimle alakası olmayan konular gören imam hatipli doktor olucam derse mantık birşey olur. benim beynime 4 yıl boyunca visual basic otocad sokacaklar. imam hatiplilerde benden sonra görecek sonra eşit olacaz :)

üniversite eğitimi dedikleri zaten lise eğitiminden farksız olmuş durumda. batırdılar üniversitedeki eğitimide..

imam lisesi : imam görevlisi yetiştirmek içindir. meslek lisesi: üretim bilim teknoloji görevlisi yetiştirmek içindir.

imam hatip liselerinin artırılması komünizme yol açıyor mantığından başka birşey değildir.köy enstitüleri bu yüzden kapattılar..

tayibi izlemiycem onun amacının imam hatipleri sömürüp meslek liseli ayağı çekmesinden başka birşey değildir.

bende senin gibi tayip konuları açardım hepiniz mühendis olabileceksiniz tarzında ama iyi biliyorumki bu sözler seçim olsun diğer şeyler olsun sırf gündemde kendini tutmak için yapılan işlerdir.

tayip imam hatiplere katsayı uygulancak meslek liselilere uygulanmayacak dese yine değişmez. bir meclis var sen bu yasayı meclise getir görüşülsün değiştirilsin sonra herşey hallolur 10 yıldır bu bölünmüş eğitimin katli ortadan kalkar yoksa mehter yürüyüşü gibi 2 ileri 1 geri devam eder e sonucundada ülkemizin zaman kaybından başka bir şey olmayacaktır.

7 yıldır katsayı ile ilgili tek bir adım atılmadı. 2005 de katsayı damgası yediğim için ve hala değiştirilmediği için değişmeyeceği içinde Türkiyenin yüzkarası bir durum içerisinde gençlerin geleceğiyle oynanacağı içinde vaziyet ülkenin eğitiminin erimesinden başka bir hal almayacak...şimdi bu katsayılarını bile kendi menfaatleri için kullandıkları için gülüyorum ve hey gidi heyy diye gelecekten umutlu olanlara yok be hiçte öyle değil diyorum.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

İmamhatipliler diye eşit hak verilmemeli diyorsunuz. İkilem yapanlar da onlar oluyor.

Normal bir insan burada ikilem yapan kim derdi acaba..

@kaygusuz

Bir imamhatipli tıp fakültesini kazanabilirse seninle eşit haklarda sınava girmiş sayılır. Ve sadece imamlıkta değil matematik ve biyoloji de de tıp fakültesini kazanamayan adamdan üstün sayılır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Tayyip naber dese bakın naber diyerek neler demek istedi dersiniz.. tamam bende sevmiyorum ama objektif olun biraz. illaki bi yerlere çekmeye gerek yok.

Altan naptın oğlum :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

başbug sabrımızı taşırıyorsunuz dediginde taşsa ne olur diyenler kimdi acep? "aa bak açık açık tehdit ediyor"

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

yandık amq

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hayvancım postda ikilem değil. imam hatipe katsayı uygulancak meslek liselilere uygulanmayacak olsa bile bu değişmez demişim.

imam hatipliyle benim gördüğüm dersler bir değil. lisede bana anlatılanla ona anlatılan bir değil.

tayibin anca imam hatipleri sömürür...umrunda bile değildir imam hatipler.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 3421 Toplam Mesaj: 30