folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Başbuğ Çok Sert !

Başbuğ Çok Sert !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:
    -----------------------------
    darbe yakın gibi geliyo bana
    böyle bir kanıya nereden vardın?

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanal_Zeka
    Sanal_Zeka's avatar
    Erkek

Herkes konuşuyor, çözüm üretin kardeşim bana. ölmesin bi daha mehmetlerimiz.

bende konuşuyorum bende bagırıyor bende cagırıyorum, kim duyuyor lan. onca mehmetimizin anasının cigerleri kavruluyor 3. günden sonra hangi tv gösterdi lan.

bu düzen namussuzluk adilik şerefsizlikle yürütülen bi düzen. senin benim aklımız fikrimiz ermez kardeşim. boşa hiç kendinizi yormayın. Allah razı olsun yine baqırmış çaqırmış ama bunlar inanın bizim gözlerimizi boyamaktan başka bişey deqil. Lanet olsun bu düzene.

Tbt"de Konu Konu Gezip Tüm Müritlerin İmzalarını Okuma Gibi Bi Alışkanlık Kazandım :))))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    Adam Başbuğ Kimse Birşey Diyemez HeLaL olsun Sonuna Kadarda Destekçisiyim..

AKPden kurtulmanın tek yolu darbe...

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:
    Bla bla bla :)

saygılı ol adilik yapma.!o adam seni ananı bacını namusunu şerefini koruyan mehmetciğin komutanı..

----------------------------

Tabi daha 15 askerini koruyamıyo benim anamı bacımımı korucak la hasta etme adamı..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seastar
    Seastar's avatar
    Erkek

Ne darbesinden bahsediyosunuz siz , tutturmuşsunuz bi darbe darbe darbe .  Askeri darbenin ne anlama geldiğini bi araştırın , okuyun öyle yorum yapın.   Tarihteki yapılmış darbeleri okuyun . Kaç bin gazeteci , bürokrat öldürüldü ve kaçbini tutuklandı. Sonuca bakarsanız ,  Türkiye Cumhuriyetini 30 sene geriye götürdü. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:
    Adam Başbuğ Kimse Birşey Diyemez HeLaL olsun Sonuna Kadarda Destekçisiyim..

AKPden kurtulmanın tek yolu darbe...

bağbuğ un anlamını biliyor musun?

ver gazı da adamın götü kılıç kalkan oynasın.. o da güzel.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    Bugünlerde geçecek.Ordumuzu karalayanlar Allahından bulsun. içimden küfretmek geçiyor o şahıslara lakin o dereceye düşmeye değmez.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

hikaye  okumasın bi ordunun  komutanı  cıkıp ta bu sekılde sert ve  hukumetı  sıklemem (kı  hukumetı bende  sıklemem) tarzında  bi acıklama yapabılıyorsa artık bişeylerin ipi kaçmış demektir

yorumumla  ılgili eleştiri yapacak arkadaşın  pm atmasını  rica ediyorum 

kontra bisiklet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

buzul mesele istihbaratın olup olmadığı şunun bunun olup olmadığı değildir.

çatışma kaç saat sürmüş ona bak.

2 3 kilometreden atış yapan birlikleri var pkk nın bu çatışmada.

bir gerçek var yardım edilmemiştir yardım gitmemiştir. neden?senin fikrin nedir sence neden olabilir.

mayrip orduyu karalama diye birşey yok başka bir konuda söylediğimi tekrarlayayım.

biz kendi topraklarımızda saldırıya uğruyoruz ve 7 8 saat çatışıyoruz helikopter yok uçak yok yardım yok.

bukadarmı aciz bir ordumuz var?  bu karalamamıdır yoksa eleştirimidir? yoksa suçlamamıdır?

edito; bu arada aktütünle ilgili iddialara askeri mahkeme yayın yasağı getirmiş .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

bakın arkadaşlar bugüne dek demokrasi var dendi hürriyet var dendi. t.c.  nin  nice başbakanına cumhurbaşkanına bakanına ağır ithamlar ve küfürler edildi. demokrasi adına..... ordu darbe yaptı alkışladık.  trilyonluk arsalarda golf oynandı askerler şehit olurken . neyse bunlar aslında detay. biz t.c.  milleti olarak ; '' heyytt ''  diyene  '' aha döt ''  demesinide yıllarca öğrettiler. bir başbakana alenen 75 yıldır küfür bile edilebiliyorsa bırakında yanlışlıkları varsa birileri uyarsın onlarda kendine çeki düzen versin. dokunulmazlıklarımı var ? her memur benim ve sizlerin verdiği vergilerle maaş alıyorlar. sonrada gidip bedava ücretsiz askerlik yapıyoruz. bu vatan borcudur. diyerek düşünmüyoruz bile.hatta dayak küfür bile yiyoruz .burası peygamber ocağı diyoruz. katlanıyor ve aklımıza bile getirmiyoruz. onların gazinolarına ayak bile basamıyoruz. her türlü nimet para ellerine verilmiş. bırakında işinde hakkını versinler.

ordumuz elbette izzetli şerefli haysiyetli bir ordudur. ama bunun hakkını veremiyecekler varsa kusura bakmasınlarda defolsun gitsinler.

aktütünle ilgili çok ilginç teknik tespitlerimide bir konu başlığında sizlerle paylaşacağım.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 5648 Toplam Mesaj: 29