folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Başbuğ Çok Sert !

Başbuğ Çok Sert !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZeroCooL
    ZeroCooL's avatar
    Erkek

.............

Yaşam ve Ölüm arasındaki ince çizgide alırken nefes bazen mutlu bazen mutsuz herkes...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Sizin gibi ben de olayların içyüzünü bilmiyorum ama orduya karşı ciddi bir linç kampanyasının varlığı hatta,  yılların amerikalısı yasemin congar ın genel yayın yönetmeni olduğu taraf gazetesinin önderliğinde ve memleket içindeki vede dışındaki yavşakların katılımıyla oldugu kesin. Komplo teorisi üretebiliriz, ordunun komuta kademesinde hainlik yapanlar/katiller belki olabilir ama ordu bizimdir onu a yada b kişisinin/kişilerinin belki yapmış olduğu hatalardan dolayı boka batıramayız

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    Ne olursa olsun her zaman yukseklerde tanıdıgın varsa cok rahatsın kardeşim... benim yaptıgım askerlıkde bı bakanın oglu kısa donem yaptı bi eli cebinde diğer elide telefondaydı. Her zaman rahat oldu. Boyle mı olması gerekiyor illa torpil. Cok adaletsizlik var, zeki ve şerefsiz olanlar her zaman halki sövüşleyerek bi yerlere gelmesini biliyor. off ulen offf......

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek
    Başbuğ böyle ilerleyen günlerde çok daha sert açıklamalar yapar diye düşünüyorum, Büyükanıt gibi bazı şeyleri alttan alacağını hiç sanmıyorum

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atillla
    Atillla's avatar
    Erkek
    yavsaklar  bi daha okusun  Akan kana ortak olurlar

Bilgi güctür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Düşmesi gereken son kale , saldırın saldırabildiginiz kadar , sizden korkan , bu saldırılarla yılan sizden beter olsun inşallah

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

buzul mesele istihbaratın olup olmadığı şunun bunun olup olmadığı değildir.

çatışma kaç saat sürmüş ona bak.

2 3 kilometreden atış yapan birlikleri var pkk nın bu çatışmada.

bir gerçek var yardım edilmemiştir yardım gitmemiştir. neden?senin fikrin nedir sence neden olabilir.

mayrip orduyu karalama diye birşey yok başka bir konuda söylediğimi tekrarlayayım.

biz kendi topraklarımızda saldırıya uğruyoruz ve 7 8 saat çatışıyoruz helikopter yok uçak yok yardım yok.

bukadarmı aciz bir ordumuz var?  bu karalamamıdır yoksa eleştirimidir? yoksa suçlamamıdır?

edito; bu arada aktütünle ilgili iddialara askeri mahkeme yayın yasağı getirmiş .

hajı kesinmi bu bilgi onu söyle sen bana ben şuan kesin konuşamıyorum genel kurmay açıklama yapacak herşey o zaman daha netleşecektir. medyanın her dediğine inanmayın çatışmaya önce 100 sonra 200 sonrada 350 kişi gelmiş pkk lılar diyorlar ona bakarsan en doğru bilgiyi genel kurmay açıklayacaktır bekleyelim görelim neler olduğunu...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

Razorback bunu yazdı:
    lordvader89 bunu yazdı:
    Nitrous bunu yazdı:

lordvader89 bunu yazdı:
    Bla bla bla :)

saygılı ol adilik yapma.!o adam seni ananı bacını namusunu şerefini koruyan mehmetciğin komutanı..

----------------------------

Tabi daha 15 askerini koruyamıyo benim anamı bacımımı korucak la hasta etme adamı..

bak lordvande89 denen banlandı seninki gibi konuşmalarından dolayı..sende adam ol düzgün konuş.hasta olsan ne olur lan! hepiniz aynı malsınız lan topunuz bi adam etmez sizin!

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
Toplam Hit: 5647 Toplam Mesaj: 29