Başbuğ "Operasyonlarımızdan İsrail"E Ne.. Kiminle İstersek Onunla Operasyon Yaparız"
-
doomsdaymachines bunu yazdı:
-----------------------------
cok ılgınc... nasıl boyle bısey dıyebılmıs acaba...
-----------------------------konpicyus bunu yazdı:
Sanırım bulunduğu makam paşanın başını döndürdü. Yükseklerde uçuyor...
-----------------------------ikinize birden sormak istiyorum, nasıl yani?
-
@stillalive
sen birini al ben diğerini alayım :P =))
harbiden bir açıklama getirsinler; nasıl yani?...
-
Kötü bir amaçla söylemedim ilker paşaya saygısızlık olamaz. Ama daha dikkatli hareket etse son günlerde herkes için iyi olur.
-
bence gayette yerinde sağlam bir cevap..
yakındır yakındır..
bekleyelim..
-
paşam neyler neylerse güzel eyler.
-
konpicyus bunu yazdı:
Sanırım bulunduğu makam paşanın başını döndürdü. Yükseklerde uçuyor...
-----------------------------alakası yok. Adam söylediklerinde sonuna kadar haklı. O görevde kim olursa olsun aynı şeyleri söylerdi. Düşün o kişi şu anda Türkiyede en çok güvenilen kurumun başındaki bir kişi. ne söylemesini beklerdin ki :D
Başını döndürmek konusuna gelince Başbuğ o karakterde bir insan değil. Hiçbir zaman onda büyüklenme duygusu yoktur. Ayrıca o adamın ağzından çıkacak söz kanundur. Askerliğini yaptın mı bilmem ama gidince göreceksin. Bugün bir orgeneral dudağını kıpırdatsa parmağını oynatsa arkasından 100 kişi koşuyor. Bırak da o rütbenin ağırlığını koysun.
-
Türk askeri budur işte .. Türk milleti sağcısı solcusu dincisi dinsizi bir dik duruşa muhtaç, israil amerika karşısında dik durabilecek bir lider olsun, çamurdan olsun isterse aczemendi olsun, talebani olsun , satanist olsun , travesti olsun hiç farketmez yeterki burada bir millet var diyebilecek cesur bir adam çıksın Türk milletinin etrafında kenetleneceğine inancım tamdır.
israil e one minüt demekle posta konulmuyormuş demekki , adam isen dik durabiliyorsan al tasını tarağını defol git dersin ama nerdeee ?