Başbuğ Ve Oğlu...
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
Bilinmeyen bunu yazdı:
Vatan sevgisi imandandır..
Boş bir adamın sevgisi ne düzeydedir bilinmez.. Kendimizi kandırmayalım..
-----------------------------he dinsiz adam vatanını sevmez yani öylemi ?
-----------------------------Temizlik de imandandır buyuruluyor nerenle anlarsan..
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
Vatan sevgisi imandandır..
Boş bir adamın sevgisi ne düzeydedir bilinmez.. Kendimizi kandırmayalım..
-----------------------------he dinsiz adam vatanını sevmez yani öylemi ?
-----------------------------Temizlik de imandandır buyuruluyor nerenle anlarsan..
-----------------------------sen bu kafayla devam et bu ülkenin sana ihtiyacı var yürü şampiyon her cümlenide 3noktalya bitir adam sansınlar lafı koydu desinler, hadi hadi :D
-
SeRDaR bunu yazdı:
CHaRMaNDeR bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
ben tbt nin adminiyim,
tbt nin bulusmasina gittim birisi geldi "abi bi resim cekinelim mi hatira olur" dedi
olur dedim cekindim.
3-5 ay sonra adam pkk nin en azili en eli kanli teroristi cikti, bilgisayarindan da benim resmim cikti.
bu resmi de gazeteye bastilar, "tbt adminleri teroristlerle birlikte" diye
-
habervakti nin yaptigi gazetecilik degildir. camur atmak, iftira atmak, Turkiye Cumhuriyeti Ordusunu yipratmaktir.
bir gazetecinin eline boyle bir resim gectigi zaman arayip boyle bir resim var bir aciklamaniz varmi ? diye sorulmali.
varsa aciklamasi
resmi basarsin aradik sorduk boyle cevap verildi diye altina yazarsin. sonra halka birakirsin sonucu.
-----------------------------underzero kardeşim. bu işlere yakın birisi olarak söylüyorum ve herkes tarafından yakinen bilinen fakat gereğinin yapılması için somut delil bulunamayan bir konu bu. tsk başındakileri generallerin bir çoğu yahudi yanlısı ve dolayısı ile onların ideolojilerini savunuyorlar. Şu sözüme inanabilirsin ki, eğer bu şekilde onlara yüklenip onların temizlenmesi tsk'nın en büyük yücelme vesilesi olacak. doğruda görev yaptığım sırada bunların hepsine şahit olduk, bir askerin silah açmasının yasaklandığı günler bile vardı, teröristlerin saldırmasından sonra bile emir gelmedikçe ateş açılamıyordu. bunların hepsi dönem dönem başa geçen paşaların emirleri ve bizi yıpratan asıl konu bu. bizi uyuşukluğa umursamazlığa itiyor. ilker başbuğ adam olsaydı şimdiye bitirirdi pkk yı veya herkesi veya birçok insanı mutlu edecek açıklama yapardı. kaldıki mavi marmara hakkında bile hiçbirşey söyleyemedi.
ya bu saçma sapan ve salakçabir açıklamadır böyle yaa adamların seceresini mituttun hepsiyahudi ymişbilmem ne ilker başbuğ adam olsaymışmış valla birçok adam dan adam olduğu kesin adamlığını ölçmek sizin haddinize değil bok atmayın kimseye ilker başbuğun elindeçoğu şey adamaçıldıkça açılıyorilker başbuğ bu açılmayı nasılkapatsın azmantıklı konuşun mantıklıı askerde emirkomutasız işolmaz orası doğru ama bununsebebi temkinliolmakdaha geçengün köylülervuruldu
-----------------------------benim kaynağım bizzat görmüş olmam, oralara gitmiş insanların %80ini geçiğinden duymuş olmam ve birçok olaydan sonra edindiğim tarafsız bilgi. bende genel kurmay başkanının (ve diğer birçok paşanın) sağlam (daha doğrusu bu düzeni değiştirecek irade sahibi ve buna inanmış) olmasını isterdim.
şu tavrına bak önce tavrını düzeltmek zorundasın
benim kaynağımı söyledim, senin beni hakaret içererek eleştirmekte dayandığın kaynağını öğrenebilir miyim? yorumlarının dışında
-
HoLyCat bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:

-----------------------------hı hı Sadece photoshop Fotomontaj Yapmak icin kullanılıyor Baska birsey e yaramıyor :)
-----------------------------olamaz böyle bi yorum :S adamlar ps yi ışık vermek için kullanıyor zaten
-
Knightkib bunu yazdı:
resim çok fake geldi bana :)
-----------------------------banada öyle geldi hoca ama genelkurmaydan açıklama geldi resim gerçekmiş ama çocuk bilmiyormuş
-
CHaRMaNDeR bunu yazdı:
... mavi marmara hakkında bile hiçbirşey söyleyemedi.
-----------------------------allasen söyler misin adam konuşsa ne olacak? ülkede tsk'yı zükmediğiniz kaldı? yani savaş ilan etse savaşılacak mı? arınç gibi bir puştun kamera karşısına geçip "kalkıpta savaşmamızı beklemiyorsunuz herhalde?" demesi bırak o olaydan 1 gün sonra söylese tamam diyeceğim ama o olayın yaşandığı gün bunu söylemesi tam komedi yani savaş istediğim yok fakat bunu söylemesi ya da o gün söylemesi yanlış böyle komik bakanların ve tsk'yı yıpratmaya çalışanların olduğu bir yerde başbuğ'un ne konuşmasını bekliyorsun?