folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başbuğ Ve Oğlu...

Başbuğ Ve Oğlu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

underzero bunu yazdı:

ben tbt nin adminiyim,

tbt nin bulusmasina gittim birisi geldi "abi bi resim cekinelim mi hatira olur" dedi

olur dedim cekindim.

3-5 ay sonra adam pkk nin en azili en eli kanli teroristi cikti, bilgisayarindan da benim resmim cikti.

bu resmi de gazeteye bastilar, "tbt adminleri teroristlerle birlikte" diye

-

habervakti nin yaptigi gazetecilik degildir. camur atmak, iftira atmak, Turkiye Cumhuriyeti Ordusunu yipratmaktir.

bir gazetecinin eline boyle bir resim gectigi zaman arayip boyle bir resim var bir aciklamaniz varmi ? diye sorulmali.

varsa aciklamasi

resmi basarsin aradik sorduk boyle cevap verildi diye altina yazarsin. sonra halka birakirsin sonucu.

ben bu fotoğraf hakkında doğru yanlış bişey demedim ancak başka konularda konuşacam.

hadi bunlar fake diyelim sizin dediğiniz doğru kabul edelim.

başbuğun ses kaydına ne diceksiniz?

doğudaki yüksek rütbelilerin mazot kaçakçılığı yaptığını kendisinin de bişey yapamadığını söylüyordu.

onu da geçtim.

generalin tekinin kızına vasiyeti:kızım türkiyeyi terket ülke islamlaşıyor heryerde ezan sesi olacak.

ne vatan sevgisi ama!

facebookta allahı skp peygambere skso çektirenler grubundaki asker sayısınada bakın.

hocam bunlar ergenekon dalgası olduğunda da içeri girenleri savunmuşlardı bunların hepsi böyle bilmiyormusun ? yok efenim deil montaj şu bu benim değil ben yapmadım sonra bi vbakarsın olayı kabullenmişler kapatmışlar bile oyun bunların hepsi ben ergenekon olayı çıktığında burada kaç kişinin hiç birşeye inanmadığın da bilirim sonradan sustular bu konuları burada konuşmaya gerek yok boşuna kasıntı yapma.. gerçekleri görmek isteyen zaten araştırır ve öğrenir bunlar gerçekleri şopyapmışlar diye kapatmaya çalışıyor..   Lala denilen piç bile demiş arkadaşım diye ama işte gelde bunlara anlat :) tbt artık sitaset ortamı yapılacak bi yer değil bu apaçık bi gerçek..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

bak benim yazdigimi bi oku ondan sonra o oyle degilse bu nasil diye cevap yaz .

diyorum k;

boyle bir meteryal buldugun zaman ilk once materyalin sahibine sorarsin aciklamasini dinlersin sonra yayinlarsin.

burda amac haber yapmak mi ? yargisiz infaz yapmak mi ?

peki bu resim benim dedigim sekilde cikarsa ne yapacaksin ?

o ses kaydi dedigin basbuga ait olmadigi ortaya cikarsa ne yapacaksin.

bundan once birsuru haber yapti vakIT gazetesi yalan ve yipratma amacli oldugu ortaya cikti.

sen hala yalan oldugunu bile bile israrla okuyorsun gelip burda konu aciyorsun.

sonra cikip yok abi benim bir amacim yok diyorsun.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

ExpirE bunu yazdı:

Bu aralar böyle tipler çok doldu foruma ne iş? Maaşa mı bağladılar sizi?

hı evet baktık tbtde çok var solcu hepsini kandırıp sağcı yapmaya karar verdik üye olduk cihat ilan ettik hepinizi müslüman yapacaz. gel hocam hakkı bul. :|

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaanC
    KaanC's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

pcdoktor636 bunu yazdı:

underzero bunu yazdı:

ben tbt nin adminiyim,

tbt nin bulusmasina gittim birisi geldi "abi bi resim cekinelim mi hatira olur" dedi

olur dedim cekindim.

3-5 ay sonra adam pkk nin en azili en eli kanli teroristi cikti, bilgisayarindan da benim resmim cikti.

bu resmi de gazeteye bastilar, "tbt adminleri teroristlerle birlikte" diye

-

habervakti nin yaptigi gazetecilik degildir. camur atmak, iftira atmak, Turkiye Cumhuriyeti Ordusunu yipratmaktir.

bir gazetecinin eline boyle bir resim gectigi zaman arayip boyle bir resim var bir aciklamaniz varmi ? diye sorulmali.

varsa aciklamasi

resmi basarsin aradik sorduk boyle cevap verildi diye altina yazarsin. sonra halka birakirsin sonucu.

ben bu fotoğraf hakkında doğru yanlış bişey demedim ancak başka konularda konuşacam.

hadi bunlar fake diyelim sizin dediğiniz doğru kabul edelim.

başbuğun ses kaydına ne diceksiniz?

doğudaki yüksek rütbelilerin mazot kaçakçılığı yaptığını kendisinin de bişey yapamadığını söylüyordu.

onu da geçtim.

generalin tekinin kızına vasiyeti:kızım türkiyeyi terket ülke islamlaşıyor heryerde ezan sesi olacak.

ne vatan sevgisi ama!

facebookta allahı skp peygambere skso çektirenler grubundaki asker sayısınada bakın.

hocam bunlar ergenekon dalgası olduğunda da içeri girenleri savunmuşlardı bunların hepsi böyle bilmiyormusun ? yok efenim deil montaj şu bu benim değil ben yapmadım sonra bi vbakarsın olayı kabullenmişler kapatmışlar bile oyun bunların hepsi ben ergenekon olayı çıktığında burada kaç kişinin hiç birşeye inanmadığın da bilirim sonradan sustular bu konuları burada konuşmaya gerek yok boşuna kasıntı yapma.. gerçekleri görmek isteyen zaten araştırır ve öğrenir bunlar gerçekleri şopyapmışlar diye kapatmaya çalışıyor..   Lala denilen piç bile demiş arkadaşım diye ama işte gelde bunlara anlat :) tbt artık sitaset ortamı yapılacak bi yer değil bu apaçık bi gerçek..

katılırım.

Manasız sesten horoz sesi daha güzeldir hiç olmazsa o manasını bilmese de öteceği zamanı bilir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

ezanın dinin vatan sevgisiyle ne alakası var??

bir gün bu ülkeye dini rejim gelirse ben de terkederim ülkemi, bu kadar çok sevmeme rağmen.

ikincisi sen "allahı skp peygambere skso çektirenler" grubundaki asker sayısına bakıp ne yorumu yapmaya çalıştın anlamadım?? herkes müslüman olmak zorudna mı? herkes inançlı olmak zorunda mı? adam asker din adamı değil ki. ister inanır ister inanmaz ister önünde eğilir ister sakso çektirir.

sanane?

sen insanların dini inançlarına göre mi yorumluyosun vatan sevgilerini??

once bu kafadan kurtul sonra gel düzeyli tartışmayı yaparız

öyle "yavşak yavşak siteler"den bulduğun "gerçekliği bile garanti olmayan" fotoğraflarla gelip bi de düzeyli tartışma bekleme hocam.

sizin niyetiniz belli. bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

1. Resim koca bir photshop eseridir. Tabi montaj demiyorum olabilirde olmayabilirde bana montaj yapılmamış gibi geliyor.

2. Resimde montaj yok.

ARkadaş bu ülkeyi bu durumdan çıkartmanın çok kolay bir yolu vardır. 3 yıllık bir süreçle bu yapılabilir.

yapılacak

1. adım şu olmalı Askeriye baştan aşağıya temizlenmeli

2. adım ise teknoloji geliştirilip düşmanların yerleri çok kısa bir sürede tespit edilip yine çok kısa bir sürede imha edilmeli.

3. adım ise Ülke içindeki siyasi yapılandırmanın tekrar baştan düzenli bir şekilde yapılandırılmaları yapılmalıdı.

Şu an ki Başbakan ve Cumhurbaşkanından kesinlikle memnunum ancak onlara engeel olup onlar hata yapmış gibi gösterilmeleri bu ülke yi daha da geriye götürüyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:

bak benim yazdigimi bi oku ondan sonra o oyle degilse bu nasil diye cevap yaz .

diyorum k;

boyle bir meteryal buldugun zaman ilk once materyalin sahibine sorarsin aciklamasini dinlersin sonra yayinlarsin.

burda amac haber yapmak mi ? yargisiz infaz yapmak mi ?

peki bu resim benim dedigim sekilde cikarsa ne yapacaksin ?

o ses kaydi dedigin basbuga ait olmadigi ortaya cikarsa ne yapacaksin.

bundan once birsuru haber yapti vakIT gazetesi yalan ve yipratma amacli oldugu ortaya cikti.

sen hala yalan oldugunu bile bile israrla okuyorsun gelip burda konu aciyorsun.

sonra cikip yok abi benim bir amacim yok diyorsun.

hocam olay gerçek olsa da olmasa da adam yalanlamaz mı?  Bak başbuğun savunduğu bazı adamlar Kılıçtaroğlunun referans olduğu adamlar ve birçokları ? ilkten yalanladılar sonra sapır sapır döküldüler ? materyalin sahibi zaten açıklamasını yapacaktır bunu görünce ki bu fotoğraf önceden de çıkmış ve örtpads edilmiştir. yani ne diyeyim yorumuna şimdi sorsanda sonuç aynı sormasanda

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

z-chan çakması seni...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

ExpirE bunu yazdı:

Bu aralar böyle tipler çok doldu foruma ne iş? Maaşa mı bağladılar sizi?

hı evet baktık tbtde çok var solcu hepsini kandırıp sağcı yapmaya karar verdik üye olduk cihat ilan ettik hepinizi müslüman yapacaz. gel hocam hakkı bul. :|

Ne diye dalga geçtin kardeşim anlayamadım. Kaç haftadır adı sanı belli olmayan tipler forumda zaman, vakit, taraf ın sür manşet yaptığı yalan dolan haberleri foruma açıyor gerçekmiş gibi tartışılmaya başlanıyor....

Bu basın ve yayın organlarının kime bağlı olduğunu anlamak için aynştayn olmaya gerek dimi? Dinler arası diyolog peşinde koşan bir amerikancı eşcinsel hocanın müridi olduklarını bilmeyen yok değil mi?

Ben müslümanım ayrıca sağol, ibadet etmem belki ama pek çok edenden çok bilirim dini, ayrıca ne sağcıyım ne solcuyum, Ata larının, atasının izinden yürüyen eskiden bu oyunlara baş kaldıran milletimin torunuyum....

Ne belli o çocuğun bir komploya mağruz kalmadığı.....

ben size hemen senaryoyu yazayım..

1) PKK ilker BAĞBUĞ un oğlunun kim olduğunu şehir içindeki piçleri tarafından öğrenir... Takip ederler

2) Çocuk tatile yada bir yere çıkar.....

^) PKK lı ufak bir sosyal mühendislik ile taışır sen o değilmisin falan bir resim çektirebilir miyiz???

4)Rersim çekilir

5)Haber yapılır

6)Hoop murat başbuğ kimlerler diye konuşmaya başlarız bizde....

Biraz kitap okuyun lan soğuk savaş döneminde icra edilen sosyal mühendislikoyunlarından haberiniz varmı?

HE AYRICA DİNDEN ÇOK TOPRAK PARÇASI ÖNEMLİDİR. TOPRK PARÇANIZ SİZE AİT DEĞİLSE DİNİNİZ OLSA NE OLUR?

ÖNCE VATAN DİYE BNOŞUNA YAZMIYORLAR DAĞLARA TAŞLARA CAMİLERE........

ÖNCE VATAN KARDEŞİM SİZ TOPRAĞINIZI KURTARIN ALLAH VARSA ZATEN SİZE SİZDEN SONRAKİLERİN DİNİNİ İCRA EDECEĞİ TOPRAKLARI KURTARDIĞINIZ İÇİN YARDIM EDER...

sİZİ sever

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

alp bunu yazdı:

ezanın dinin vatan sevgisiyle ne alakası var??

bir gün bu ülkeye dini rejim gelirse ben de terkederim ülkemi, bu kadar çok sevmeme rağmen.

ikincisi sen "allahı skp peygambere skso çektirenler" grubundaki asker sayısına bakıp ne yorumu yapmaya çalıştın anlamadım?? herkes müslüman olmak zorudna mı? herkes inançlı olmak zorunda mı? adam asker din adamı değil ki. ister inanır ister inanmaz ister önünde eğilir ister sakso çektirir.

sanane?

sen insanların dini inançlarına göre mi yorumluyosun vatan sevgilerini??

once bu kafadan kurtul sonra gel düzeyli tartışmayı yaparız

öyle "yavşak yavşak siteler"den bulduğun "gerçekliği bile garanti olmayan" fotoğraflarla gelip bi de düzeyli tartışma bekleme hocam.

sizin niyetiniz belli. bunu anlamamak için gerizekalı olmak lazım.

SEN ÖNCE ADAM GİBİ KONUŞMAYI ÖĞREN Kİ HİÇ OLMAZSA ADAM SANSINLAR!

SEN BURDA SALAKÇA SÖVÜP DURCAKSIN BEN DE SENİMİ DİNLİCEM?

SENİN GİBİLERİ ÇOK GÖRDÜM AMA.

3 KITAYA HÜKMETMİŞ ECDADINDAN UTANIP BİR BELEDİYEYE HAKİM OLAMAYAN SALAKLARI SAVUNANLARI...

Toplam Hit: 10849 Toplam Mesaj: 107