Başıma Gelene Kadar Dikkat Etmezdim!
-
Bugün başıma bir olay geldi..
Başıma gelene kadar hiç böyle ayrıntılı düşünmemiştim..
Sınavdan çıktım telefonu açıcam, simkart hata verdi..
Durağa geçtim oturdum.. (Diğer günlerde hiç oturmam a.k)
Telefonu dağıttım simkartı çıkardım siliyordum..
Birden bi eL telefonu avuçladı..
Adamın avuçlamasıyla kaçması bir oldu a.k ..
Allah'tan ufaklığı avuçlayıp götürmedi :)
Arkasından koştum, koşarken birde düştüm a.k
Ortalık adam kaynıyor, herkes bağırıyor kimse birşey yapmıyor..
Birisi bile tutmadı adamı kaçarken..
İnsanlık ölmüş dedim kendi kendime..
Telefona yanmadım ama olayın şokunu atlatamadım a.k
Giden kıçı kırık Siemens C65ti..
Ama bundan sonra her daim dikkatli olcam..
Bunu neden mi anlattım ?
Sizler de dikkatli olun diye..
Çevremizde hep görüyoruz , neler oluyor diyoruz ama başımıza gelinceye kadar hiçbirşey anlamıyoruz..
Bir ders oldu..
Tecrübenin iyisi kötüsü olmaz derler :)
Bir tecrübe oldu.. İyi ya da kötü..
Dipnot: Tüm hırsızların, kapkaççıların, gaspçıların a.k a.k a.k! -
hocam tahtakalede bankadan para çektik megane nin parasını abimle gidiyoz önümüzde iki adam birden birbirini tokatlamaya başladı sora arkadan iki kişi elini abimin cebine sokmaya çalışıyodu bi girdik orda birbirimize kimse yardım etmiyo amk. abim silaha bi sarıldı kimse yok :D
-
şok bir durum canlandırıyorumda , böyle bir durumda imei nosunu vb vermeniz durumunda sonucu ne oluyor uğraşıyorlarmı kim hangi hattı telefona taktı falan bilgisi olan varmı
-
kavga ederken karambolden para çalmak, arkadaş biri arkadşaımız dövdü bi bakarmısın senmisin falan diye elemanı soteye çekmek bunlar klasik yöntemler hocalar yemeyin bunları
bu arada hatunlarada parfüm die başka bişey koklatıp anında bayıltıolar sonra kızım bayıldı hesabı götürüolar oda var (: -
ir2 parfüm olayını tuttum. nerde satıldıgını biliyonmu :D
-
deca hocam ben diyarbakırdayım dükkandan telefonum çalındı imei nosunu verdim savcılıga bir yıl aradan geçti adamlar telefonun kimde oldugunu buldu izmirde bi adamda imiş ama 3 yıl geçmesine ragmen olaydan hala telefonum verilmedi ayrıca bu cepkaskomudur nedir oda arkadaşımın telefonu çalındı kasko kapsamında ödemesi gerek ödemedi şimdi tüketici haklarına dilekçe yazdık iki aya kadar parasını alcaz bu çalınan telin :)) eger telefon vs çalınırsa kaskoları var olmassa su iç gitsin:))
-
thehunturk o eter la :)) bulursun bi eczanede yada medikalde:)
-
Deca, öyle bir olay var düşersin peşine ama..
Dedim ya kıçı kırık bir telefon, uğraştığına değmez..
Önemli olan orada olan durum..
A.k adamı yakalasam zorlasam kesin adamdan kesici birşey, silah vb. şeyler çıkacak..
Kendisini sağlam tutmayan bunu yapar mı a.k
Demek istediğim mala geldi, cana gelmesin..
Ama o kadar ucuzladı mı canımız yaa ?
Ben normal birşeyde tongaya düşmem ama bu durum çok koydu bana :) -
hocam ben bi deniim sonuçlarını söylerim
-
matrax olay çalınması deil insan canı bir telefondan daha degerli ama insana koyar olay bu insana koymasa mesele deil bence
-
geçmiş olsun matrax hacım :(
Toplam Hit: 3801 Toplam Mesaj: 27