folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Başıma Gelene Kadar Dikkat Etmezdim!

Başıma Gelene Kadar Dikkat Etmezdim!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xursi
    xursi's avatar
    Erkek
    matrax hocam çok geçmiş olsun senin. benimde bir ara tükkanın önünden bisiklet çalılndı a.q ama bisiklet beleş gelmişti beleş gitii.

başka olay ise bizim dükkanda tamı tamına 5 kişi oturuyorduk a.q . dükkana 3 kişi girdi piçin biri arka tarafa geldi fiyatlları sormak için amcam tlf sini masaya bırakmış 5 dakka geçti tlf di bişi yok a.q insanın feci şekilde zoruna gidiyor yaw. ben hırsızı buldum.atariye takılıyordu elamanlarıda toplamıştım amcam dedi yok boşver karışma dedim adamı götürecez araziye sikecez dedi yok . booş ver .. olayı nie anlattığımı bilmiyom ama maksat içimde kalmasın .

not:insanlık bence ölmedi bizim şehirde marin/kızıltepe daha kapkaç olayına rastlanmadı çünkü biri hırsız die bağırdmı a.q hırsızın kaçacak hiç bir yeri yok:D adamıorada linç ederler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hoca yaaa
    dikkat edin hocalar sizde böle olaylar oluyo paso
    gız meselesi var bi baksana fln diye :)

sırıtma la.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    geçende benim 20 ytl mi çaldılardı =) bakkala gittim ekmek gazete vb alıyordum , parayı tezgaha koydum eleman aldı koşa koşa gitti parayı... :) geçmiş olsun dai tekrardan

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    canına bişi olmasın kardeşim sie et gitsin. a.q cocugun birini trenden atmadilarmi ? cep telını vermıon die a.q sayısızca örenk a.q tr de yaşanmaz hale gelıor a.q napacagiz bilmiorum soka cıktıgmınız anda ölüm tehlikesi sacıor her yer !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek
    Mp3 Playerımı çalmaya çalışıyodu adam cebimden, çıkaramadı hırsız=) Durdum baktım adamda durdu mal mal baktı:
    -Hırsızlık yapıyosun. dedim
    -Evet. Sende benim ekmek paramı ver. dedi
    -...
    -...
    -...
    -"Hadi bıraktım seni git başına bela alma." dedi
    Genellikle 2 kişi çalışıyorlar ve düşünmeden haraket ediyorlar ve en büyük güçleri cehaletleri o yüzden uğraşmayın verin ne isterlerse.

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    @deco conomuydu yoksa :) geçen haberde izledim conoları pataklıyolardı yine :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hojam, bu arada azrail_Baba telefonunu ben kullanıyorum :P izmirde :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Geçmiş olsun hoca.Sakın bu adamlara karşı direnmeyin bırakın gitsin başınıza daha kötü şeyler gelebilir.Cana geleceğine mala gelsin.Adamın birisini kör ettiler direndi diye köpekler :@

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    boke la telefonum sendemi yolla hemen hipna:)

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    affetmez
    affetmez's avatar
    Erkek
    bi değişik versiyonunuda bana yapmaya çalıştılar ama dayağı yiyodu az kalsın.mahallede tam kahvenin önünden geçiyodum.ibnetorun biri wer la telefonu dedi bıçak çekti.gördüler tabi olayı karşıdan linç ediyoduk az kalsın.
Toplam Hit: 3419 Toplam Mesaj: 27