Başımdan Geçen Bi Olay
-
yassun bunu yazdı:
-----------------------------
''Tayyip erdoğanın ortadoğuprojesi yani Türkiye'yi bölme, kürdistanı kurma projesi için eşbaşkanıyım dediğinde ''
bu konuşmanın videosunu koyda bi izleyelim
-----------------------------hoca bunları bilmiyor musun ?
http://en.sevenload.com/videos/7CjdWxo-BOP-Ebakan-Recep-Tayyip-ERDOAN
youtube açılıyorsa sende arat orda tonla video var.Ulusal tv de tek tke yayınlanıyordu, sonra doğu perinçekte ergenekoncu oldu..Biraz araştırsan dahasını bulursun
-
görünen o ki asıl sen bilmiyorsun ssk olayını
yazmaya üşendiğimden dolayı link veriyorum
http://www.itusozluk.com/goster.php/kemal+k%FDl%FD%E7daro%F0lu+d%F6neminde+ssk+n%FDn+zarar+etmesi
-
Prometheus bunu yazdı:
http://www.itusozluk.com/goster.php/kemal+k%FDl%FD%E7daro%F0lu+d%F6neminde+ssk+n%FDn+zarar+etmesi
bunun doğruluk payı ne olabilirki -
yassun bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
bunun doğruluk payı ne olabilirki
-----------------------------aynısını vidyoya da dersen alnından öperim :)
edit: sen neyin doğruluk payına göre kılıçdaroğlunu suçluyorsun? bikaç link ver bizde inceleyelim
-
yassun bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
ewet ve seçimlerde ya boş atıcam yada akp ye vericem daha iyisi gelene kadar en iyisi buaynen katılıyorum...
-
faruk_sahin bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
ewet ve seçimlerde ya boş atıcam yada akp ye vericem daha iyisi gelene kadar en iyisi buaynen katılıyorum...
hocam yazılanları bir oku biz şuanda kime oy verirsiniz olayını tartışmıyoruz ;) -
adam ssk yı bıraktıktan kaç sene sonra milletvekili oldu o ara ne dokunulmazlığı vardı ne bişey. eğer sandığın gibi bi durum olsaydı o adam gün yüzü göremezdi. kaldı ki şimdi bile adam aleyhinde açılmış 1 tane dosya yok buna ne diyeceksin peki ?
-
crafty bunu yazdı:
faruk_sahin bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
hocam yazılanları bir oku biz şuanda kime oy verirsiniz olayını tartışmıyoruz ;)
-----------------------------asıl söylemek istedğim daha iyisi gelene kadar en iyisi bu...
-
nato kafa nato mermer derler ya....
değişmeyen zihniyet.ADamlara o kadar inanmışsınız ki, adamlar itiraf etse bile olsun be abi deyip devam edeceksiniz.YAzık...PArti yanlışsa, adam yanlışsa değiştirebilmeli.
FAkat babadan oğla devam eden partili olma işiyle gitmez..Tamam aile görgüsü ama insanın aklı vardır fikri vardır.Bunca yolsuzluk çıkmasına rağmen, hala desteklemek bunuda suçu çıkmamış hesap adamınla yarıştırmak ne kadr doğru ?
-
faruk_sahin bunu yazdı:
-----------------------------asıl söylemek istedğim daha iyisi gelene kadar en iyisi bu...
-----------------------------kııçdaroğlu belki çok daha iyi ??? bu mantık yanlış.AYnı polis teşkilatı, memurların zihniyeti gibi.
Kim başa gelirse ondanız.Kadrolaşalım allah allah..Oldu başka ???
kılıçdaroğlu iyiyse başa gelir diyorsun.Değilse gelmez.Daha iyiysi yani kılıçdaroğlu yada başkası geldiğinde biz onu destekleriz.AYnı mantık.
----
anlamı ne biliyor musun ?? bEnim aklım bi boka yaramaz, ben objektif olup gerçekleri göremem.Yada gerçeği boşver.Kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
akp, mhp, bdp, komünist parti fark etmez.Düşünün abi ama gözünüzü seveyim.Düşündükçe er hyada geç doğru yolu buluruz.Bak buursunuz demiyorum belki ben yanlışım.FAkat düşünmeden takım tutar gibi tutarsak olmaz.Doğruyu bulamayız.
Taım tutmadan kastım iyiysede, kötüysede hep tutarız.Bu yanlış işte