folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başımdan Geçen Bi Olay

Başımdan Geçen Bi Olay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

akıl yaşta değil baştadır diyesim geldi :)

ya sen yaşlı amcalara ne bakıyosun. kime oy atıcanı bilmeyip sandık başına gittiğindede hala bilmeyen  e akp ye atalmda kurtulalım oy derdinden diye düşünen mantıklar var.

o amcada belliki sen daha küçüksün biz bu yaşa kadar senden çok şey gördük mantığı hakim :)

sen yorma kafanı :)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:
    -----------------------------

Konuşulmaz o amcalarla ne kasıyon kendini. Yaşlılara yer yok.

senin o yaşlı amca teyze dediğin adam senin yaşından kat kat fazla yamıştır.Yoksulluğuda, kıtlığıda, fakirliğe, darbeleride görüp geçirmiştir.Senin ders kitaplarında ouduğun o şeyleri bizzat yaşayıp görmüşlerdir.

bırakda 18-20 yaş kendini bilmez tiplerden daha tecrübeli, daha bilgili olsunlar.Sizler rock parçaları dinlerken, raple uğraşıp, amerikan ve avrupa hayranlığını kat kat arttırırken bu adamlar aynı yaşlarda nerdeyse savaş yaşamıştı.

Senin call of duty de, counter strike ta gördüklerinin fazlasını bu adamlar gördü.Belki içerip girip çıktılar...Sen 22 yaşınla nasıl yaşlı, görmüş geçirmiş adamların sözünü hiçe sayıyorsun ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

senin o yaşlı amca teyze dediğin adam senin yaşından kat kat fazla yamıştır.Yoksulluğuda, kıtlığıda, fakirliğe, darbeleride görüp geçirmiştir.Senin ders kitaplarında ouduğun o şeyleri bizzat yaşayıp görmüşlerdir.

bırakda 18-20 yaş kendini bilmez tiplerden daha tecrübeli, daha bilgili olsunlar.Sizler rock parçaları dinlerken, raple uğraşıp, amerikan ve avrupa hayranlığını kat kat arttırırken bu adamlar aynı yaşlarda nerdeyse savaş yaşamıştı.

Senin call of duty de, counter strike ta gördüklerinin fazlasını bu adamlar gördü.Belki içerip girip çıktılar...Sen 22 yaşınla nasıl yaşlı, görmüş geçirmiş adamların sözünü hiçe sayıyorsun ?

o amca huzur evinden zorla 'ampül' e oy kullandırtılmaya götürülseydi, ellerinden öperlerdi. düşünen bi amcaya denk gelmişler, bide bunu deniyim demiş ya, işlerine gelmiyo napçaklar öyle yaşlıları :)

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

sen ne diyorsun be adam ! Sen beni ne kadar tanıyorsun da konuşuyorusun.? Ne rock parçası ne rapi! Call of duty ve counter strike a nasıl bağladın durumu, naslı bir hayal dünyan var senin. O zaman bak bide benim söylediklerime. Mağdem sen beni tanımadan kafana göre yorum yapıyorsun dinle!

Bende senin gibi ebeveyn hastası her söyleneni dinleyen tiplerden, gereksiz saygı gösteren admlardan hazetmem. Senin gibileri bilirim ben. Dolmuşta para uzatırken yaşıtın olan hatta senden daha genç olan birine -- Buyur ağabi! dersin sezzice yerine oturursun. Her gördüğün yaşlıyı derviş zannedersin elini ayağını öpersin

Birde şu var. Benim çarşıda gördüğüm nice yaşlılar var gazino gazino geçirmiş, gençliğinde uyuşturucu kullanıp aklını yitirmiş, gençliğinde kız kaçırmış, gitmiş 4 karıyla evlenmiş. Bunlara da mı saygı gösterecen ha! Yaşlılara yer yok

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

sen ne diyorsun be adam ! Sen beni ne kadar tanıyorsun da konuşuyorusun.? Ne rock parçası ne rapi! Call of duty ve counter strike a nasıl bağladın durumu, naslı bir hayal dünyan var senin. O zaman bak bide benim söylediklerime. Mağdem sen beni tanımadan kafana göre yorum yapıyorsun dinle!

Bende senin gibi ebeveyn hastası her söyleneni dinleyen tiplerden, gereksiz saygı gösteren admlardan hazetmem. Senin gibileri bilirim ben. Dolmuşta para uzatırken yaşıtın olan hatta senden daha genç olan birine -- Buyur ağabi! dersin sezzice yerine oturursun. Her gördüğün yaşlıyı derviş zannedersin elini ayağını öpersin

Birde şu var. Benim çarşıda gördüğüm nice yaşlılar var gazino gazino geçirmiş, gençliğinde uyuşturucu kullanıp aklını yitirmiş, gençliğinde kız kaçırmış, gitmiş 4 karıyla evlenmiş. Bunlara da mı saygı gösterecen ha! Yaşlılara yer yok

siz amcayı ne kadar iyi tanıyorsun da atıp tutuyorsunuz ???

bak ne kadar tutarsız olduğun belli.Ben sana yaşlılara saygı göstermiyorsun diye eleştiriyorum gelip bana sen otobüste şurda burda saygı göstermezsin diyorsun.Sorna gidip yaşlılara mı saygı göstericem, yaşlılara yer yok diyorsun.

Bi otur düşün , yaz da kendini rezil etme.Seni eleştirdiğim şeyi ben mi yapacağım ?? 

----

:) gösterin kendinizi gösterin.Ne kadar akıllı (!) oolduğunuzu ve terbiyenizi görebiliyoruz.Allahtan bütün gençlik sizn gibi kültüründen kopuk, yaşlılardan tiksinen özenti değil.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:

o amca huzur evinden zorla 'ampül' e oy kullandırtılmaya götürülseydi, ellerinden öperlerdi. düşünen bi amcaya denk gelmişler, bide bunu deniyim demiş ya, işlerine gelmiyo napçaklar öyle yaşlıları :)

ya.. işte olması gerken böyle dışlanır.Fakat babadan oğla particilik zihniyeti hala mevcut ve ısrarla korunuyor.Takımlar yeildikçe tutarlar, kötü oldukça severle ya aynı mantık.

Takım tutar gibi parti tutmak bu işte.

-----

ADam denemiş olmamış, başkasını denemiş bakmış yine beceremiyor.Eh olmuyorsa mantıkla düşün uğraşma.Bitir.Adamda kılıçdaroğlu sağlam gibi düşünmüş ona basıyor.

Kömürle, çayla, beyaz eşya ile adamları kandırmakla olmuyor bu işler.Akıl var ama kullanmayınca böyle oluyor işte.Akpye desteklemelerine dğeil, saçma saçma konuşmalarına ve düşünce tarzlarına hastayım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

ToR5 bunu yazdı:

siz amcayı ne kadar iyi tanıyorsun da atıp tutuyorsunuz ???

bak ne kadar tutarsız olduğun belli.Ben sana yaşlılara saygı göstermiyorsun diye eleştiriyorum gelip bana sen otobüste şurda burda saygı göstermezsin diyorsun.Sorna gidip yaşlılara mı saygı göstericem, yaşlılara yer yok diyorsun.

Bi otur düşün , yaz da kendini rezil etme.Seni eleştirdiğim şeyi ben mi yapacağım ?? 

----

:) gösterin kendinizi gösterin.Ne kadar akıllı (!) oolduğunuzu ve terbiyenizi görebiliyoruz.Allahtan bütün gençlik sizn gibi kültüründen kopuk, yaşlılardan tiksinen özenti değil.

yahu ilk sen kendin bana bir kimlik uydurmuşsun sonra konuşuyorsun kafana göre. Ben CHP veya AKP mevzusuna dayalı mı olarak söyledim bunları sen sordun mu bana bunu? Ben üstteki tartışmayı görmedim bile. Akpli de değilim Chpli de değilim. Kafana göre kimlik değerlendirmesi yapıyorsun.

Ben gençlere söz vermeyen, ne dediklerini umursamayan herkese karşıyım. Yaşlılarda bunu sık yapar. Tamam?

Senin gibi geç algılayanlar yüzünden biz her söylediğimiz postun altına böyle ne dediğimizi açıklayamayız ki?

Sen beni eleştirmedin birader. Kafana göre sen şöyle counter oynarsın , rock dinlerken onlar şöyle yapıyordu falan. Sende geçici hafıza var galiba söylediklerini unutuyorsun. Buna eleştirme denmez yaftalama denir.

Eğer sen beni yaftalarsan bende seni yaftalarım. Şimdi de ''kültüründen kopuk'' demişsin. Çılgınmısın sen be adam? mağdem öyle bende sana ''yaşlı yalakası'' derim. Buna da eleştiri denmez saygısızlık denir.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nirvana1912
    nirvana1912's avatar
    Erkek
    yassun bunu yazdı:

bugün fatura yatırmak için igdaşa gittim bi kaç yaşlı amca referandumdan bahsediyodu bende kulak misafiri oldum.biri dediki ne varsa kılıçdaroglunda var onu deniyecez bi oyular ona bende döndüm skk olayını biliyosunuzdur umarım dedim denemek de dedim adam kazandı bozuk çıktı hesabını kim vericek adam baktım sen ne anlarsın yaşın kaç senin 19 dedim. sen dedi bişe bilmiyosun ne konuşuyosun.. bende şunu düşündüm 19 yaşındayım devlet oy kullanma hakkı vermiş. demekki bişeyleri biliyorum bu yaşlı amcanın böyle yapmasındna dolayı ne kadar cahil bi milletiz dedim illa bişeyi bilmek için yaşlımı olmak gerek o zaaman ATATÜRK gençlere niye emanet etti bu devleti ?

19 yaşında olman ve devletin sana oy kullanma hakkını vermiş olması,bişeyleri bilip bilmediğini düşünmeni mi sağladı?Amca öyle yapınca cahil oldu,sen herşey ibilen übergenç mi olmuş oldun?ben mantığını çözemedim.

Anlayamazsınız...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Onu bunu bırakın arkadaşlar bence Hepar paşa terörü bitirse yeterde artar bile....

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ToR5 bunu yazdı:

yahu ilk sen kendin bana bir kimlik uydurmuşsun sonra konuşuyorsun kafana göre. Ben CHP veya AKP mevzusuna dayalı mı olarak söyledim bunları sen sordun mu bana bunu? Ben üstteki tartışmayı görmedim bile. Akpli de değilim Chpli de değilim. Kafana göre kimlik değerlendirmesi yapıyorsun.

Ben gençlere söz vermeyen, ne dediklerini umursamayan herkese karşıyım. Yaşlılarda bunu sık yapar. Tamam?

Senin gibi geç algılayanlar yüzünden biz her söylediğimiz postun altına böyle ne dediğimizi açıklayamayız ki?

Sen beni eleştirmedin birader. Kafana göre sen şöyle counter oynarsın , rock dinlerken onlar şöyle yapıyordu falan. Sende geçici hafıza var galiba söylediklerini unutuyorsun. Buna eleştirme denmez yaftalama denir.

Eğer sen beni yaftalarsan bende seni yaftalarım. Şimdi de ''kültüründen kopuk'' demişsin. Çılgınmısın sen be adam? mağdem öyle bende sana ''yaşlı yalakası'' derim. Buna da eleştiri denmez saygısızlık denir.

yaşlıya saygı bizim kültürümüzde vardır..Eğer bunu bilemiyorsan kültürünü bilmiyorsun demektir.

Yaşlılar biraz cinsleşebiir.Beyin hücre ölümü, farklılaşma gözükebilir.işte bu yüzden daha iyi niyetle davranmamız gerekir.Unutmaki sende yaşlanacaksın.Sen yaşlılara saygı göstermezsen, sen yaşlandıında hiç saygı göremezsin.

Neyse hayat bunu güzelde gösterecek zaten.İş işten geçmiş olacak ama olsun...

Toplam Hit: 12794 Toplam Mesaj: 116