Başımızıa Taş Yağacak TTNET Bu Ay Benden Ücret Almadı
-
Şimdi olayı anlatayım yaklaşık 1,5 ay önce herzamanki gibi ttnet aradı :) ben açtım babamı istedi benim dedim bilgileri verdim dedi siz aylık çok para veriyorsunuz aylık 9 lira verin tamam vereyim dedim tahhüt vermem dedim peki ozaman 3 ay bilmmem şukadar verin dedi tahhüt vermem ben dedim anlamıyormusun dedim benim nezaman kapatacağım belli olmaz dedim biraz daha zorlarsanız yarın kapatırım dedim :) sonra eylül ayında bizden para almayalım dedi tam ben soracaktım kız tahhüt vermenize gerek yok eski müşteri olduğunuz için dedi
neyse onayı kayda aldıracak ttnetin kampanyası dahillinde interneti kapatmamanız karşılığında dedi sonra ekledi eylül ayı içinde kapatmamanız karşılığında eylül ayı ücretlendirmeniz faturanıza yansımayacaktır dedi
eyvallah dedim hani pekte inandırıcı gelmemişti :) otomatik talimatta zaten
neyse bakayım bi dedim kontrol ettim ücretlendirmemiyler :)
yaşasın ttnet :)) (hemen sattım dimi) :P
-
bende kapatıyorum desem banada aynısını yaparlarmı la :D
-
Bendemi kapattırsam :D ama bana 108 tl ödemek zorunda kalırlar :D boru deil :D
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
Şimdi olayı anlatayım yaklaşık 1,5 ay önce herzamanki gibi ttnet aradı :) ben açtım babamı istedi benim dedim bilgileri verdim dedi siz aylık çok para veriyorsunuz aylık 9 lira verin tamam vereyim dedim tahhüt vermem dedim peki ozaman 3 ay bilmmem şukadar verin dedi tahhüt vermem ben dedim anlamıyormusun dedim benim nezaman kapatacağım belli olmaz dedim biraz daha zorlarsanız yarın kapatırım dedim :) sonra eylül ayında bizden para almayalım dedi tam ben soracaktım kız tahhüt vermenize gerek yok eski müşteri olduğunuz için dedi
neyse onayı kayda aldıracak ttnetin kampanyası dahillinde interneti kapatmamanız karşılığında dedi sonra ekledi eylül ayı içinde kapatmamanız karşılığında eylül ayı ücretlendirmeniz faturanıza yansımayacaktır dedi
eyvallah dedim hani pekte inandırıcı gelmemişti :) otomatik talimatta zaten
neyse bakayım bi dedim kontrol ettim ücretlendirmemiyler :)
yaşasın ttnet :)) (hemen sattım dimi) :P
-----------------------------walla bazen bankalardada aynı muhabetler oluyor kartı kapartırıcam diyorsun kapatırmayın 50 tl hediye chip para werelim :D diolar Aynı durumda benim başıma gelmişti bi ara :)
-
ben kadına kapattıracam dedemedim kadın eylül ayı içinde kapatmamanız karşılığında dedi zaten kapattırma niyetim yoktu
ama taahhüt vermiyorum ya her an kapatabılırım benim işim belli olmaz dedim :)
-
elbet bir denge planı vardır tasalanma
-
Ulan sene 2004 den beri bir fiil abonesiyim ttnet'in daha bir gün geç yatırmadım faturamı tam tamına yatırdım üstelik laptop dahi aldım. Bana da yapmaları lazım :D
-
Sınırsız mi internetin kotalı ise kas gitsin 80 gb falan yap neti
-
catlax bunu yazdı:
-----------------------------
Ulan sene 2004 den beri bir fiil abonesiyim ttnet'in daha bir gün geç yatırmadım faturamı tam tamına yatırdım üstelik laptop dahi aldım. Bana da yapmaları lazım :D
-----------------------------demekki çıkan bayanla etkileyici konuşmak lazım :)
-
Netini kapatmak isteyenlere yaptıkları kampanyalardan biri. İçerde çalışan bi akraba tel nomu istemişti o ay fatura gelmedi. Onun gibi 6 ay, 12 ay indirimli kullanma gibi caydırma kampanyaları yapıyorlarmış. 2-3 ayda bir arayıp kapatmak istediğinizi söyleyin belki denk gelir böyle şeyler :D
-
8/