Başımızıa Taş Yağacak TTNET Bu Ay Benden Ücret Almadı
-
İki beleş lokmaya eyvallah deme. Onlar zaten gani gani sömürüyorlar milleti. Hak ettiklerinin çok daha fazlasını kazandılar yıllarca ve hala da devam ediyorlar. O ödemediğin bir fatura seni kurtarmayacak. Dünyadaki standart internet 32yi geçmişken bunlar hala 1 mb'ye ev kullanıcılarını şükür ettirmeye devam ediyorlar. Acınacak bir durum. Aslan telefon üzerinden internet kullanmam. Hele ki ttnet asla.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
catlax bunu yazdı:
Ulan sene 2004 den beri bir fiil abonesiyim ttnet'in daha bir gün geç yatırmadım faturamı tam tamına yatırdım üstelik laptop dahi aldım. Bana da yapmaları lazım :D
-----------------------------demekki çıkan bayanla etkileyici konuşmak lazım :)
-----------------------------:D bi yerden çıkartırlar acısını:D
-
x3uqm4 bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
catlax bunu yazdı:
Ulan sene 2004 den beri bir fiil abonesiyim ttnet'in daha bir gün geç yatırmadım faturamı tam tamına yatırdım üstelik laptop dahi aldım. Bana da yapmaları lazım :D
-----------------------------demekki çıkan bayanla etkileyici konuşmak lazım :)
-----------------------------:D bi yerden çıkartırlar acısını:D
-----------------------------hoca 1,5 ay bekledim emin olana kadar konu açmadım :D herşey normal
-
10 dk önce bir postacı geldi, TTNET'Ten bana icra gelmiş bakırköy 16. icra müdürlüğünden.
Bir yerde 192,47 TL TOPLAM yazıyor
Öbür tarafta TOPLAM 407.24 yazıyor çakamadım davayı :)) TTNETİ ARASAM BİLGİLENDİRİRLERMİ YOKSA direk müdürlüğemi ulaşmam lazım..
Bu konuyu görünce TTnetin... diyesim geliyor ama :)) -
ttneti kapatım şimdi çok huzurluyum, vodafonun 3g sini kullanıyorum şimdilik, daha sonra farklı bir servis sağlayıcıya geçecem. Sloganımız: "ttneti kapat huzur bul!"
-
1-618-GR bunu yazdı:
10 dk önce bir postacı geldi, TTNET'Ten bana icra gelmiş bakırköy 16. icra müdürlüğünden.
Bir yerde 192,47 TL TOPLAM yazıyor
Öbür tarafta TOPLAM 407.24 yazıyor çakamadım davayı :)) TTNETİ ARASAM BİLGİLENDİRİRLERMİ YOKSA direk müdürlüğemi ulaşmam lazım..
Bu konuyu görünce TTnetin... diyesim geliyor ama :))
-----------------------------ekstrası avukat masrafındır.
-
töwbe yarabbi, bi yanlışlık olmasın .p
-
çıkar acısı ttnet bu boru mu :) inş çıkmaz kardeşim tebrikler