folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Başınızdan Geçen Komedi Olaylar(Hp32,Delichoban,Tuncaxxz)

Başınızdan Geçen Komedi Olaylar(Hp32,Delichoban,Tuncaxxz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    Okumadan geçme: yarıl..

bigün ben,delichoban,tuncaxxz manisa da bi parkta akşam ın 7.30 unda bağıra bağıra tek başımıza oynuyordük.tunca manyaaa taktıravallide hop hop die zıplar ikene tinerci bi manyak yanımıza geldi.manyak ki ne manyak amk tunca hala bağırıyor.Adam geldi ben farkettim yön değiştirdim gitmeye çalışıom bizim bu delichoban la tuncaxxz oyun sevdasında hadi oyun oynuonuz ne bağırıonuz amk.neyse adam geldi yanımıza elinde b poşet konuşma şu:

tinerci:napırsınız la burda.
    biz:oyun oynuoz abi.
    tinerci:ne bağrırsınız lan.
    biz:özür dileriz abi.(sövüşlüoz)
    tinerci:ben buranın bekçisi gibiyim 4.5 sene burda bekçi gibi iş yaptım(böle demedi de bunu gibi bişidi)

biz:pardon abi bidaha yapmıcaz.:(
    tinerci:lan bana bağın ben kürtüm.
    biz:bizde türküz abi.
    tinerci:siz ayrımcılık yapırsınız.(elini kaldırdı)
    biz:(tırsak bi şekil) yok abi estağfurullah biz yapmayız öle şey kürtleri severiz.
    tinerci:lan olm özür dileyin lan bu oyuncaklardan(parktaki şeysleri kastedio)
    ben:özür dileriiiiiiiz.
    tuncaxxz: özür dileriiiiiiiiiz
    delichoban:özür dileriiiiiz.
    (yapılan kısa bi araştırma sonucu en çok bağıran ben çıktım)
    tinerci: bakın ben ne kokluom.
    biz:(içimizden: bok kokla) evet abi kötü bişey.
    delichoban:abi 8 de bi yere yetişmemiz gerekio.
    tinerci zükttürün güdün.

Olaydan sonra tinerci bize el kaldırdığında tinerci karşısında hazırol şeklinde duran tuncaxxz orda tekmem hazırdı dedi.
    samet ve ben koptuk.
    tunca hala atmaya devam etti olm nasıl tırstınız döverdik onu(hazır oldun lan)

tunca hazır ol şeklinde dururken ben ellerim bağlı delichoban gayet rahat bi tavır içindeydi .

saygılar... yorumlarınızı ve komedi olaylarınızı bekliyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    auhauahuha ucuz yırtmışsınız valla. tunca lam tekmeyi bassaydın adamın suratına 20 kişiden dayak yerdiniz :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ya a4 adam hazır ol şeklinde duruyodu yaa:D istiklal marşı okurken türkü söyleyen adam:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    la kafa iyiymis zaten adamin 2 caksaydinya elini kaldiramaz duserdi tas yokmuydu das vursaydin kafasina baktin gucun yetmiyor bagirsaydin adam kesiyolar tinerci saldiriyo diye linc etseydiler etrafta ev vardir heralde gelen olurdu

sende deli ayagina yatsaydin :pzuhaa komediye baq

ben simdi spora gidecegim gelince yazarim manyaq seyler :d

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    baba en komiğide eleman diyoki bağırın bağırıoz şey dio
    tinerci:bağırın lan bütün mahalle duycak
    mk mesele deil ama dünyada en çok sevdiğim insanlardan birinin evinin önündeyiz ona rezil olmak var tunca zaten hazırolda neco siklemio neco tinerci sussa kürt sorunu abd ermeni sikecek ortalığı:D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    bi seferde bizim evin arkasındaki ana caddede ben hp32 bide gerksiz bi insan gidioz neconun elinde şişe neco=hp32 hayvan sıktı sıktı
    bi patlattı kamyonun ön camda :D amk kamyoncu kaldırıma çıkıodu nası kaçıoz hehehe eski günler amk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ah amk hatırladım lan:D seviyom lan sizi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    okulun duvarları sprey boyayla yazdıklarımdan ve idarenin her seferinde siyah renkli bir madde olan zift ile silmeye çalışmasından dolayı siyaha büründü :) geceleri o yazıları yazarken ki kaçış anılarım çok komiktir. bizim gece bekçisi delidirde muhabbeti iyidir :) bu arada adam benim gibi kürt çıktı.

son olaraktan üçünüzün de amınıza koyim ben erkekliğinize zokim. biz üç kişi olcaz ve adamın teki ahkam kesicek bize a.q. istediği kadar ayyaş olsun elinde bıçağı olsun. üç kişisiniz lan öküz :D

kendinize ayığ olunuz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    gelde tırsma amk ben tırsmadım samet de öyle tuncada tırmama taklidi yapıodu ama adamın bi altına yapmadıı kaldı:D:D
    şaka la bende tırstım o ana kadar kavga mı yaptık doğru düzgün amk nabalım ..:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    muhahahaha tuncaya koptum.tekmesi hazırmış vay anasını bee=))götü zor kurtarmışsınız nts team=))

... sorcerer & musket ...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    lan olm kürt sen hayatında kaç tane adam dövdün bilemicem ama ben öle kavga etcek adam deilim kolay kolay 15 senede 3 kere kavga ettim 3ünüde karşıdaki başlattı o vurdu bende vurdum hiç bi zaman ben başlatmadım ve götümüzde yemedi doru tuncanında benimde neconunda
Toplam Hit: 3812 Toplam Mesaj: 15