folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Başınızdan Geçen Komedi Olaylar(Hp32,Delichoban,Tuncaxxz)

Başınızdan Geçen Komedi Olaylar(Hp32,Delichoban,Tuncaxxz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    hiçbir tinerci sizden hızlı koşamaz...tecrübelerimden biliyorum bostancıdan dönüyorum gece 2-3 tanesi geldi baya uraştırdılar uzun uzun konuşuolar bakdım bunlar hertürlü bizi soyucak bende kapakladım birini yere dierleri zaten farkedene kadar ben uçdum :)

direk tineci değilde tiner çekebilen ama ayık boyacı(tineryusayıkyusboyaciyus) lardan korkun siz :) çok zor duruma düşerseniz üstündede hiç kesici deilibi bişey yoksa anahtarlığınızdaki o en uzun sivri anahtar varya üste sokulan onu sokarsın biyerine

sizin olayda bide 3 kişiymişiniz lan utanın :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    la madem kavga etmeyi sevmiyonuz veya bilmiyonuz ne korkuyonuz kafasi bozuk bi tinerciden rezillik hahahah
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    :)) Tunca senden beklemezdim la bunu :P ... Benim de parkta başıma gelmişti... :) a.klarım muşmula ağacına abanmışlar indiriyolar aşşa 3-4 kişiler bende amcaoğluyla beraber evlerine gidiyodum kadının biri çıktı bize bağırmaya başladı balkondan... sonra adamların kafa iyi bize döndüler ne soyuyosunuz lan ağacı dediler... lan güleyim mi şaşırayım mı bilemedim... sonra yavaş yavaş yaklaştılar biz kadına laf yetiştirene kadar baktım ki amcaoğlunu boğazlamışlar :) birini tuttum boynundan (daha o zamanlar kick-box 'a fln gitmiyodum... ) yatırdım suyun içine a.k heryerimiz çamur oldu film gibi çocuğun suratı taşla ezmiştim... bi baktım amcaoğlunun suratı kan içinde sonra onu görünce bırakıp eve dönmüştük :D annem bayılacaktı görünce ... Hey gidi günler heyytt şimdi olsa bırakır mıyım hepsini beeh :P

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    ula toplanınla kapışalım amk:D
    la bu tinercilerden oldum olası tırstım ya sizde dionuz işte 3 kişidiniz bilmem ne :D:D
    ya yolda şakasına kavga yapıoz ciddi ama yoldakiler gülüo ya kim bu manyaklar die ayıran yok biz napalım:)
Toplam Hit: 3811 Toplam Mesaj: 15