Basit Ve Küçük Bir PHP İşi
-
Buremba bunu yazdıemnimax bunu yazdıBuremba bunu yazdıemnimax bunu yazdıBuremba bunu yazdı
30 lira ne olum ya kafayı mı yediniz?
azmı diyosun çok mu hocam :)
yaptığı işin değerini 30 lira olarak gören birine çok.
istenilen işe göre verilen fiyat uygun bence hocam,
sen işinin değerini yaz lutfen ve konuyu dagıtmayalım
isteyen istediği fiyatı vermekte özgür sonuçta
adamın biri çıkar ücretsiz yapar kendi insiyatifine kalmış..
yol mu yapıyorsun hocam belki bedava yapan çıkar diye? :)
yapan yapar birşey diyemem gerçi öğrenci işi olacak demişsin özellikle acemi olsun demişsin ama bir firmaya falan yapılsaydı bu iş, o rakamı en az 20 ile falan çarpmak lazımdı.
hahaha bu kısım bomba :D
-
30 lira mı :|
Buremba doğru söylemiş piyasada 500-600den aşağı millet elini sürmez bu işe :|
-
@
SharpShooter hocam kime 40 TL veriyon anlamadım valla :) @ Buremba yol yapmak aklımdan gecmedi ben orda tercihleri sıraladım hocam kusura bakmayın evet öğrenci işi olucak cok basit bişi olsada eywallah derim. @ Metanet yanlıs anlamıssın hocam.. @NmC
emnimax tarafından 02/Nis/13 21:25 tarihinde düzenlenmiştirsölediğim özelliklere cidden bu fiyatamı yapılır diyosun hocam yoksa sakamı yapıyorsun ? -
emnimax bunu yazdı
@
SharpShooter hocam kime 40 TL veriyon anlamadım valla :) @ Buremba yol yapmak aklımdan gecmedi ben orda tercihleri sıraladım hocam kusura bakmayın evet öğrenci işi olucak cok basit bişi olsada eywallah derim. @ Metanet yanlıs anlamıssın hocam.. @NmC sölediğim özelliklere cidden bu fiyatamı yapılır diyosun hocam yoksa sakamı yapıyorsun ? NMC bence tam olarak anlamamış senin istediğini hocam ama 30 tlye yapan arkadaş sana çok ucuz fiyat vermiş.
-
u235 bunu yazdıemnimax bunu yazdı
@
SharpShooter hocam kime 40 TL veriyon anlamadım valla :) @ Buremba yol yapmak aklımdan gecmedi ben orda tercihleri sıraladım hocam kusura bakmayın evet öğrenci işi olucak cok basit bişi olsada eywallah derim. @ Metanet yanlıs anlamıssın hocam.. @NmC sölediğim özelliklere cidden bu fiyatamı yapılır diyosun hocam yoksa sakamı yapıyorsun ? NMC bence tam olarak anlamamış senin istediğini hocam ama 30 tlye yapan arkadaş sana çok ucuz fiyat vermiş.
Anladım hocam :)
Sonuçta ortada bir üyelik sistemi var. Ekleme,Silme,Düzenleme,Listeleme (Duruma göre muhtemelen arama ve sıralama da olacak)
Bunun yanında dosya upload, kategorilere göre (klasörleme sistemi vs) yetkiye göre görüntüleme işlemleri vs vs. Çok basit bir iş değil.
Benzeri bi sistemi 3 sene önce jsp de 750 liraya yapmıştım, orda dosya upload değil de TinyMCE ile yazılmış dosyalar vardı indirirken pdf ve doc formatında indirebiliyordun. Bir de üyelik sistemi forumun üyelik sistemine entegreydi.
Frameworkle falan işler biraz pratikleşebilir ama şahsım adına 500 liradan aşağı yapmazdım böyle bi işi :)
-
hocam çok şey istiyon ama üye kayıt, giriş, admin/ogrenci seklinde ayirabilecegin db gibi seyleri olan ama tasarimi olmayan, kodu da oturup ayarlaman gereken eski bi scriptim icin kodladigim dosyalar var. oturup ugrasirim dersen birakirim 50 kagida :D
-
ben 30 tl ye markete gitmiyorum.. piyasanın anasını sikmeyelim lütfen!!
-
Cosmic bunu yazdı
Heralde adam öğrenci ve tahribat müridi diye ucuzdan yapıyor.
Tekrar sölüyorum beyler işinizi ele ayağa düşürmeyin.Sonra çindeki hindistandaki gibi 50 tlye portal kodlar duruma gelecek meslek haberiniz yok.
Gerçi böyle iş yapan adamların mesleği genelde bu olmadığı için sektör sikilirse sikilsin banane tavırlarındalar ama burdan para kazanan herkesin saygı göstermesi lazım.
-
u235 bunu yazdıCosmic bunu yazdı
Heralde adam öğrenci ve tahribat müridi diye ucuzdan yapıyor.
Tekrar sölüyorum beyler işinizi ele ayağa düşürmeyin.Sonra çindeki hindistandaki gibi 50 tlye portal kodlar duruma gelecek meslek haberiniz yok.
Gerçi böyle iş yapan adamların mesleği genelde bu olmadığı için sektör sikilirse sikilsin banane tavırlarındalar ama burdan para kazanan herkesin saygı göstermesi lazım.
hintli uçuza çalışanlanlarda hintli liseliler, ucuz outsource işleri çoğunlukla sekteye uğruyor firmaların çünkü düşük fiyat düşük tecrübeden geliyor.
-
SharpShooter bunu yazdı
hacı 40 tl ben vereyim uğraşma bununla
not:ciddiyim hesap numaranı pm at
hesap numaramı pm atıyorum. gelirse bu mesajı editleyip dekontu buraya koyacağım.
edit: SharpShooter söylediği gibi 40 tl yi gönderdi.işi yapmıyorum.