Basit Ve Küçük Bir PHP İşi
-
SharpShooter bunu yazdıAllura bunu yazdı
iş 5 dklık iş ne 500 lirası lortfljhu
5 dakikalık videoda bu sistemi yap, sana trink 500 tl

-
emnimax bunu yazdı
biliyorum hocam.
derdin ne hocam bı konuda sana teers bi lafmı soyledim naptım ?
hocam sendemi :)
hocam sagol anlamıssın olayı.
?
odev benim değil hocam :D
gonderen yuzsuz malesef hocam havadan gelen parayı herkes ıster cevırmez gerı alır adam onu sımdı gıder gs tek maca oynar yatarsa yatar yatmassa katlar haydan gelen huya gıder hesabı.
anca burda kapak yaparlar.
guvenlıgını saglasan bı fırmaya yapsan acıgı cıkmaması gerekse dedıgın tmm ama burda neyse anlamadı kımse gereksız tartısıyoruz.
5 dkkalık ıs demıssın anlamıssın ıstedıklerımı tesekkurler hocam. ( adam 5 dk demıs noldu beyler ya sız bırsey bılmıyorsunuz gunlerce ugrasıp zorla yapacaksınız yada bu adam php yi yalamıs yutmus 5 dk dıyor tabı lafın gelısı ama anladınız sız. )
?
NOT: yetkili müridlerim silin artık lütfen.
buda son yorumum artık cımbızlamanında bu kadarı pes ettirdi beni
işi kendim yapıcam bu php yide ogrenicem yıllardır erteleyıp ogrenmedık sımdı bole ogrendım dıyenlerın elıne kaldık
baska yorum yapmıyorum sayın muridler konu acık kasın postlarınızı..
-
bak hacım kimseye ne garezim var ne başka bir şey.
adam konunun 2.cevabında 30 tl ye yaparım diyor hala neyin derdindeysen başkaları yazsın bakalım diyorsun.
yazılımcı kardeşime bu terbiyesizliği yutacak adam değilim. Hepsi bu.
allura meselesinin seninle bi alakası yok, arkadaş iddaa etti ortalığı kızıştiriyim dedim :) video geldiği takdirde trink 500 hesabında. 3 günlük itunes geliri :D
-
mesajı editleyip yazdım, buraya da yazayım SharpShooter 40 tl yi gönderdi.karşılığında bu işi yapmayacağım elbette. zaten 40 tl nin olayı buydu
bunun yanında bu işi 5 dakikada bitirebilirmiyim bilmiyorum, ama bu scripti yazıp yazarken video ya çekip sonrada yine video da scripti sileceğim, framework kullanabiliyor olsaydım codeigniter da 5 dakika da olmasa 11-12 dakika da bitirebileceğimi düşünüyorum.
biraz kasıp yapacağım bakalım ne kadar sürecek :)
-
SharpShooter bunu yazdı
bak hacım kimseye ne garezim var ne başka bir şey.
adam konunun 2.cevabında 30 tl ye yaparım diyor hala neyin derdindeysen başkaları yazsın bakalım diyorsun.
yazılımcı kardeşime bu terbiyesizliği yutacak adam değilim. Hepsi bu.
allura meselesinin seninle bi alakası yok, arkadaş iddaa etti ortalığı kızıştiriyim dedim :) video geldiği takdirde trink 500 hesabında. 3 günlük itunes geliri :D
sharp :D hacı benim konuyada el atıver :P
http://tahribat.com/Forum-Kurumsal-Web-Sitesi-Psd-Html5-Css3-Satilik-176227/
şaka maka 30tl ha. tüm yorumları okudum, elemandan dekontu bekliyoruz.