Basit Ve Küçük Bir PHP İşi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı
    Allura bunu yazdı

iş 5 dklık iş ne 500 lirası lortfljhu

5 dakikalık videoda bu sistemi yap, sana trink 500 tl

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    emnimax bunu yazdı

@Cosmic

biliyorum hocam.

@SharpShooter

derdin ne hocam bı konuda sana teers bi lafmı soyledim naptım ?

@sniperscope

hocam sendemi :)

@tataryigit

hocam sagol anlamıssın olayı.

@gamesbug

?

@Buremba

odev benim değil hocam :D

@Gharzvog

gonderen yuzsuz malesef hocam havadan gelen parayı herkes ıster cevırmez gerı alır adam onu sımdı gıder gs tek maca oynar yatarsa yatar yatmassa katlar haydan gelen huya gıder hesabı.

@DrKill

anca burda kapak yaparlar.

@Slothere

guvenlıgını saglasan bı fırmaya yapsan acıgı cıkmaması gerekse dedıgın tmm ama burda neyse anlamadı kımse gereksız tartısıyoruz.

@Allura

5 dkkalık ıs demıssın anlamıssın ıstedıklerımı tesekkurler hocam. ( adam 5 dk demıs noldu beyler ya sız bırsey bılmıyorsunuz gunlerce ugrasıp zorla yapacaksınız yada bu adam php yi yalamıs yutmus 5 dk dıyor tabı lafın gelısı ama anladınız sız. )

@Media

?

NOT: yetkili müridlerim silin artık lütfen.

buda son yorumum artık cımbızlamanında bu kadarı pes ettirdi beni

işi kendim yapıcam bu php yide ogrenicem yıllardır erteleyıp ogrenmedık sımdı bole ogrendım dıyenlerın elıne kaldık 

baska yorum yapmıyorum sayın muridler konu acık kasın postlarınızı..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bak hacım kimseye ne garezim var ne başka bir şey.

adam konunun 2.cevabında 30 tl ye yaparım diyor hala neyin derdindeysen başkaları yazsın bakalım diyorsun.

yazılımcı kardeşime bu terbiyesizliği yutacak adam değilim. Hepsi bu.

allura meselesinin seninle bi alakası yok, arkadaş iddaa etti ortalığı kızıştiriyim dedim :) video geldiği takdirde trink 500 hesabında. 3 günlük itunes geliri :D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

mesajı editleyip yazdım, buraya da yazayım SharpShooter 40 tl yi gönderdi.karşılığında bu işi yapmayacağım elbette. zaten 40 tl nin olayı buydu

bunun yanında bu işi 5 dakikada bitirebilirmiyim bilmiyorum, ama bu scripti yazıp yazarken video ya çekip sonrada yine video da scripti sileceğim, framework kullanabiliyor olsaydım codeigniter da 5 dakika da olmasa 11-12 dakika da bitirebileceğimi düşünüyorum.

biraz kasıp yapacağım bakalım ne kadar sürecek :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı

bak hacım kimseye ne garezim var ne başka bir şey.

adam konunun 2.cevabında 30 tl ye yaparım diyor hala neyin derdindeysen başkaları yazsın bakalım diyorsun.

yazılımcı kardeşime bu terbiyesizliği yutacak adam değilim. Hepsi bu.

allura meselesinin seninle bi alakası yok, arkadaş iddaa etti ortalığı kızıştiriyim dedim :) video geldiği takdirde trink 500 hesabında. 3 günlük itunes geliri :D

sharp :D hacı benim konuyada el atıver :P 

http://tahribat.com/Forum-Kurumsal-Web-Sitesi-Psd-Html5-Css3-Satilik-176227/

şaka maka 30tl ha. tüm yorumları okudum, elemandan dekontu bekliyoruz. 

ne diyon?
Toplam Hit: 6099 Toplam Mesaj: 66