Başkasına Giden Msjları Alma????
-
başkasına giden msjları alma dye birşey vrmış yani iyibi hackırın yapacğı iş bilyorunda hadi bizahmet araştrn bunu ben arymda dha bi sonuç yok
-
anladıysam arap olayım ...
-
diyrmki snin istdgin numaraya giden sms leri gösteren şey
-
nasıl????? abi iycene açkla anlmdm
-
Vallahi pek birşey anlamadım ama ona gelen msjı alamazsın.Gönderdiğin mesajı iptal edemezsin (turkcell için geçerli) Turkcell i kırabiliyorsan yaparsın.Tabii öyle biri var mı buralarda bilemem :)
-
hadin yardm edn lütfen
-
snmez bunu yazdı:
al hattını hat kopyalayan servisler var turkcell vs hattını kopyala yani bi hat 2 kart ta olucak onu arayan kişi aynı anda seni de arıcak ona mesaj atarsalar aynısı sana da gelicek tamm öle biliom yanlışım olabilir sen git bi hat kopyalayan biyere sor
evet hattını kopyalıyabilir ama iki hatta açık olduğu zaman iki hatta kullanılamaz yani biri açıkken diğeri mecbur kapalı olmak zorunda... -
hat kopyalama nası olacak nerden yapabiliriz bunu biraz açar msın ??
-
hat kopyalama işini bi coq telfoncu yapar ama arkadasın dedii gibi bişe söz konusu deil..yani bi hat acıkken digeride aynı anda aktif olamaz..hangi hattın aktif olacagı nası belirlenio bilmiorum ama bi arastrmak lazım
-
hat kopyalama isiyle olacak birsey degil. iki hat ayni anda
acik olmaz. birisi mecburen iptal olacak. ne tlsm ne trkcll
nede avea da sen o isi unut. ancak naparsn gene symbian isletim
sistemi olan telefonlar icin soyluorm bi cesit virus bulursun o
virusle gelen kutusundakileri kendine gonderdirtsin. ki buda
cok zor arayanlari ogrenebilirsin. hemde cok basit. hat
kopyamala gibi bi girisimdede bulunmazsn direk sahisin
telefonunu kendi teline yonlendir. onu aradiklarinda oda seni
arar sen arayan kisiyle gorusursun :) basit ve temiz -
hadi tam olarak açın lafı yni bi turkcell bayisine götürsem yaprmı?????????? yoksa byle bi internet cafeye filanmı gitsem nasıl biyer yni nereye gidim anlamadım???????????????????????******
Toplam Hit: 4803 Toplam Mesaj: 18