Başkasına Giden Msjları Alma????
-
yok ya yapmazlar. ahh öle olsaydı keşke tüm paramı verirdim ama böle bişi yok turkcell de dayın yoksa yattı o iş :)
-
biraz acklayın bide bu paralı değlmi gzel bişeye benziyoda hiç açk değil anlaşılmıyo bi zahmet biriniz anlatın
-
karamuka okursan anlarsin arkadasm. bak hersey gayet acik ve net!
-
karamuka bunu yazdı:
başkasına giden msjları alma dye birşey vrmış yani iyibi hackırın yapacğı iş bilyorunda hadi bizahmet araştrn bunu ben arymda dha bi sonuç yok
Şu yazdığın şey tahribat üyelerine ve adminlerine saygısızlıktır, neden;1_ Güzel kardeşim şu yazdığın yazıya bak hiç bi bok anlaşılmıyor.
2_ Bizde yazı yazıyoruz bizde form açıyoruz ama bi yazdığımız şeyi en az 40 defa kontrol ediyoruz ki kimse herhangi bir çelişkiye düşmesin yazımız okunaklı ve anlaşılır olsun diye.
3_ Bu arada böyle bi şeyi mışlı, mişli cümlelerle kullanarak konuyu hem tam bilmiyosun (kulaktan dolma bilgilerle öğrenmişsin) hemde bizim araştırmamızı istiyosun
4_Lütfen kendine biraz çeki düzen ver güzel kardeşim. (yok yani benim şeyimde bile değil yarın öbürgünde kalkıp böyle bi şey yazarsın birisi gelip lafı koyar sonra olan sana olur o yüzden diyorum)
-
kardeş bizim burada adamlar 7 tane hattı tek bir hata kopyalıyorlar
bır telefonda 7 hat saklanabılıyor ama bunlardan bırı calısırken dıger altı tanesi kappalı hepsını aynı anda acamassın zaten
baska bırını msg sı sana gelmez onun için kullanıcının özel bilgilerını alacaksın hattını abone merkezınden kapatıp yenı bı hat alacaksın kendıne onada sahte kımlık falan gerekıyor
en iyisi sen boş ver
-
Bu dediğine benzer bir olay clickatell le yapılabiliyordu , şu şekil ;
Kahramanlarımız ;
A , B , C ( sizsiniz bu )
A ( hedef kişi yolllayacağı mesajları okuyacağız )
B ( Telefon numarası 03222 ) olsun ,
Yapacağımız şuydu , 03222 den A'nın cep telefonuna bir mesaj yazıyorduk .. ( Messenger pro3 ) ile 03222 den yollanacağını ayarladıktan sonra aynı menüde reply adresi gibi bir olay mevcut yani şuki , fake mail atarsınızda "reply" dediğinizde başka bir noya yollar ya aha ondan, mesela bir kız arkadaşınızla erkek arkadaşınız samimiyetini öğreneceksiniz , bööle seksi bişi yolluyorsunuz , kızda şehvetle bir cevap veriyor ( erkek arkadaşının nosunun yerine size.... )
bu olay clickatell de mevcuttu .... en son çalışmıyor biliyorum... kontor transferi ile kapandı bu mevzuda...
( clicatellle yapmadığım halt kalmadıda ondan yazdım :) )
-
baskasına giden msjları almak istiyorsun alırsan bende baskalarının yerine uzya gitmek istiyorum o ise de bi el att :))) alamazzsın kardesim