Başkasının Evinde Uyuyamıyorum Sorunsalı - Uyuyamama Korkusu
-
baskasının evınde uyuyamam sorunu varken sorunsalı kullanarak cok ıyı kufur yıyorsunuz benım gıbı dusunenlerden
bu ne abı bırısı ekran kartı yanabılırıtesı yazar otekısı varıkosel damar dolasımsalı uyuyamam sorunsalı
su kelımelerle ılgılı bı kural konulsa hıcte fena olmaz
-
gozkopat bunu yazdı:
-----------------------------baskasının evınde uyuyamam sorunu varken sorunsalı kullanarak cok ıyı kufur yıyorsunuz benım gıbı dusunenlerden
bu ne abı bırısı ekran kartı yanabılırıtesı yazar otekısı varıkosel damar dolasımsalı uyuyamam sorunsalı
su kelımelerle ılgılı bı kural konulsa hıcte fena olmaz
-----------------------------bende her konularda zırt pırt her lafa dalanlara çok iyi küfür ediyorum ve senin gibi yapanlara tabi
-
Doktora git,
-
Çeşitli mekanlarda 16-17-18 saat aralıksız uyumuşluğum vardır.
Uyumak için şu 3 şey olmazsa olmazım:Ses olmayacak,
Dar olmayacak,
Sigara dumanı olmayacak
-
hocam house izle zaten bir süre sonra lupus kelimesi sana masal olarak gelicek anında uyuyacaksın
-
sorunsalı ne abi sorunu sorunu üniversiteye ... gidersin bu türkçe ile :D...
-
bi up
-
bunu düşünüp takarsan takıntı haline gelebilir.Büyük ihtimalle çekindiğinden dolayı uyuyamadığını farketmişsindir birçok insanda kendi ewi dışında tuwalete giremez mesela bunu aşmanın yolu basit insanların ewinde kal 1 uyuyamazsan 2.gün uyursun en azından takıntı konumuna gelmeden çözmüş olabilirsin.
-
hacı derdin bu olsun alısırsın flnda bide horlayanlar var anasını satım. arkadasın evde kaldım gecende allahım nasıl bi horlama yer gök inliyo. dünde eski ev arkadasım geldi yanıma kaldı bende sbh sınav vardı ulan gram uyuyamadım evinde kaldıgım adama laf diodum da eleman daha betermiş isyan ettim lan(=
-
Saybirs bunu yazdı:
-----------------------------Selam Arkadaşlar.
Yaklaşık 7-8 yıldır var bu problemim.Mesela arkadaşlarda kalacak olayım bi türlü uyuyamıyorum.Ama evimde olsam direk uyurum hemen yani.
Mesela şöyle bişeyde var : Ailece bi tatile gittiğimizde sorunsuzca uyuyorum.
Fakat evde tek başıma olayım bi yurtta kalayım uyuyamıyorum nedense.
Anca gece 5 gibi uyuyabiliyorum buda gün içinde aptal gibi gezmeme neden oluyor.
Ailemden hiç uzak kalmadım ve aileme çok düşkünümdür
Mesela başkasının evindeyken aklıma hep ya gece uyuyamazsam diye bi soru geliyor ve uykumu kaçırıyor.(bu sorun ailem yokken oluyor)
Artık canıma tak etti bi çare bulun :)
Bu sorunu nasıl aşarım arkadaşlar ?
Yardımcı olan arkadaşlara Şimdiden teşekkürler.
-----------------------------
7-8 yıl :| Çok uzun zamandır varmış. Belli ki dönemlik bir şey değil. Benim de uyku problemim vardı ramazanda düzensiz uyumaktan artık uyuyamaz hale gelmiştim, ancak vücudu yorarak falan uyuyabiliyordum. Yurda falan girdim şu anda gayet düzgün. Ama senin ki çok uzun süredir olan bir olay şu zamana kadar alışmış olman lazımdı.
Ailen olmadan başka yerlerde kalmaya ve ya arkadaşlarında kalmaya ne kadar sıklıkla gidiyorsun ? Sene 1-2 defa 1-2 günlüğüne falan gidiyorsa alışamaman normal diyeceğim ama uzun süre kalıpta her gece uyuyamıyorsan psikolojik olabilir. Öncelkle uyku problemi çekipte bazı şeyler deneyip düzeltenlerin söylediklerini yap derim (mantık çerçevesi içerisidekileri). O da olmuyorsa doktora git derim şakaya gelmez.