Başkasının Yerine İmza Attım Yakalandım Yardım Lazım ?
-
aradaşımın yerine fakültede imza attım hoca sınıfı saydı buldu kimin attığı belli değildi tabi ben kendim için tükenmaz arkadaş için kurşun kalem kullanmıştım yazımı ve imzamı da çok olmamak üzere azıcık değiştirmiştim bugün kendi yerime imza atınca yine azdan imzamı falan değiştirdim biri gidip ispiyonlamış benim attığımı hoca da işi büyüttü öğrenci işlerine falan başvurmuş şimdi ne yapmamı tasiye edersiniz beni attığımı kanıtlayabilir ler mi ???
-
Bizde de olmuştu senin dediğin gibi bir olay.Adam yağdı,gürledi ama bir şey olmadı.Tabii arkdaşlar gidip hocadan özür dilemişti.Sen en iyisi git hocan insansa ve hayvan değilse anlat durumu,biraz yalvar..Yok yapmam diyorsan benim bildiğim üni.de en az uzaklaştırma 6 aydan başlıyor :)
-
gecen bizim arkadasa 1 ay verdiler
-
Kınama cezası alırsın...takma kafana
-
bir şey olmaz hocam rahat takıl...
ama hocayı bir ara kıstırmayı unutma yolda :P
-
hocam git hocanla konuş şimdi kıllık yapacağı tutar bi' işlem felan yaptırırsa hoş olmaz cezası tam nedir bilmiyorum ama illa ki kötü yaptırımları vardır..git özür dile bi' daha olmayacak vs vs gibisinden konuş işte
-
Öğrenci işlerinde Grafoloji uzmanı çalışmıyorsa sıkıntı yapma kendine..
-
Şimdiöğrenci disiplin yönetmeliğini okudumda sanırım kınama gelir ispatlanırsa.İstersen sende bir göz at hocam?Ne suçlara ne cezalar varmış vay anasını :s
http://www.istanbul.edu.tr/genel/idari/Ogrenciisleri/disiplin.htm
-
biz dede cok oluyo kimsede ceza almadı..git hocaya işte memlkete oy kullanmaya gitti, babası hastaymış, komşusu ölmüş,sevgilisindn ayrıldı falan gibi bişeler uydur yerine atmasam kalcaktı die de eklersen affeder herhalde yoksa sakata gelebilirsin ;)
-
aynı olay başıma geldi asistan başladı sıradan imzaları kontrol etmeye hey allam yaa :S
1 2 3 4 5 ... gidiorduki pat diye birinde durdu bu imza seninkine benzıyor dedi..
baktım çocuğun başı yanacak.. atladım hemen KARAMURAT BENİM
imzayı ben attım diye söyledim
açtı ağzını yumdu gözünü başladı konuşmaya niya attın nasıl yaparsın siiz beni sallamıyormusunuz falan filan muhabbet ii ce uzadı arkadaşta yanımda oda girdi kavgaya bi sizin dersinizde böyle oluyor falan filan diğer hocalarla sorunumuz yok türünden bir muhabbet neysee sonra konuşa konuşa ders bitti.
sonra msn de barıştık :D bana bişe olmadı anlaycan bu işler hocaya bağlıdır. git bi hocayla konuş derim bi daha olmaz yanlış yaptık diye.
gerçi imza olayı kadar saçma bişe yokta neyse..
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------Şimdiöğrenci disiplin yönetmeliğini okudumda sanırım kınama gelir ispatlanırsa.İstersen sende bir göz at hocam?Ne suçlara ne cezalar varmış vay anasını :s
http://www.istanbul.edu.tr/genel/idari/Ogrenciisleri/disiplin.htm
----------------------------
Abi kuralları inceledim de biraz sanki tamamen siyasi olayları(toplanmayı) engellemek için yazılmış bir çoğu.