Başkasının Yerine İmza Attım Yakalandım Yardım Lazım ?
-
Krdeş yalan konuştuysan devam ettirmen lazım...:)
Bir söz var ;ölene kadar inkar et...:) Kanıtlayamıyorlarsa inkar et çünkü Kanıtlanana kadar herkez masum dur...
Ne kadar yalan konuşursan karşındakinin o kadar aklı karışır...:)
Yalan konuşurken gözlerini karşındakinden kaçırma ...
Sakın yalan konuşurken başını kaşıma... ya da parmaklarınla oynama...
Yalan söyleyen bir insanın konuşurken beden hareketlerinde bir artış olmaktadır sakın fazla oynaşma:)
Yalan konuşma teknikleri bunlar çok araştırdım bu konu hakkında...:)
Benim yalan ya da doğru konuştuğumu kmse anlayamıyor...:)
Sanada tavsiye ederim dostum...:) hade kolay glsin -
en fazla kınama alırsın hocam bizde birbirimizin yerine çok imza attık ama hiçbirşey olmadı kafana takma
-
Hocaya anlat durumu arkadaşın hastası vardı filan ayak yap.Ailesi çağırmış filan gibi.
-
yalana devam et..olum kopya çektiğinde bile kopya kagıdını vermezsin yakalandıgında....kanıt yok....ben atmadım de....kabul edersen butun cezaları kabul etmiş olursun...diger taraftan hocada bir imza için ne yapabilirki.....muhtemelen kendiside ogrenciyken atmıstır...
-
İspatlayamazlar.. en fazla yerine imza attığın arkadasının canını sıkarlar biraz
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------
Öğrenci işlerinde Grafoloji uzmanı çalışmıyorsa sıkıntı yapma kendine..
-----------------------------
guzelmis :D bilirkisi olarak baskasini kullanirlarsa :/ -
walla bizim fakültede olsaydın poku yediydin bi daha aynı hocadan ders alırsan sittin sene geçemezdin ama sizin fakülteyi bilmem.
edit: ama şöyle bişey de war hoca kıl deilse iki nasihat verir geçer o ayrı
-
biri ispitlemiş dion sende o ibne yabtı de : )
inkar et olsun bitsin ya o ispitleyende yüklenme onun yerine bnmle ne derdi var biliyorum ama ben yapmadım tülaaaay geri dööön dersin