folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Basur Sitesi Bakanlık Onaylı !..

Basur Sitesi Bakanlık Onaylı !..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler...yıl 2004 idi, bu basur denen .ikimsonik hastalık ki tıptaki adı hemoroid dir bu ibişin, iç ve dış hemoroid olmak üzere 6 tane mi ne vardı bende.

Gel zaman git zaman, o hap senin bu hap benim, o hastane senin, bu hastane benim dön dolaş, en sonunda ameliyatla aldılar.Şükür o zamandan bu zamana kadar ne nüks etti ne de bir şey oldu.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Matchup
    Matchup's avatar
    Erkek

neonell bunu yazdı:
    -----------------------------

bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler...yıl 2004 idi, bu basur denen .ikimsonik hastalık ki tıptaki adı hemoroid dir bu ibişin, iç ve dış hemoroid olmak üzere 6 tane mi ne vardı bende.

Gel zaman git zaman, o hap senin bu hap benim, o hastane senin, bu hastane benim dön dolaş, en sonunda ameliyatla aldılar.Şükür o zamandan bu zamana kadar ne nüks etti ne de bir şey oldu.

Hocam yanlış anlamada anüs kaslarının kontrolünden çıktığı oluyor mu , burda bi abi var ameliyat olmuş gazı olunca cayur cuyur geziyor yanına yaklaşılmıyo :(. Sonuçta alınan kısımlar bir çeşit kas , çıkış kapak kontrolü denebilir sanırım bu kasların görevi için.

Bulduğumuzu sanmaktan ziyade , umduğumuzu aramaktayız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

Matchup bunu yazdı:

neonell bunu yazdı:

Hocam yanlış anlamada anüs kaslarının kontrolünden çıktığı oluyor mu , burda bi abi var ameliyat olmuş gazı olunca cayur cuyur geziyor yanına yaklaşılmıyo :(. Sonuçta alınan kısımlar bir çeşit kas , çıkış kapak kontrolü denebilir sanırım bu kasların görevi için.

:D:D:D

hayır hocam, anüs kaslarıyla ne alakası var ? basür damarda toplanmış kanın alınması, neşterle kazıyıp alıyorlar.Başka bir ameliyat olmus olmasın o abimiz :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

hocam o senin bahsettiğin durum, ameliyat sırasında makattan girdiği için, makatı belli bi oranda kesip açıyorlar, ameliyat bitimi iyi dikmedilerse orada normalden fazla bir açıklık kalır, o yüzdendir.Çünkü orayı ameliyat bitimi dikiyorlar tekrar, dikimle ilgili bi problemdir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

kaçırdık merveyi

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

bitti amk. daha girmem o siteye :|

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

Pessimistic bunu yazdı:

bitti amk. daha girmem o siteye :|

hacı bu karı heralde tertemiz yapmış birde aboo

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 7971 Toplam Mesaj: 48