folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Bateri Set Almak İstiyorum Yardım Edicek Var Mı ?

Bateri Set Almak İstiyorum Yardım Edicek Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

öğrenci style yap.. tekerlere deri gerdir.. al sana trampet :D tencere kapakları zil olabilir mesela..  benm  o şekilde öğrenmiş arkadasım wardı.. adam sınıfa gelir  sırada takılırdı.. bildiğin bagetlerle sıraya vurarak ritim yapardı ne biliyim yatagına vururdu falan filan.. ayrıca özel ders olayına inanmıorm biraz incele videoları adamların ellerine ayaklarına dikkat et taklit et sonra zamanla oturur zaten..

ha davul alcam diosun.. da  davul coook :D sen paradan haber ver? bi ton marka var artık bateri satın almak o kadar zor bişey değil.. 30 milyarın falan warsa metallicanın çift setinden alalım.. :D   

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buyukfirat
    buyukfirat's avatar
    Erkek
    kardeş adanaday san bildiyim yer var ...

GaziHan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Sana önerim 300-400 liraya satılan davullar var. Maxtone marka onlardan birtane al. Yavaş yavaş parçaları kendin değiştir.

Ben öyle yaptım. İleride sıkılırsan hiç olmazsa paran boşu boşuna gitmemiş olur. Yamahaymış Tamaymış salla gitsin.

Ben ilk maxtone'u aldığımda zil takımını değiştirdim. Daha sonra derileri değiştirdim. Şimdi davulu gören bu maxtone mu diye soruyor (:

Kurtla sevişen mazoşist koyun
Toplam Hit: 3423 Toplam Mesaj: 24