Bateri Set Almak İstiyorum Yardım Edicek Var Mı ?
-
Yaklaşık 8 yaşımdan beri bateri çalıyorum özel mesajdan msn bırak yardımcı olayım :)
Not: Sonunda tbtde benim yardım istemeyip yardım edebileceğim bi konu var xD
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------
yanlış hatırlamıyosam tapa diye marka vardı onu dene
-----------------------------ahahahah numunelik bi durum :D
-
Ayrıca ek olarak ders almayacaksan hiç alma derim en azından bi 5-6 saat ders alman gerekiyor 4 uzuvu kullandığın için bu enstrumanda onları birbirinden ayırmak için dersler , baget tutuşları , oturuş , ritm eğitimleri falandı filandı.
Ne kadar paran var onu yazarsan sana sağlam bi set özellikleri yazabilirim buraya
-
Tama 10 numara bateri setidir.
1 trampet 2 alto(small tom ve middle tom) 1 de floortom + hihat+crash + ride zil alırsan seni idare eder hee tabi alttaki double bass unutmamak lazım.
-
İstanbuldanım bende tuzla
-
hocam diyorsan ki 500-600 lira param var extreme marka bateriler var. gayet güzeldir kendileri. ancak diyorsan ki yok ben almışken iyi bişeyler almak istiyorum tama-sonor lara bak derim...
-
4000 küsür doların varsa spaun drums al xD
onun harici tama setler dedikleri gibi iyi 1 trampet, kick , 2 ton ,1 bass ton setin için
istanbul marka zil olarakda
14" hi-hat
18" crash
istersen bi crash daha alabilirsin istediğin.
Bir tane Ride
Splash zil
isteğe göre China zil de alabilirsin almışken kick pedallarını çift pedal al
-
Önce ders al derim ben.Calmaya baslarsan haldır küldür ,alıstıgın stili (ki yanlış olucaktır) dogru olana cevirmek zor olur.Bageti tutuşundan bilekten vuruşuna kadar en basit şeylerde bile zorlanırsın benden söylemesi.direk ders alarak başlarsan hem kulak olarak hem teknik olarak daha iyi ve hızlı gelişirsin..Adam gibi bi hocadan ögrenmeye başla tavsyem.nota okuyarak calmasndan bi bateriyi sıfırdan toplayıp tonlamasına kadar herşeyi ögrenmen iyi olur.
-
Bende bağlama çalmayı ögrenmek istiyorum varmı sağlam bağlamacı bana ücretsiz ders verebilicek bi mürid :D istanbulda yaşıyorum ögrenmeye de çok hevesliyim
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------Önce ders al derim ben.Calmaya baslarsan haldır küldür ,alıstıgın stili (ki yanlış olucaktır) dogru olana cevirmek zor olur.Bageti tutuşundan bilekten vuruşuna kadar en basit şeylerde bile zorlanırsın benden söylemesi.direk ders alarak başlarsan hem kulak olarak hem teknik olarak daha iyi ve hızlı gelişirsin..Adam gibi bi hocadan ögrenmeye başla tavsyem.nota okuyarak calmasndan bi bateriyi sıfırdan toplayıp tonlamasına kadar herşeyi ögrenmen iyi olur.
-----------------------------Böyle Yapmayı Deneyim basta Dumanın Bateristinden Ders Alsam :D