Battlefield 1 Beta Herkese Açıldı (Online Ücretsiz)
-
mkyb bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
kaç tl olacak ki ?
bizim makineler kaldırır mı ? i5 8 gb ram 2 gb ekran kartı amd 7670m :D
Laptop Samsung mu ? Aynı donanımla arada bir ufak kasılmalarla oynuyorum. Oyun beta olduğundan bazı hatalar olabilir.
150 TL'cik hediyesi var.
hp g6 2212 et
-
bi 15 dk kadar oynadım efsane olmuş. acayip sarıyor :W
-
İndirmek sıkıntı olmasa keşke ya. Ama işim bitince pcde indirmeyi başlatıp dışarı çıkarım akk ile umarım bir ara indirir. En azından gece yarısına kadar büyük bir kısmı bitse.
-
interfector bunu yazdı
İndirmek sıkıntı olmasa keşke ya. Ama işim bitince pcde indirmeyi başlatıp dışarı çıkarım akk ile umarım bir ara indirir. En azından gece yarısına kadar büyük bir kısmı bitse.
Ttnet kullanıyorsan Ttnet roketi aktif et hocam. 24 saatliğine hızın eski gibi oluyor.
-
Senelerden beri FPS oynayan birisi olarak benim görüşüme göre fazla bir ömrü yok.
Hardline ve Battle front gibi kısa sürede bitecek.
Betasını oynadım hoşuma gitmedi hiç.
-
Hocalar şimdi bu seriyi daha önce oynamadım hiç. Az çok baktım, multiplayer üzerine kuruluydu. Hikaye durumu nedir? Single oynamak için alınır mı?
-
80 Euro fiyat var bana mı pahalı geldi yoksa gerçekten pahalı mı :D
-
emuxa bunu yazdı
80 Euro fiyat var bana mı pahalı geldi yoksa gerçekten pahalı mı :D
standart sürümü 60 euro. bence gene de fazla tabi :)
10 saat oldu henüz indiremedim.
-
AMD R9 380 yahut GTX970 aşağısından ben performans alınacağını düşünmüyorum. Hele hele DX12 ile birlikte zaten FPS'ler düşüyor ki bunların da aşağısında bence pek verim alınmaz. AMD'nin RX serisinden de en az RX 470 diyorum. Özetle minimum 4gblik bir GPU şart, akıcı bir oyun oynamak için.
-
oyunu kurdum girdim ama ea sunucusuna bağlanmıyor ? herkezdemi öyle yoksa yogunluktanmıdır